Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:12 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Martie » 16 » Încredere?!? NU, NU mai am încredere niciun pic!
10:11 AM
Încredere?!? NU, NU mai am încredere niciun pic!


De trei ani de zile, din păcate sau din fericire, drumul meu anti-cel ce nu există a fost absolut constant şi ireversibil. Am trecut prin multe, fiind victima multor infracţiuni şi a multor mizerii debitate despre mine de cel ce nu există, îmi pare rău că şi alţii i-au dat apă la moară, mai ales din rândul pretinşilor duşmani ai lui cel ce nu există, acum, dacă ar fi să fac un bilanţ aş spune fără echivoc că mă simt perfect. Cel puţin dacă dragoste nu se poate, ura a fost constantă, adică dacă atunci când am văzut că cineva este la modul real împotriva lui cel ce nu există, am mers cu el, indiferent de context, când am văzut că cedează sau că se aliază, m-am întors şi eu, împotriva lui, aşa cum era şi firesc. Însă războiul cu cel ce nu există a fost constant. Când dragostea nu-i posibilă, atunci măcar ura să rămână constantă, DIN SIMPLU MOTIV CĂ CURVA NU SUNT EU! Iar această situare anti-cel ce nu există VA RĂMÂNE PÂNĂ LA SFÂRŞIT. Nu ştiu care va fi finalul, oricum nu unul strălucit pentru cel ce nu există, mai ales în urma numărului extrem de mare de infracţiuni comise, însă EU VOI RĂMÂNE ÎMPOTRIVA LUI CEL CE NU EXISTĂ PÂNĂ LA SFÂRŞIT. Cine mă roagă să mă discreditez lăsându-l în pace pe cel ce nu există, mai ales acum în momente dificile pentru un Snagov întreg, cu jaful acesta incomensurabil al lui cel ce nu există şi cu încălcările repetate ale legii, înseamnă că mă roagă să mă discreditez, să mă prostituez, să fac ceva în ciuda voinţei mele şi atunci îmi pare sincer rău. Dar eu nici nu mă umilesc, nici nu mă sinucid! ŞI EVIDENT - CONSECINŢA VA FI NU SĂ ASCULT, ÎN SFÂRŞIT ŞI SĂ MĂ ÎMPAC CU CEL CE NU EXISTĂ, CI SĂ MĂ CERT CU CINE INSISTĂ SĂ FAC ASTA ÎN DETRIMENTUL MEU, EVIDENT! Era normal să vină şi această consecinţă, în definitiv! Iar cel ce nu există ar fi trebuit s-o bănuiască şi s-o prevadă, deşi nu se ştie dacă nu asta a şi urmărit. Câtă vreme există oameni care să-i dea apă la moară, până la urmă e fix problema lor dacă asta au sau nu au de gând.


Am ajuns să scriu lucruri pe care nu am bănuit că o să le scriu niciodată, pe care nu mi-am dorit niciodată să le scriu, din păcate. Am ajuns să constat că s-au întâmplat lucruri care nici prin visele mele cele mai negre nu mi-am imaginat că se vor întâmpla, nebănuind că unii sunt atât de influenţabili şi de laşi, în definitiv, atât de lipsiţi de putere, pentru că de diabolismul lui cel ce nu există cunoşteam demult. Însă mi-a ajuns şi mie cuţitul la os, am ajuns în pragul exasperării cu ordinele astea de la cel ce nu există şi cu încăpăţânarea asta a altora pe pielea mea şi în detrimentul meu de nu mai pot... rezista nici eu.


