Snagovul Liber

Miercuri, 2018-05-23, 11:39 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Martie » 27 » Nici acum nu s-a emis ordinul prefectului legat de Florin Matei - ÎN ŢARA ASTA PENTRU ABUZ ÎN SERVICIU MAI RĂSPUNDE CINEVA???
12:57 PM
Nici acum nu s-a emis ordinul prefectului legat de Florin Matei - ÎN ŢARA ASTA PENTRU ABUZ ÎN SERVICIU MAI RĂSPUNDE CINEVA???


NICI ACUM NU S-A EMIS ORDIN DE PREFECT ÎN CEEA CE-L PRIVEŞTE PE FLORIN MATEI. Nici acum, deşi termenul a fost depăşit cu 10 zile, deşi în cazul dlui Gheorghe Grigore, a fost imediat aplicabil, ca atare legea nu e aceeaşi pentru toţi, se vede clar. Probabil că voi formula şi eu plângere penală, probabil că va da şi PNL Ilfov Prefectura în judecată, probabil că va avea câştig de cauză PNL-ul, cu siguranţă, numai că Doru Matei rămâne în continuare consilier şi atunci să nu se supere nimeni de ce atac hotărârile şi de ce o să vin inclusiv cu un element de surpriză în mod incontestabil, pentru că ştiu cu ce arme se doreşte a fi combătută în instanţa civilă pe hotărârile pe care le atac. Ca atare, nu îi va ieşi lui cel ce nu există pasenţa. DAR EU VOI ATACA TOATE ACESTE HOTĂRÂRI şi, în plus, SEMNALELE ŞI APROAPE AMENINŢĂRILE SĂ STAU POTOLITĂ ÎN PRIVINŢA CELOR PATRU TRĂDĂTORI AI MEI DE LA ALDE, EU REGRETÂND VOTUL PE CARE L-AM ÎNCREDINŢAT LOR, NU PNL-ULUI, ÎN MOD CLAR, AŞA CUM SPUNEAM NU FAC NIMIC ALTCEVA DECÂT SĂ MĂ REVOLTE ŞI SĂ MĂ INTRIGE ŞI MAI MULT ŞI SĂ-MI DEA ŞI MAI PUTERNIC IMBOLDUL DE A CONTINUA. Tocmai pentru că miza este una cum nu se poate mai mare.


Deci în cazul dlui Gheorghe Grigore, ordinul prefectului a fost emis imediat, acum, pentru Florin Matei, termenul a fost depăşit cu 10 zile, Florin Matei este din ce în ce mai obraznic şi este clar că trebuie să răspundă penal. ŞI, DEŞI VEDE BINE CE SE ÎNTÂMPLĂ, DL. GHEORGHE GRIGORE NU SE REVOLTĂ NICI CĂ EL A FOST CEL VIZAT DE TOATĂ COMEDIA ASTA INCREDIBILĂ, NICI CĂ ŞI-A ALES CEA MAI PROASTĂ ECHIPĂ POSIBILĂ, NICI CĂ NOI NE-AM LUPTAT PENTRU EL, NU PENTRU CEL CE NU EXISTĂ, NICI CĂ ARE DE GÂND SĂ FACĂ CEVA ŞI SĂ SCHIMBE CEVA.


Dar iar vine Parchetul, iar se intervine, iar mi se dă peste mână, iar dacă dl. Gheorghe Grigore nu se simte prost să dea tot în mine, asta este. Aşa cum spuneam! E treaba domniei sale. Asta NU înseamnă nici pe departe că este aplicabilă umilinţa şi în situaţia mea sau că eu voi renunţa! DECI ESTE CLAR CĂ PREFECTUL A ÎNCĂLCAT LEGEA ŞI, CU TRAFIC DE INFLUENŢĂ DE LA CEL CE NU EXISTĂ, A COMIS INFRACŢIUNEA DE ABUZ ÎN SERVICIU, REFUZÂND, FĂRĂ NICIO EXPLICAŢIE SĂ EMITĂ ORDINUL DE ÎNCETARE DE DREPT A MANDATULUI DE CONSILIER ÎNAINTE DE TERMEN ÎN PRIVINŢA LUI FLORIN MATEI, DAR ÎN ŢARA ASTA DE RAHAT, PENTRU ÎNCĂLCAREA LEGII, RĂSPUNDE CINEVA? AICI E ÎNTREBAREA. Nu, nu răspunde nimeni, se intervine pentru salvarea lui cel ce nu există, aşa, analfabet cum e, nici nu contează, nu-i aşa?


Mirela Predan

Vizualizări: 32 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0