Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:11 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2017 » Noiembrie » 28 » ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI REFERITOARE LA RELAŢIA MEA CU CEL CE NU EXISTĂ - CA SĂ NE FIE ÎNCĂ O DATĂ CLAR!
8:52 PM
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI REFERITOARE LA RELAŢIA MEA CU CEL CE NU EXISTĂ - CA SĂ NE FIE ÎNCĂ O DATĂ CLAR!

Aş vrea să mai fac încă o dată precizări referitoare la cel ce nu există, cu explicaţiile de rigoare, ca să ne înţelegem foarte bine încă o dată, cu referire la persoana mea.


1. CE AM CĂUTAT CU CEL CE NU EXISTĂ? În anul 2012, când a câştigat el alegerile, l-am votat la îndemnul lui Apostol Muşat. Un an şi jumătate, nu am avut nicio treabă cu Primăria. Văzând că scriu şi că iau interviu dlui Apostol Muşat, cel ce nu există m-a chemat şi MI-A PROPUS O COLABORARE, UN LOC DE MUNCĂ. NU S-A ŢINUT DE CUVÂNT, UN AN ŞI JUMĂTATE AM LUCRAT LA NEGRU, însă eu NU aveam de unde să cunosc că omul este nebun, că va deveni obsedat de persoana mea, că îmi va face şi că va face tuturor numai necazuri. Nu aveam serviciu şi am crezut că ar fi potrivit să lucrez lângă casă, nu să stau să fac naveta la Bucureşti. În mintea mea, cel mai rău lucru care putea să mi se întâmple era să nu se ţină de cuvânt, să nu-mi dea de lucru, plecam, căutam în altă parte şi cu asta basta. NICIODATĂ NU MI-AM IMAGINAT CĂ OMUL NU E ÎN TOATE MINŢILE ŞI CĂ SE VA ŢINE DE CAPUL MEU PÂNĂ ÎN PÂNZELE ALBE. NU MI-AM IMAGINAT NICI CĂ SE VA LUA DE MINE CA FEMEIE ŞI CĂ VA FACE TOATE COMEDIILE ULTERIOARE DIN OBSESIE DEZVOLTATĂ FAŢĂ DE PERSOANA MEA CA FEMIE.


2. AM ŞTIUT CĂ MĂ VA PUNE SĂ FAC ÎNREGISTRĂRI? NORMAL CĂ NU AM ŞTIUT NIMIC. Iniţial, am făcut câteva înregistrări de presă, cu reportofonul pe masă, am înregistrat vreo două şedinţe de consiliu, ulterior atribuţiile mele din paranoia lui cel ce nu există au devenit spionajul prin înregistrare de diverse persoane. DECI EU HABAR NU AM AVUT CĂ ÎN ASTA VA CONSTA SERVICIUL PE CARE MI-L OFERĂ CEL CE NU EXISTĂ. UN AN ŞI JUMĂTATE M-A TOT MINŢIT CĂ MĂ VA ANGAJA ÎN PRIMĂRIE SAU PE GOSPODĂRIE, ATUNCI CÂND SE VA FACE UN LOC PENTRU RELAŢII PUBLICE. Niciodată nu mi-am imaginat că mă va pune să lucrez ca spioană.


3. ÎL CUNOŞTEAM PE DL. GHEORGHE GRIGORE LA MOMENTUL LA CARE CEL CE NU EXISTĂ MI-A PROPUS ACEASTĂ COLABORARE? NU, NU ÎL CUNOŞTEAM PE DL. GHEORGHE GRIGORE LA ACEL MOMENT. Ulterior l-am cunoscut pe dl. Gheorghe Grigore şi, aşa cum am mai spus, regret enorm că în luna februarie a anului 2014 nu am plecat pur şi simplu pentru a fi de partea sa. Eu l-am contactat pe el, pentru că nu înţelegeam ce se întâmplă şi de ce mă pune cel ce nu există să dau în Dan Zaharia şi în Aurică Stanciu. Dl. Simion Dumitru mi-a spus că sunt prieteni cu dl. Gheorghe Grigore şi de aia. A FOST PROSTIA MEA, TREBUIA SĂ SCHIMB ATUNCI BARICADA! Dar ştiţi cum e când greşeşti şi face dracu zânzanie şi-şi bagă coada? Păi, eu rămân cu cel ce nu există, în loc să plec fără nicio explicaţie şi să mă alătur dlui Grigore, dl. Grigore trece la ALDE. Cam aşa ceva. Nici eu nu am bănuit că avea să se ajungă aici rămânând cu cel ce nu există, nici dl. Grigore nu bănuia că avea să se ajungă aici trecând la ALDE. Cred că v-am dat un răspuns elegant. Uneori facem şi prostii în viaţă din cauza încrederii în oameni.


