Snagovul Liber

Miercuri, 2018-10-24, 9:07 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Septembrie » 14 » Nu e echipă de opoziţie la Snagov?! Atunci foarte bine: VOI FI EU ŞI CU MINE ÎNSĂMI ÎN CEA MAI TARE ECHIPĂ DE OPOZIŢIE!!!!!!!!!
11:08 PM
Nu e echipă de opoziţie la Snagov?! Atunci foarte bine: VOI FI EU ŞI CU MINE ÎNSĂMI ÎN CEA MAI TARE ECHIPĂ DE OPOZIŢIE!!!!!!!!!


Cu sprijinul lui Dumnezeu eu voi porni o amplă ofensivă împotriva lui cel ce nu există. Probabil că de săptămâna viitoare. De ce? Pentru că trebuie să dau un răspuns exemplar bolii psihice de a crede că rezolvă problema incomozilor hărţuindu-i, chemându-i în judecată, să le ia terenurile deja câştigate, tocmind avocaţi cu bani grei din bani publici ca să facă plângeri penale la adresa persoanelor incomode, furând cât cuprinde, aranjând tot felul de şmenuieli politice şi având un singur scop: SĂ FURE!


NU, nu m-am împăcat şi aş vrea să vă spun un secret nici NU o să mă împac. TREBUIE SĂ DAU UN SEMNAL CLAR FAPTULUI CĂ LUI CEL CE NU EXISTĂ NU I-A IEŞIT DEZBINAREA ŞI NU I-AU IEŞIT MANEVRELE DE COMEDIE ŞI DE CIRC CU DEZBINAREA. Ştiu, ştiu, ştiu sigur că asta a şi urmărit. Tot timpul a urmărit dezbinarea: să-l lase pe dl. Gheorghe Grigore fără susţinători, să creeze râcă între adevăraţii sprijinitori ai dlui Grigore şi să introducă în jurul dlui Grigore lichelele. Care să-l spioneze, care să formuleze împotriva domniei sale plângeri penale nefondate, care să-l sfătuiască prost şi care să se bucure de maximă credibilitate. EXACT JOCUL ACESTA NU TREBUIE SĂ-I IASĂ LUI CEL CE NU EXISTĂ! De aceea voi continua să prezint cu documente cât a furat cel ce nu există, să-mi asum rolul de OPOZIŢIE, DAR VREAU SĂ FAC O MENŢIUNE ÎN CLAR: EU FAC TOATE ACESTE EFORTURI PENTRU CĂ EU CRED NUMAI ÎN DL. GHEORGHE GRIGORE. Nu am nevoie să profite şi altor eventuali contracandidaţi la cel ce nu există, acesta a şi fost motivul pentru care la un moment dat m-am decis să renunţ şi să-mi văd de treabă, pentru că am fost şi eu... dezamăgită. De ce dezamăgită? Păi, am FOST EXTREM DE DEZAMĂGITĂ DE FAPTUL CĂ UNII NU AU ÎNŢELES CĂ NU AU NICIO ALTĂ ŞANSĂ DECÂT SĂ FIE SPĂRGĂTORI DE VOTURI ŞI SĂ IASĂ PRIMAR TOT CEL CE NU EXISTĂ, ÎN CONTEXTUL ÎN CARE SE ÎNCĂPĂŢÂNEAZĂ SĂ CANDIDEZE EI PENTRU EI FUNCŢIA DE PRIMAR! PRIMA ŞANSĂ O ARE DL. GHEORGHE GRIGORE ŞI TOATĂ LUMEA AR TREBUI SĂ ÎNŢELEAGĂ ACEST ASPECT. Da, am fost deosebit de dezamăgită de condiţionări de liste şi de alte aiureli încă de pe acum, contra susţinere, am fost deosebit de dezamăgită de faptul că nici acum nu s-a înţeles că cu cât vor fi mai mulţi candidaţi anti-cel ce nu există, cu atât acest lucru îi va profita EXACT lui cel ce nu există, în ciuda dezamăgirii generale, va lua un nou mandat tot cel ce nu există, pentru că noi nu am fost în stare să ne unim împotriva lui cel ce nu există! Eu nu fac politică de opoziţie pentru ca acest lucru să-i profite lui... Ion Popescu, pentru ca un cetăţean dezamăgit, citindu-mă, să se convingă de faptul că, într-adevăr, cel ce nu există fură de rupe şi atunci să voteze cu... Ion Popescu. DIN SIMPLU MOTIV CĂ ACEST ION POPESCU NU A PARTICIPAT LA CONVINGEREA MEA CĂ AR FI BUN SĂ FIE EL PRIMAR ÎN LOCUL LUI CEL CE NU EXISTĂ. Din punctul meu de vedere, singura persoană care poate face ceva pentru Snagov şi care ar stopa jaful acesta incomensurabil este dl. Gheorghe Grigore. Nimeni altcineva. Iar dacă nu se înţelege acest lucru, chiar vom fi pierduţi, mai ales în contextul în care dorinţa cea mai profundă a lui cel ce nu există a fost să creeze zânzanie în rândul opozanţilor săi. Ceea ce ar trebui să conducă la ideea că ar trebui să fim mai uniţi decât niciodată.

