Snagovul Liber

Sâmbătă, 2018-03-24, 11:25 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Martie » 9 » Întrebări fără răspuns sau cu răspuns... mai mult decât penibil...
1:15 AM
Întrebări fără răspuns sau cu răspuns... mai mult decât penibil...


În cele ce urmează, o să vă prezint rubrica de Diverse de la şedinţa de consiliu din data de 28 februarie 2018. O serie de lucruri pertinente, însă rămase fără niciun răspuns. Pe care, bineînţeles că vreau să vi le prezint. Expuse de dl. Mihai Anghel. Faptul că nu se răspunde la solicitări este deja un obicei, destul de prost, de altfel. Mi se răspunde în momentul de faţă, într-adevăr, dar câte procese am avut cu Primăria pe tema asta. Credeţi că dacă n-aveam vreo 20 de procese tematice până acum, aş fi primit vreun răspuns? Mă îndoiesc sincer de asta!


Dl. Mihai Anghel întreabă de stadiul procesului cu fosta avocată Alexandra Ştefan. "Cine pe cine a dat în judecată, în baza la ce şi care este suma face obiectul acestui proces?", a întrebat dl. Mihai Anghel şi, cum nu i s-a răspuns, o să vreau să lămuresc eu puţin situaţia. Aşa cum am mai scris, nu o singură dată: ALEXANDRA ŞTEFAN A FOST CEA CARE A DAT ÎN JUDECATĂ PRIMĂRIA, în cauze având drept obiect înfiinţarea popririi. Primăria a depus contestaţii la executare, constatate de către instanţă fie tardive, fie suspendate pentru că nu s-au plătit taxe de genul 300 şi ceva de lei reprezentând fotocopierea dosarului de executare. În ce bază? În baza contractului de asistenţă şi reprezentare avocaţială, semnat de cel ce nu există, care, evident că a devenit şi titlul executoriu. Suma, reprezentând şi taxă de reziliere şi cheltuieli de executare şi tot, calculată de mine, se ridică la 800.000 RON (8 miliarde de lei vechi, ca să nu existe nicio confuzie. Partea proastă este că acesta a fost ultimul contract şi a ajuns în instanţă pentru că nu a fost onorat decât parţial, aşa am şi aflat de aceste măgării, numai că au mai fost un contract anterior, cel din 2015, cu Cabinet Avocat Mihaela Ştreangă, la care a lucrat şi Alexandra Ştefan IDENTIC CU CEL AL ALEXANDREI ŞTEFAN, ADICĂ TOT CU SUMELE ACELEA URIAŞE. EVIDENT CĂ ONORAT INTEGRAL, DIN MOMENT CE N-A AJUNS ÎN INSTANŢĂ, BA S-A SEMNAT CONTRACT NOU CU ALEXANDRA ŞTEFAN ÎN MARTIE 2016.

 

https://vocaroo.com/i/s1E6QKs04A2E


Cel ce nu există, aşa cum se aude şi de pe bandă, se arată complet iritat de aceste întrebări. Zice că ar... răspunde în scris dlui Anghel, pentru că... doar n-o să stea pe loc să răspundă la 10 puncte. Păi, cum să răspundă pe loc la 10 puncte, ce, el are timp? Pierde vremea cu elaboratul de răspunsuri la informaţiile de interes public şi nu mai are timp să fure. Nu se vede bine? Mihai Anghel întreabă unde este împuternicirea pentru dl. Zamfirescu de a reprezenta Consiliul Local. La care cel ce nu există scoate O PERLĂ MONUMENTALĂ: CICĂ CONSILIUL LOCAL ESTE REPREZENTAT DE PRIMAR. PE BUNE????!!!! Hmm! Nasoală situaţie dacă până şi Consiliul Local este reprezentat de primar, n-am ce spune! Doamne fereşte! Cu toate astea cel ce nu există insistă. Îi reproşează dlui Anghel că e... "de-o obrăznicie..." dacă îi atrage atenţia că... e pe lângă subiect total cu reprezentarea Consiliului Local de către primar şi-i spune să se oprească pentru a nu se face de râs. Cel ce nu există, zis şi jurist pe deasupra, de mai mare ruşinea, nici pe departe să se oprească şi normal că se face de râs! "Ei, stau să pierd timpul cu..., cu... Ete..." A început să semene cu Ceauşeasca deja în tonalitate. Ascultaţi-l că vă prăpădiţi de râs! Pe bune!


