Snagovul Liber

Joi, 2018-08-16, 7:43 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Iulie » 21 » LA PUŞCĂRIE CEL CE NU EXISTĂ!!!
0:08 AM
LA PUŞCĂRIE CEL CE NU EXISTĂ!!!

De atâta furtişag CHIAR NE-AM SĂTURAT. Cel mai bine ar fi ca cel ce nu există să meargă la puşcărie. A furat foarte mult, organele abilitate au stat pasive în loc să-l cerceteze mai repede şi să-l arunce în închisoare, cel ce nu există continuă să-şi facă de cap cu un jaf incomensurabil, aşa cum v-am arătat şi dvs. Cel ce nu există continuă să fure, iar noi, ca fraierii, stăm încremeniţi de frica lui. Cel ce nu există trece la ameninţări şi la acte de corupţie împotriva oricui îndrăzneşte să deschidă gura. Ori cu o soluţie, ori cu cealaltă, cel ce nu există are impresia că-şi face de cap. Deşi interesele noastre, ale tuturor, cele mai legitime sunt acelea de a-l arunca pe cel ce nu există în puşcărie, pentru a salva Snagovul de furtişagurile lui grosolane şi de încălcările repetate ale legii de către cel ce nu există, toţi sunt realmente îngroziţi de frica lui cel ce nu există. Da, mai sunt şi oameni curajoşi care au reuşit să-l înfrunte, nu neg asta, dar totuşi prea puţini. În loc să ne vedem interesele noastre şi în loc să ne unim în concret forţele, noi în continuare ne simţim legaţi de orgolii mărunte, care permit lui cel ce nu există să introducă zânzania şi să nu ne unim pentru a para acest jaf! Incomensurabil jaf! Cel ce nu există îşi bate joc de noi şi reuşeşte cu fiecare zi în care stăm neinteresaţi sau tăcem înfricoşaţi. Cu fiecare zi în care nu exprimăm faptul că ne-am săturat de acest jaf. Da, ne-am săturat de acest jaf. Cu toţii suntem mai săraci din cauza jafului lui cel ce nu există din banii noştri. Dar, cu toate astea, nu ne pasă. Nu ne pasă că suntem călcaţi în picioare zi de zi de acelaşi cel ce nu există şi dezonoraţi.


Numai anul acesta am adus la lumină infracţiuni revoltătoare, care ar fi trebuit să îngrozească pe toată lumea. De la manevrele cu avocata Alexandra Ştefan din bani publici, până la angajarea clientelară a fratelui la Complexul Sportiv Naţional "Lia Manoliu". De la diploma lui de licenţă în Drept obţinută printr-un FALS GROSOLAN deşi analfabet, până la delapidarea la tot pasul în Consiliul Local, de la aducerea clientelară de tot felul de consilieri pe care nu i-a votat nimeni pentru ei în Consiliul Local, ca să voteze aiurea de partea lui cel ce nu există, de la jaful făcut prin intermediul Asociaţiei Sportive până la mizeria grosolană cu tot felul de firme clientelare care au primit prin atribuiri directe contracte grase. PESTE TOT E NUMAI JAF, NUMAI JAF, IAR AUTORITĂŢILE PENALE ABILITATE SĂ-L CERCETEZE DORM, NIMENI NU SE SINCHISEŞTE, JAFUL SE CONTINUĂ, CEL CE NU EXISTĂ SE LĂFĂIE DIN BANII FURAŢI. Merge la mare, la munte din banii noştri, schimbă maşini după maşini şi achiziţionează din banii dvs. pentru toţi acoliţii lui maşini, nimeni nu-l mai ia la scuturat!


ÎI GARANTEZ EU LUI CEL CE NU EXISTĂ CĂ DE PUŞCĂRIE TOT NU VA SCĂPA, IAR CU CÂT VA FACE MAI MULTE ŞI MAI RELE CU ATÂT SE VA CONTOPI MAI MULT ŞI SE VA ADUNA LA ANII DE ÎNCHISOARE. Mai devreme sau mai târziu, cu siguranţă NU va scăpa de acest jaf. NE-AM SĂTURAT, DA, NE-AM SĂTURAT DE CEL CE NU EXISTĂ, DE JAFUL SĂU, DE MIZERIILE SALE ŞI DE TOT. NE-AM SĂTURAT. SINGURA SOLUŢIE ÎN CONTEXTUL DAT ESTE CA CEL CE NU EXISTĂ SĂ MEARGĂ LA PUŞCĂRIE. CU CÂT MAI REPEDE, CU ATÂT MAI BINE PENTRU NOI TOŢI PENTRU A SE ÎMPIEDICA CONTINUAREA ACESTUI MARE ŞI INCREDIBIL JAF. LA PUŞCĂRIE, GATA, CĂ PE BUNE CĂ NE-AM SĂTURAT! ANI DE ZILE, ANI ŞI ANI DE ZILE, NUMAI JAF, NUMAI MANEVRE, NUMAI ŞMECHERII, NUMAI ÎNVÂRTELI, NUMAI AIURELI. LA PUŞCĂRIE ODATĂ, CĂ REALMENTE NE-AM SĂTURAT!


Mirela Predan

Vizualizări: 66 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Iulie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0