Snagovul Liber

Duminică, 2018-07-22, 11:37 PM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Iunie » 22 » Începutul sfârşitului epocii Dragnea
0:20 AM
Începutul sfârşitului epocii Dragnea

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi şase luni pentru abuz în serviciu, adică exact pentru infracţiunea pe care, în oroarea tuturor, a vrut s-o dezincrimineze el. Cu siguranţă, tocmai de aia a şi fost condamnat: pentru că a vrut să dezincrimineze infracţiunea ca să scape. Corect ar fi fost să procedeze altfel. Aşa cum spunea, e clar că deciziile magistraţilor de la ICCJ sunt influenţate nu atât politic, cât de către serviciile secrete în continuare. S-a văzut clar pe cine a achitat, pe cine a condamnat şi cum. Partea deosebit de bună a lucrurilor este aceea că, în contextul dat, e clar: SERVICIILE CHIAR S-AU SĂTURAT DE LIVIU DRAGNEA. Ca atare, îl vor băga la puşcărie. Mi se pare absolut firesc, iar asta nu doar pentru că omul, în mod incontestabil, a furat, ci şi pentru că şi-a bătut incontestabil joc de România prin metodele sale care nu puteau alt efect decât pe acela de a distruge România, într-un context FĂRĂ PRECEDENT ANTERIOR. Nici pe vremea lui Năstase, aşa cum spuneam. Ce faci, domnule cu toţi proştii puşi în funcţii? Ce faci, domnule, cu indiferenţa asta faţă de prostie? Ce faci, domnule, cu mai mult decât baronizarea României? Adică cu împrostizarea României, în sensul că proştii răi pot tăia în carne vie după placul lor. Este adevărat că a existat şi un sistem paralel, cu ordine de la mai marii serviciilor secrete, coordonate la vremea respectivă de Traian Băsescu, alături de infractoarea Elena Udrea, nu am negat niciodată acest aspect. Numai că dacă se dorea decimarea sistemului, numai cu aducerea tuturor proştilor în funcţii nu se făcea treabă, analfabeţi, grosolani, picaţi de pe altă planetă în materie de politică, zuze stupide şi aiureli. ASTA NU ÎNSEAMNĂ NORMALIZARE A ROMÂNIEI, CHIAR DACĂ PSD-UL ARE DREPTATE ATUNCI CÂND VORBEŞTE DESPRE STATUL PARALEL. Au mers mulţi oameni nevinovaţi la închisoare, APOSTOL MUŞAT FIIND CEL MAI ELOCVENT EXEMPLU, DAR NU SINGURUL, DIN PĂCATE. Asta nu înseamnă acuma că dacă au mers şi oameni nevinovaţi din cauza persecuţiei băsiste, care, repet, a pornit exact de la Năstase (a scos sabia şi de sabie a pierit, dar cu victime colaterale de sistem) acuma trebuie să scape de puşcărie toţi hoţii. Extremele nu-s bune niciodată, evident! Sigur, Elena Udrea trebuia să stea la puşcărie, şi-a pus coada pe spinare şi-a plecat, Sebastian Ghiţă a fost achitat tot prin conlucrarea Securităţii, Radu Mazăre continuă să se distreze din Madagascar, la puşcărie au mers numai proştii persecutaţi de sistem...


Una peste alta, dincolo de lipsirea de libertate a lui Liviu Dragnea care, cu certitudine, va urma, mai puţin e important şi relevant aspectul fizic, cât distrugerea carierei de baron dictatorial a acestuia. CU SIGURANŢĂ, ÎN ACEST SENS, TREBUIA FĂCUT CEVA. Trebuia făcut ceva pentru că altfel se ducea de râpă România cu toţi proştii şi toţi cretinii ridicaţi în slăvi de Liviu Dragnea în mod sistematic şi ca o politică specială de partid, domnule: DE A ADUCE TOŢI PROŞTII PE FUNCŢII, CEVA NEMAIPOMENIT EFECTIV. Am spus că pe vremea lui Năstase era o hoţie incredibilă, nici nu se punea problema, dar era numai hoţie, nu şi prostie, acum sunt şi hoţie şi prostie, deci evident că este MAI RĂU DECÂT ATUNCI în contextul dat. Nu mi-am imaginat niciodată că după atâţia ani de democraţie, în loc să se reducă în mod echilibrat şi sistematic hoţia, fără răfuieli şi răzbunări la ordine, pe care bineînţeles că le-am dezavuat, nu doar că nu s-a redus hoţia şi a triumfat, dar a mai intervenit ca regină şi prostia, adică evident că am involuat în loc să evoluăm. Dacă pe vremea lui Ion Iliescu era de neconceput existenţa unui ministru analfabet, acum iată că se poate ca acesta să fie chiar prim-ministru. Cum s-o susţii politic pe Viorica Dăncilă? Poate doar... handicapat să fii. Că şi hoţ dacă eşti, dar nu eşti retardat, nu prea îţi vine s-o susţii, că te face de cacao. Nu se poate aşa ceva, e de neimaginat, efectiv. Şi atunci ce pretenţii să ai de la unul precum cel ce nu există? Nu se face treabă, bineînţeles şi nu aşa trebuia decimat sistemul infect din justiţie generat de Traian Băsescu, pentru Dumnezeu! Ca atare, este clar că acesta este începutul sfârşitului baronizării şi împrostimizării României. Era clar că nu se mai putea. Trebuia ceva făcut în mod cert!


Geanina Arghir, Constantin Epure şi Ştefan Pistol, acesta din urmă făcând opinie separată în sensul achitării au fost cei trei judecători care au dat sentinţa de azi de condamnare.


Mirela Predan

Vizualizări: 32 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Iunie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0