Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:07 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2017 » Noiembrie » 26 » Nici cei care l-au sfătuit pe dl. Gheorghe Grigore că ar fi bine să păstreze... discreţia NU MAI AU CE SĂ CAUTE ÎN JURUL SĂU!!!
9:48 PM
Nici cei care l-au sfătuit pe dl. Gheorghe Grigore că ar fi bine să păstreze... discreţia NU MAI AU CE SĂ CAUTE ÎN JURUL SĂU!!!

Am uitat o categorie foarte importantă de parşivi şi de perverşi, care, de asemenea, NU mai au ce anume să caute în jurul dlui Gheorghe Grigore. Cei care l-au sfătuit că ar fi bine să fie... discret, să nu se plângă de mizeriile lui cel ce nu există, să nu ridice masele să protesteze şi aşa mai departe. De doi ani de zile, m-am săturat de comedia asta a... tăcerii. Sunt lucruri în care discreţia trebuie să fie păstrată, cum ar fi cele de viaţă privată, DAR SUNT LUCRURI UNDE NU AVEA DE CE SĂ PĂSTREZE NICIO TĂCERE, HAIDEŢI SĂ FIM SERIOŞI! Îmi amintesc că asta voia cel ce nu există, să tăcem toţi, ca să ne anihileze pe toţi. Pentru ca dl. Gheorghe Grigore să fie păcălit şi anihilat în linişte. Îmi amintesc circul care a fost cu... tăcerea, deşi lucrurile erau anormale în vara anului 2016. De ce tăcere legată de faptul că cel ce nu există nu mai convoca şedinţe de consiliu? Pentru ce? Păi, dacă chiar avea intenţia să-l pună viceprimar, cum pretindea şi să existe o alianţă reală PSD - ALDE la nivel de Consiliu Local, asta se rezolva de la prima şedinţă de consiliu, nu mai era nevoie să înceapă cu nimic. Ba că... să se aştepte rezultatul de la Consiliul Judeţean. NU AVEA ABSOLUT NICIO LEGĂTURĂ CU ALEGEREA VICEPRIMARULUI LA SNAGOV. Ba că să se aştepte nu ştiu ce. Ulterior, s-a mers pe varianta cu Nichita Toma. Şi când am vrut să organizăm miting de protest pentru batjocura asta, dl. Gheorge Grigore m-a oprit. Mi-a spus să tac şi să nu scriu nimic. Pe urmă, au început fricţiunile, ba că eu sunt rea, sunt curvă, sunt geloasă, sunt jegoasă şi pe dracu să mă pieptene, ba că nu ştiu ce. Nu întâmplător, mizeriile la adresa mea din partea acoliţilor lui cel ce nu există ca să se dezică dl. Grigore de mine la sfârşitul lui septembrie 2016 au început atunci când m-am apucat, din iniţiativă proprie, să strâng semnături că îl vrem pe dl. Gheorghe Grigore viceprimar. De ce am fost privită atunci cu scârbă chiar de către oamenii din jurul lui, după care a urmat dezicerea de mine? Aceşti nemernici ce mai caută chiar şi acum unii din ei în jurul lui??? Acelaşi lucru  cu tăcerea s-a întâmplat şi recent, ca să poată jongla cu coruperea consilierilor dlui Grigore cel ce nu există în linişte, eu să nu scriu nimic, eventual să scriu defavorabil dlui Grigore, asta ar fi fost idealul pentru cel ce nu există şi tot aşa. Ca să nu mai vorbesc despre cretinătatea strategiei de a nu-şi arăta intenţiile de a candida dl. Grigore decât cu foarte puţin timp înainte. Păi, ori vrei să candidezi şi atunci este necesar să te cunoască lumea, să-ţi cunoască intenţia, să ştie că eşti în favoarea oamenilor şi să te arăţi pe străzi şi printr-o mediatizare adecvată, ori nu vrei să candidezi şi atunci renunţi. Nu era de dorit să nu-şi dorească să candideze, ÎNSĂ CINE L-A SFĂTUIT CĂ ELEMENTUL DE SURPRIZĂ AR FI BUN, NU MAI ARE CE SĂ CAUTE.


Deci toate personajele acestea care l-au îndemnat pe dl. Gheorghe Grigore la discreţie cu lucruri serioase, TOCMAI PENTRU A I SE FACE LUI CEL CE NU EXISTĂ JOCURILE ÎN LINIŞTE, TREBUIE SĂ DISPARĂ. SERIOS!