Probabil că va trebui să treacă ani până când să-mi recapăt încrederea, la acest moment NU o mai am şi îmi amintesc când cineva mi-a propus să mă împac cu cel ce nu există, m-a întrebat dacă n-am încredere în el. Se întâmpla anul trecut în luna mai. Iar eu i-am răspuns că în el am încredere, în cel ce nu există deloc. Timpul a trecut, s-a dovedit că am avut dreptate cu lipsa totală de încredere în cel ce nu există, după care am luat-o iar de la început. ACUM SPUN CĂ NU MAI AM NICIUN PIC DE ÎNCREDERE NICI ÎN ACEL DOMN. Pentru că exact când am mai mare nevoie de un aliat, mă trezesc marginalizată, batjocorită, din aceleaşi motive de cel ce nu există, cu acelaşi situaţii legate de cel ce nu există care nu vor face nimic altceva decât să iasă veşnic prost. Iar asta s-a întâmplat MULT PREA REPEDE după un nou război câştigat de cel ce nu există şi atunci normal că e mai bine să fiu singură şi atunci normal că e mai bine să NU mai am încredere nici în el deloc! Pentru că dacă n-a reuşit până acum, tocmai pentru că s-a lăsat călcat în picioare de cel ce nu există, dacă a pierdut toate bătăliile cu cel ce nu există până acum, de aici înainte NICI NU O SĂ REUŞEASCĂ. Îmi pare rău şi-o spun cu regret, mai ales în contextul în care continuă să se lase angrenat cu acelaşi cel ce nu există, care numai să-l înalţe n-o să fie cazul şi... mă rog!


Poate să fi existat şi greşeli, dar a greşi este uman, a persista e diabolic. S-a persistat. Poate să fi existat şi interese. Dar ceea ce era cel mai contraindicat pentru atingerea acestor interese era să te laşi fix la mâna lui cel ce nu există, nu a justiţiei, nu a lui Dumnezeu, nu a luptei prin aceste mijloace exact în calea piedicii până la urmă în atingerea acestor interese: cel ce nu există. Poate că a existat şi multă minciună din partea lui cel ce nu există şi multă îmbrobodire. Dar o dată constatată minciuna, numai dacă nu gândeşti, a şaptea oară îl mai crezi pe acelaşi personaj odios. Poate că a existat şi dorinţa de... pace şi de liniştire. Dar atunci măcar eram lăsată în pace eu, care numai de pace şi de liniştire n-aveam chef. CÂND NU VREI SĂ LUPŢI, ÎN DEFINITIV, NIMENI NU LUPTĂ PENTRU TINE. E ABSOLUT LOGIC. Iar eu nu mai am încredere, din simplu motiv că încrederea asta se capătă în timp şi se distruge uşor!


E ora 9 dimineaţa, mă aşteaptă un teanc de procese, e şi azi o nouă zi, în care am de lucru enorm. Merg înainte, păşind fără remuşcări, dar şi fără regrete, fără lacrimi azi din cauza asta. Când prima dată iei gripă, poate că ţi-e rău câteva luni. Când a doua oară, iei gripă, timpul se reduce, poate te însănătoşeşti mai repede. Când a cincea oară iei gripă, nu mai ai nicio manifestare, tocmai pentru că devii imun! Şi aşa am devenit eu acum imună cu gripa asta generalizată, simbolic vorbind, din jurul meu cu împăcatul ăsta cu cel ce nu există şi cu făcutul de jocuri ale lui. N-am luat, n-am făcut nicio gripă, dar nu mai vreau să mai văd în jurul meu oameni... strănutând, îmi pare rău... O să mă apuc de lucru pentru a face cât mai bine aceste procese şi pentru a le câştiga, n-am timp nici de nostalgia unor vremuri care de fapt, în realitate nu au existat niciodată, am aproape 38 de ani, n-am timp să pierd vremea cu prostii... Nici cu dragoste faţă de cineva care mă calcă în picioare pur şi simplu şi nu-i pasă de existenţa mea pe această planetă decât prin prisma a ceea ce scriu şi a jocurilor de natură politică pe care le fac, în definitiv, nici cu respect faţă de cineva care nu se respectă pe el însuşi în primul rând, la modul în care procedează cu cel ce nu există ăsta, nici cu încredere în cineva care nu are încredere în mine, nici cu solicitudine faţă de cineva căruia nu-i pasă dacă trăiesc sau dacă mor, în definitiv! Mă apuc de procese! În dimineaţa asta mă simt chiar perfect...


Mirela Predan

Vizualizări: 51 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0