4. CE TIP DE RELAŢIE A EXISTAT ÎNTRE MINE ŞI CEL CE NU EXISTĂ? În principal, a existat una destul de tensionată, perioada de înţelegere dintre mine şi el, ca să spun aşa, propriu-zisă a fost doar de vreo şase, şapte luni în practică. Din toamna anului 2013 până în primăvara anului 2014 când a început să înteţească pretenţiile la adresa mea de natură sexuală. Mi-am pus în cap să plec, să scap de coşmar, nu mi-am imaginat niciodată că se va produce atât de greu treaba asta. Dar, ca revers al medaliei, de care sunt mândră, probabil că nici el nu şi-a imaginat niciodată că sunt atât de rezistentă la aberaţiile sale şi la loviturile sale, că voi rămâne totuşi în picioare. NU A EXISTAT NICIODATĂ O RELAŢIE SEXUALĂ ÎNTRE MINE ŞI CEL CE NU EXISTĂ, DEŞI EL ŞI-AR FI DORIT-O.


5. DE CE NU MERG ÎN AUDIENŢĂ LA CEL CE NU EXISTĂ PENTRU A-L ÎNTREBA DE ASFALTĂRI, LICEU ŞI ALTE ALEA? Din mai multe motive coroborate, dintre care principalul motiv este acela CĂ MĂ TEM DE AGRESIUNEA FIZICĂ. AŞA CUM AM ÎNREGISTRAREA ŞI ÎNCĂ SE MAI CERCETEAZĂ, ÎN DATA DE 6 MAI 2015, AM FOST AGRESATĂ, LA INSTIGAREA LUI CEL CE NU EXISTĂ, DE MAI MULŢI ANGAJAŢI AI PRIMĂRIEI SĂ-MI APLICE O CORECŢIE FIZICĂ. Tot el a chemat Poliţia şi Salvarea să pretindă că ar fi venit o nebună cu bomba. A fost răzbunarea sa pentru aspectul că am publicat înregistrarea în care acesta mă chema sâmbăta şi duminica în Primărie. În plus, chiar NU mai vreau să am de-a face niciodată cu cel ce nu există. La întrebările publice, răspunde în mod public, deşi se fereşte, din cauza minciunilor execrabile, desurmontate de mine, să răspundă la absolut orice întrebări. NU AM NEVOIE DE NICIO ÎNTÂLNIRE CU CEL CE NU EXISTĂ NEÎNREGISTRATĂ ŞI/SAU FĂRĂ PREZENŢA ALTOR PERSOANE DE FAŢĂ. Nu am ce căuta să stau de vorbă cu cel ce nu există. DA, MĂ TEM ŞI DE AGRESIUNE FIZICĂ, ŞI DE OBSESIE LA ADRESA MEA CA FEMEIE, SĂ NU-L APUCE DRACII ŞI SĂ VREA DE LA MINE DIN NOU O RELAŢIE SEXUALĂ, MĂ TEM PENTRU VIAŢA ŞI SIGURANŢA MEA. Ca atare, nu pot sta de vorbă cu el decât în situaţii de maximă siguranţă: spaţii aglomerate, cum sunt şedinţele de consiliu, Tribunalul la care nu a binevoit să vină, eventual Poliţia, dacă doreşte sau în oricare alt cadru cu cel puţin 10 martori dintre care cel puţin cinci să fie prieteni cu mine. Autentici.