Iar în ciuda faptului că s-au dovedit strategii catastrofale, s-a mers pe varianta lor până în pânzele albe. În martie, aşa cum se cunoaşte, dl. Gheorghe Grigore a fost exclus. Evident că a atacat Ordinul prefectului în instanţă şi a câştigat. Îmi amintesc că eram la Buftea, la un proces al meu şi am urmărit uitându-mă în ECRIS-ul Tribunalului Ilfov să vedem pronunţarea. Când am aflat că este favorabilă lui, chiar m-am bucurat sincer foarte tare. Am fost prima care am aflat, pentru că stăteam cu sufletul la gură şi numai cu ochii pe ECRIS, aşteptând rezultatul. L-am sunat şi nici el nu aflase încă. Doar ce se dăduse pronunţarea. L-am sunat să-i spun deosebit de bucuroasă, am vrut să postez mare pe Facebook ceva de genul "VICTORIE, INSTANŢA I-A DAT CÂŞTIG DE CAUZĂ, DL. GHEORGHE GRIGORE RĂMÂNE CONSILIER", când colo, dl. Gheorghe Grigore mă sună să-mi spună să... nu scriu nimic. DE CE????? CINE L-A SFĂTUIT SĂ NU ANUNŢ NIMIC???? SINGURUL AVANTAJAT DE ASTA ERA CEL CE NU EXISTĂ, CA LUMEA SĂ NU ŞTIE CĂ DL. GHEORGHE GRIGORE A CÂŞTIGAT ÎN INSTANŢĂ RĂMÂNEREA SA CA ŞI CONSILIER, CA SĂ POATĂ SĂ-L LUCREZE PE LA SPATE ŞI SĂ MAI ATRAGĂ NIŞTE LICHELE DE PARTEA LUI, CREZÂND CĂ DL. GRIGORE ORICUM ESTE EXCLUS, CA ATARE, N-AR MAI FI NIMIC.

 

DECI TOŢI CEI CARE L-AU SFĂTUIT PE DL. GRIGORE SĂ PROCEDEZE CU DISCREŢIE ÎN CHESTIUNI ÎN CARE DISCREŢIA NU AVEA CE SĂ CAUTE, FIIND FAVORABIL LUI ŞI SĂ SE PLÂNGĂ DE MIZERIILE LUI CEL CE NU EXISTĂ, ŞI SĂ SE PLÂNGĂ DE TREABA CU VICEPRIMARUL, ŞI SĂ SE REVOLTE LUMEA, ŞI AŞA DESTUL DE REVOLTATĂ, ŞI SĂ ANUNŢE PUBLIC CĂ A CÂŞTIGAT PROCESUL, DEŞI EI AU VRUT SĂ-L ÎNLĂTURE MIŞELEŞTE, ŞI CĂ AR FI BINE SĂ PĂSTREZE DISCREŢIA ÎN PRIVINŢA CANDIDATURII PENTRU FUNCŢIA DE PRIMAR, EU CONSIDER CĂ AR TREBUI SĂ SE DUCĂ LA PLIMBARE, PENTRU CĂ NU MAI AU CE CĂUTA ÎN JURUL LUI. Erau chestiuni a căror aflare publică îl avantaja, nu-l dezavantaja pe dl. Gheorghe Grigore. Ce să păstrez discreţia? În legătură cu trădarea lui Cristian Ionescu şi a lui Nicuşor Dumitru? Păi, pe cine avantaja discreţia asta? Pe dl. Gheorghe Grigore, în niciun caz! Şi de ce să nu dau în ALDE cât cuprinde, pentru că m-a dezamăgit cumplit. DAU EU, EU NU SUNT MEMBRĂ ALDE, TREABA MEA CE FAC, PENTRU CĂ DACĂ ŞI LA CETĂŢENI OPEREAZĂ SANCŢIUNEA POLITICĂ, ÎNSEAMNĂ CĂ E GRAV, NE ÎNTOARCEM LA COMUNISM!