O altă întrebare pusă de dl. Mihai Anghel, care, de asemenea nu a primit răspuns a fost: "În ce stadiu se află terenul de la Ciofliceni, fosta grădiniţă de la Ciofliceni, unde ştiu că a existat un proiect din fonduri europene?". Nu ştiu, sincer, habar n-am, chiar ar fi interesant un răspuns în legătură cu această problemă. O să răspundă poimarţi cel ce nu există...


Următoarea întrebare a dlui Mihai Anghel a fost legată de demersurile de reintroducere a RATB-ului în comuna Snagov. Aici lucrurile sunt foarte clare şi o să răspund eu dlui Anghel, ca şi cetăţenilor, de altfel: DEMERSURI ÎN STADIUL ZERO. La una din şedinţele de consiliu anterioare, cel ce nu există a fost extrem de explicit: NU INTRODUCE RATB-UL PENTRU CĂ... E SCUMP. Şi cu asta, basta! Cum să introducă RATB-ul, cum să piardă şpaga de la patronii de firmelor de maxi-taxi? Se poate? Cum să fie posibil?

 

Dl. Mihai Anghel cere şi încheierea exerciţiului bugetar pentru anul 2017, detaliat la partea de venituri şi cheltuieli. MARE MINUNE DACĂ I-O VA PUNE LA DISPOZIŢIE. O VREAU ŞI EU DACĂ I-O DĂ. S-O POSTEZE PUBLIC.


O altă întrebare este cea legată de firma de ecarisaj. Pentru ce s-a reziliat contractul, pentru ce s-a revenit, pentru ce perioadă şi care sunt costurile? Din păcate, deşi am făcut solicitare de informaţii de interes public în acest sens, am făcut degeaba. Primăria mi-a răspuns, însă numai formal, ocolind EXACT răspunsul legat de costuri. De nu ne-om trezi cu ceva de genul 100 de milioane de lei vechi per câine ridicat, eu cred că-i mare minune. Aştept să vedem, poate dlui Anghel totuşi i-o răspunde. Dacă nu mai fac o mâzgăleală de solicitare de informaţii de interes public, să vedem dacă se răspunde sau nu se răspunde, mai dau Primăria în judecată, mai nu ştiu ce... E simplu, cum să nu? Poate într-un final aflăm şi treaba asta! Nu ştiu.


Cel ce nu există se enervează. Îl ia pe dl. Anghel la rost. Să-l ascultaţi pe badă. E fenomenal. Dacă îl reproduc, se pierde absolut tot farmecul. Ascultaţi-l cu atenţie. DOMNULE CEL CE NU EXISTĂ, ÎNREGISTRAREA ARE 11 MINUTE. VĂ ROG EU MULT SĂ VĂ PIERDEŢI DIN PREŢIOSUL TIMP ŞI SĂ ASCULTAŢI ACEASTĂ ÎNREGISTRARE, SĂ VĂ AUZIŢI PE BANDĂ! ŞI SĂ CONSTATAŢI CÂT SUNTEŢI DE PENIBIL! Poate realizaţi unde ar trebui să vă opriţi dacă aveţi un minim simţ al ridicolului!


Un alt punct avut în vedere de dl. Mihai Anghel a fost cel legat de solicitarea unei informări faţă de proiectele realizate de ADIA Euroapa Vol. Intervine repede cel ce nu există cum că a fost invitat la o informare despre aceste proiecte şi că nu a venit. Domnule Mihai Anghel, la acea şedinţă, ca să-i zic aşa, am fost eu. Şi vreau să vă relatez pe scurt ce s-a întâmplat acolo, aşa cum am relatat şi public încă de la vremea respectivă: S-A DISCUTAT DESPRE NIŞTE PROIECTE DE INVESTIŢII PUR ŞI SIMPLU FANTASMAGORICE PÂNĂ ÎN ANUL 2050. În timpul cât a avut loc prezentarea mai bine stăteam acasă şi mă uitam la un film SF. Pe bune... Deci nu a fost nimic, să nu cumva să credeţi că a fost ceva nemaipomenit şi aţi avut ce pierde. Răspunsul iar o să vi-l dau eu, dle Anghel, pentru că este simplu: ZERO PROIECTE.


O altă întrebare este cea referitoare la stadiul Liceului Mihail Kogălniceanu. Ha, ha, ha! Ce întrebare întrebătoare! Şi ce răspuns prin tăcere plesnind a nesimţire din partea lui cel ce nu există. Ce, mai avea el vreo treabă cu vreo clădire de liceu, dacă tot n-a putut să dărâme şi să fure?


Mirela Predan


Va urma

Vizualizări: 69 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0