6. ÎMI CREEAZĂ CEL CE NU EXISTĂ PROBLEME ÎN CONTINUARE? DA, cel ce nu există nu a renunţat şi îmi creează probleme în continuare, toate vor ajunge în atenţia organelor abilitate. Din obsesie, mi-a chemat acasă Direcţia Sanitar-Veterinară, eu, persoană fizică, pretinzând că aş avea 20 de pisici, o mizerie crasă în locuinţă şi aş reprezenta, prin aceste 20 de pisici pericol de rabie. Nu am decât trei pisici, două fiind ale maică-mii, care vor pleca la apartament, toate sunt de rasă, NU au fost niciodată şi NU am avut niciodată vreo pisică bolnavă de rabie, iar cine a chemat controlul în acest context, CU SIGURANŢĂ, ARE O PROBLEMĂ DE NATURĂ PSIHICĂ MAJORĂ. IERI, NU A DORIT SĂ DEA, ÎN LEGĂTURĂ CU ACEST ASPECT NICIO EXPLICAŢIE, CA SĂ LĂMURIM PROBLEMA. Ca dovadă a nesănătăţii mintale în continuare, ieri, după ce m-a sfidat, refuzând să răspundă întrebărilor mele de interes public despre apă, liceu, asfaltări, organigrame, buget, părăsind sala şi susţinând că nu are ce să discute cu mine, azi noapte, începând cu ora 01, UN PRETINS SUSŢINĂTOR AL DLUI GHEORGHE GRIGORE, DE FAPT UN CONT FALS, ADRIAN TIBERIUS CERCEL, ca din partea dlui Grigore, a început să-mi trimită tot felul de ameninţări şi de elucubraţii, într-un limbaj obscen. I-am blocat contul, l-am raportat la Facebook, e o imbecilitate, în fond, pentru că ştiu că NU există nicio persoană în jurul dlui Gheorghe Grigore cu numele de Adrian Tiberius Cercel. DECI ESTE SĂNĂTOS LA CAP CINE FACE TREABA ASTA???? NU, ACUMA SPUNEŢI-MI ŞI DVS! Ce credea că realizează, altceva decât paranoia, habar n-am cu chestia asta. Pentru că dacă el îşi imagina că nu mai pot de frica unui necunoscut, cu nume fake sau că eu cred că provine din anturajul dlui Grigore un necioplit cu ameninţări cu puşca şi cu limbaj obscen, că eu sunt chiar atât de idioată încât să cred că dl. Grigore îl pune să facă asta, acuma să avem pardon! Pe contul dlui Grigore postase mesaje de susţinere la adresa sa, pe contul meu, postase nişte aberaţii şi nişte ameninţări cu moartea. Când m-or apuca dracii, iar fac plângere penală pe numele lui cel ce nu există şi să identifice persoana care se dă Adrian Tiberius Cercel, care îmi trimite ameninţări cu moartea, de asemenea, cer inclusiv o expertiză psihiatrică a lui cel ce nu există. Deci toate astea coroborate, trei la număr isprăvi, foarte compatibile cu sănătatea mintală şi cu funcţia de primar, vor servi la o nouă solicitare la Poliţie de expertizare psihiatrică a dlui primar că m-am săturat de comediile sale de om nebun, ce să mai? Niciun om sănătos la cap, darămite ditamai primarul, nu se comporta astfel.


DECI SPER SĂ NE FI LĂMURIT. NU MAI VREAU SĂ MAI AUD NIMIC ÎN LEGĂTURĂ CU ACESTE SUBIECTE. NU STAU SĂ DAU TOT TIMPUL EXPLICAŢII PENTRU BOALA PSIHICĂ A LUI CEL CE NU EXISTĂ. PENTRU BOALA PSIHICĂ A LUI CEL CE NU EXISTĂ, OBSESIA DEZVOLTATĂ FAŢĂ DE PERSOANA MEA CA FEMEIE ŞI CELELALTE, ÎN DEFINITIV, NU ESTE VINA MEA!


Mirela Predan

Vizualizări: 95 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0