Dacă mai prind vreun idiot din ăsta, cum era şi Alex Taşcă, să vă mărturisesc sincer, care să-l sfătuiască să fie discret, să nu cumva să scriu eu anumite lucruri, VA AVEA DE-A FACE CU MINE. Cât despre mine, aţi văzut că nu l-am mai ascultat în ultimul an cu discreţia asta şi am scris ce-am considerat de cuviinţă. Nu de alta, dar cel ce nu există se învăţase cu tăcerea mea, îi pria, era bine, dacă putea s-o obţină în mod cinic şi nemernic chiar prin manipularea dlui Grigore, era chiar perfect.


SUNT DE 19 ANI JURNALISTĂ. LA CHESTIUNI DE IMAGINE PUBLICĂ CU SIGURANŢĂ MĂ PRICEP. CA ATARE, EU SCRIU NUMAI CE VREAU EU ŞI NU PĂSTREZ NICIO DISCREŢIE ÎN LEGĂTURĂ CU NIMIC DE INTERES PUBLIC. Pentru că ştiu că anunţarea unor evenimente majore îl avantajează pe dl. Grigore, cel ce nu există e cel care vrea discreţia, normal, are şi toate interesele: să lucreze pe la spate în linişte, nimeni să nu se prindă, bineînţeles. NU AŞ FI SCRIS NIMIC NEFAVORABIL DLUI GHEORGHE GRIGORE NICIODATĂ. Treaba cu discreţia că ăştia au trădat, că şi-au dat demisiile etc TREBUIA SĂ LIPSEASCĂ. Şi drept dovadă că dl. Gheorghe Grigore este încă lucrat, inclusiv treaba cu demisiile pe care eu o cunoşteam demult s-a dorit a fi tratată cu discreţie. CE DISCREŢIE, DOMNULE, CE DISCREŢIE? ĂŞTIA AU DEMISIONAT DIN MARTIE, IAR DISCREŢIA NU AR FI CONDUS LA NIMIC ALTCEVA DECÂT SĂ SE CREADĂ CĂ NU AU DEMISIONAT, CĂ POT RĂMÂNE CONSILIERI CU SPRIJINUL LUI NASTA ŞI CĂ SUNT PERSECUTAŢI DE DL. GRIGORE. PENTRU CĂ AICI BĂTEA INSINUAREA. BINEÎNŢELES. Ce discreţie, ce să şterg, ce nu ştiu ce? Prostia mea a fost că am şters o serie de articole despre aberaţiile lui Alex Makedonia, dar nu-i nimic că am în print-screen toate aberaţiile debitate de el şi apoi şterse şi le repostez şi eu cu comentariile aferente, că nu stau să mă joc.


DE ACUM ÎNCOLO NU MAI SUNT DISCRETĂ ÎN LEGĂTURĂ CU NIMIC ÎN CEEA CE-L PRIVEŞTE PE DL. GHEORGHE GRIGORE, CU EXCEPŢIA VIEŢII PRIVATE A DOMNIEI SALE, CARE NU ESTE DE INTERES PUBLIC ŞI LA CARE ARE DREPTUL, ÎN MOD FĂRĂ ECHIVOC. Dar în rest... cum, adică să vină cel ce nu există, să facă mizeriile astea şi jongleriile astea cu ALDE, el să câştige în instanţă şi eu să tac în loc să răbufnesc de bucurie explicând oamenilor cum stă treaba? Păi, pentru ce??? PENTRU CE SĂ EXISTE NELĂMURIRI ÎN RÂNDUL POPULAŢIEI? Pentru că au fost persoane care m-au întrebat despre Cristian Ionescu, de exemplu, tot auzind că a demisionat, dacă chiar a demisionat. Era în dubii. PĂI, STAI DOMNULE ATUNCEA SĂ POSTEZ DEMISIA, SPER CĂ ŞI DOMNUL ÎN CAUZĂ ŞI TOATĂ LUMEA S-A CONVINS CĂ N-ABEREZ ACUM! Oi fi aberat şi eu cândva la viaţa mea, când mă punea cel ce nu există, contra cost, să scriu idioţenii despre alţii şi să-l laud pe el. DAR DE TREI ANI DE ZILE TREABA ASTA NU MAI E DE ACTUALITATE, PENTRU DUMNEZEU. IDIOŢENII NU SCRIU, IAR CÂND MĂ ÎNŞEL - CĂ OM SUNT ŞI EU - ÎMI CER IMEDIAT SCUZE. NUMAI CĂ ASTA S-A ÎNTÂMPLAT ARAREORI.


Mirela Predan

 

Vizualizări: 119 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0