Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:13 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2017 » Decembrie » 20 » Mâine, ora 15, şedinţă de consiliu, EXTRAORDINARĂ, CA SĂ PRELUNGEASCĂ TRASUL DE CÂINE MORT! VENIŢI ÎN NUMĂR MARE!!!
12:32 PM
Mâine, ora 15, şedinţă de consiliu, EXTRAORDINARĂ, CA SĂ PRELUNGEASCĂ TRASUL DE CÂINE MORT! VENIŢI ÎN NUMĂR MARE!!!

 

Mâine, la ora 15 este şedinţă de consiliu, extraordinară, de altfel, ca nu cumva să se ia act de demisiile consilierilor ALDE în bloc şi ca nu cumva să se ia act şi de excluderea lui Doru Matei, astfel încât aceştia să mai poată vota, doar, doar o trece rectificarea bugetară, inclusă din nou pe ordinea de zi. Presupun că dlor Cristian Ionescu şi Nicuşor Dumitru nu le mai arde deloc de circ. Sincer. Au văzut care a fost şi reacţia oamenilor, de venit la şedinţă de consiliu, presupun că nu vor veni, nu de alta, dar ne vom aduna din nou, în număr foarte mare de cetăţeni, aşa cum vă invităm să participaţi cu toţii. CEL CE NU EXISTĂ TREBUIE SĂ ÎNŢELEAGĂ CĂ NU SE MAI POATE JUCA CU NOI. Pentru ce a făcut şedinţă extraordinară de consiliu în speranţa că va trece rectificarea bugetară, cu sprijinul lui Doru Matei şi nu se ştie şi al cui de la ALDE. În ceea ce-l priveşte pe Doru Matei, se accentuează tot mai mult ideea pe care am propus-o în clar dlui Mihai Anghel referitoare la demisiile în bloc ale consilierilor PNL, pentru a se organiza alegeri anticipate pentru Consiliul Local. NE-AM SĂTURAT CU TOŢII DE BATJOCURA LUI CEL CE NU EXISTĂ! În ceea ce-i priveşte pe dnii Ionescu şi Dumitru eu sper că nu mai au chef de comedie cu lumea, nu de alta, dar vom veni în mod incontestabil mulţi iar în situaţia în care vor veni şi vor vota fuga o aiureală. Şi-au dat demisiile, să stea acasă. CEL CE NU EXISTĂ TRAGE DE NEELABORAREA PROIECTULUI DE HOTĂRÂRE PRIN CARE SĂ SE IA ACT DE DEMISIILE CONSILIERILOR ALDE, CA DE CÂINE MORT, SPERÂND SĂ MAI ÎMPUŞTE CÂTE CEVA. Degeaba, legal nu are ce să facă, ilegal îşi complică singur situaţia, fiind deja cercetat pentru abuz în serviciu cu treaba cu şedinţele de consiliu, dar este clar că nu-i pasă decât cum să aranjeze lucrurile, să mituiască poliţişti şi procurori să scape, nicidecum să nu încalce legea.


În luna decembrie NU s-a organizat şedinţă de consiliu, ceea ce e iarăşi ilegal şi NU văd sensul unei şedinţe ordinare de consiliu. Care este urgenţa şedinţei extraordinare? Pentru că iar se încalcă legea, iar voi formula plângere penală, după care mi se va spune iar că sunt eu a dracu, de ce formulez atâtea plângeri penale. Păi, dacă legea se încalcă într-un asemenea hal, mi se pare normal, ce naiba! Am mai scris în numeroase rânduri, nu este deloc pentru prima dată când scriu, că NUMAI ÎN CAZ DE MAXIMĂ URGENŢĂ SE CONVOACĂ ŞEDINŢE EXTRAORDINARE. De ce nu este mâine şedinţă ordinară de consiliu? Ca să nu se ia act de demisiile celor patru consilieri ALDE, nici de excluderea lui Doru Matei. Cât o mai ţine aşa cu încălcarea legii ca să ne facă draci cel ce nu există, NU cunoaştem. Ca atare, eu consider că soluţia legitimă este să venim mâine la ora 15 cu toţii şi să ne exprimăm dezaprobarea în legătură cu asta, urmărind să nu facă vreo manevră cel ce nu există cu rectificarea bugetară care nu a trecut în şedinţa trecută. De asemenea, propun demisia în bloc inclusiv a consilierilor PNL, pentru a se organiza alegeri anticipate pentru Consiliul Local Snagov.


Deşi dl. Mihai Anghel arată că nici de această dată nu se regăseşte proiectul legat de pasarela de la Tâncăbeşti şi îndeamnă la o şedinţă extraordinară de consiliu, nu înţeleg de ce tot extraordinară, în condiţiile în care şi aceasta este tot extraordinară.


Printre proiectele de hotărâre incluse mâine pe ordinea de zi, care nu se pot aproba prin majoritate simplă este inclusă din nou rectificarea bugetară, care nu a trecut în şedinţa trecută, dar şi un proiect de hotărâre privind taxele şi impozitele locale pe anul 2018.


Art 45 alin 2 din Legea 215/2001:

Se adoptă cu votul majorității consilierilor locali în funcție următoarele hotărâri ale consiliului local: Jurisprudență

a) hotărârile privind bugetul local; Jurisprudență

b) hotărârile privind contractarea de împrumuturi, în condițiile legii; Jurisprudență

c) hotărârile prin care se stabilesc impozite și taxe locale;


În ceea ce priveşte pasarela, nesimţirea este groasă. A mai murit cineva pe trecerea de pietoni, oamenii din Tâncăbeşti sunt deosebit de revoltaţi, primarul este pur şi simplu nesimţit şi nu-i pasă.


Cel ce nu există a vrut să ne ia prin surprindere cu această şedinţă de consiliu, extraordinară, cu trădătorii dlui Anghel şi al dlui Grigore, are şapte consilieri ai săi, plus trădătorul Doru Matei, s-ar putea să treacă şi s-ar putea să fie şi o lecţie pentru Mihai Anghel, ca să înţeleagă că singura soluţie rămâne retragerea consilierilor locali ai PNL din Consiliul Local Snagov şi alegeri anticipate.


ORICUM, AMBELE PROIECTE SUNT LOVITE DE NULITATE ABSOLUTĂ CU VOTUL DLUI DORU MATEI, CARE FIIND DEJA EXCLUS, NU MAI POATE PARTICIPA LA VOT ŞI DIN NOU VOI AVEA MOTIV DE PLÂNGERE PENALĂ ŞI DE ATACAT ÎN INSTANŢĂ.

 

Stimaţi cetăţeni, cel ce nu există a dorit să iasă lată, luându-ne prin surprindere ca să nu participăm mâine şi să nu vedem manevrele pe care le face neluând act de demisii şi neluând act de excluderea lui Doru Matei. Prefectul avea obligaţia în termen de 30 de zile să emită ordin, se cheamă abuz în serviciu faptul că încă se mai aşteaptă emiterea acestuia. HAIDEŢI SĂ-L SURPRINDEM ŞI NOI PARTICIPÂND MÂINE ÎN NUMĂR CÂT MAI MARE.


Mirela Predan

 

Vizualizări: 65 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Decembrie 2017  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0