 

DA, ESTE NEVOIE ŞI ESTE NEVOIE ACUM DE O ECHIPĂ DE OPOZIŢIE. Şi trebuie să recunosc un lucru: sunt trei persoane cu care colaborez excelent la acest moment, la nivel de informaţie, la nivel de sursă, la nivel ideologic. Anul trecut pe vremea asta nu colaboram cu nimeni. Este un progres evident. Este nevoie de o echipă trainică, de consolidarea acestui nucleu, de alipire şi a altor persoane, de atragerea de noi persoane dornice să facă ceva pentru comuna Snagov şi să vină cu idei, de persoane care, dezamăgite de cel ce nu există să se alăture acestei echipe de opoziţie. Alternativa, aşa cum spuneam, din punctul meu de vedere este clară: DL. GHEORGHE GRIGORE. Dacă îl critic uneori îl critic tocmai pentru că ÎL APRECIEZ ENORM şi m-ar durea foarte tare să mai fie trădat, batjocorit, desconsiderat, de unele persoane faţă de care nu a greşit prin nimic altceva decât prin faptul că le-a acordat mult prea multă încredere. NU mai vreau să se repete acest lucru şi cu alte persoane, iar dezamăgirea mea este mare tocmai dat fiind faptul că există un potenţial risc în acest sens, iar judecând după ceea ce s-a întâmplat în trecut, îngrijorarea mea este complet îndreptăţită! Cred că sunteţi cu toţii de acord cu mine că au existat tot felul de nemernici, ca să le spun pe româneşte care au profitat de dl. Gheorghe Grigore în diverse moduri şi au sfârşit nu doar prin a-l trăda, dar şi prin a jongla tot felul de manevre împotriva domniei sale alături de cel ce nu există!


În concluzie, aş vrea să vă mai spun un secret: NU mă împăcam cu cel ce nu există, am vrut şi eu să testez şi să tatonez terenul să vedem ce se întâmplă dacă nu mai scriu. Cerul n-a picat, se vede bine. De ce acest test? Pentru că în contextul în care nu reuşim să ne unim, nu reuşim să facem ceva constructiv în opoziţie, acum, nu la anul pe vremea asta, nu în preajma alegerilor, este clar că... va lua un nou mandat tot cel ce nu există. Pentru că dacă este contracandidat de şapte inşi, toţi cu şanse (nu mă refer la candidaţi gen... Ciocolată în 2016 sau Nicolae Stan, ci la candidaţi cu şanse reale), votul se va disipa şi riscul este clar în condiţiile date: va ieşi primar tot cel ce nu există. Iar eu NU fac opoziţie muncind, mergând pe la tribunale, susţinând cu nişte eforturi de timp şi de bani ceva ce oricum nu se va realiza. De aceea mi-au venit dracii şi mie şi am zis că renunţ. Păi, eu pentru cine muncesc aici? Pentru cel ce nu există cumva, ca să-mi râdă în nas cu un nou mandat, că el e deştept, noi suntem proşti că am pus din nou botul la zânzanie şi ne-am dezbinat, şi ne-am disipat şi nu am ajuns să avem o strategie coerentă de opoziţie?


Ca atare, rolul de opoziţie mi-l voi asuma CHIAR EU. Cine vrea să se alăture mie, bine, cine nu, treaba lui, în definitiv, normal că nu pot obliga pe nimeni şi numai indicat n-ar fi să aibă cineva vreo obligaţie. Trebuie să subscrie liber opoziţiei. ORICUM, EU, PERSONAL, ÎMI VOI ASUMA ROLUL DE OPOZIŢIE, PENTRU CĂ, FĂRĂ FALSĂ MODESTIE, CONSIDER CĂ ACEST ROL, PÂNĂ ACUM, L-AM JUCAT DE UNA SINGURĂ FOARTE BINE. S-a văzut că a existat opoziţie şi că nu face cel ce nu există chiar cât jaf îi trece prin cap şi oricâte ilegalităţi doreşte, fără să-l controleze nimeni. Iar eu cred în omul Gheorghe Grigore şi în şansa lui, unică de altfel de relansare a acestui Snagov care parcă e blestemat, pe de-o parte de indolenţă, pe de alta de orgolii stupide, astfel încât niciodată să nu mai iasă la liman. Nu e echipă de opoziţie? Atunci foarte bine: iau taurul de coarne şi opoziţia o fac eu! Repet: cine vrea să vină şi să facă opoziţie alături de mine, foarte bine, sunt larg deschisă pentru asta, dacă nu se găseşte nimeni, VOI FACE ACEASTĂ OPOZIŢIE ŞI DE UNA SINGURĂ. Şi cred că cu asta am încheiat discuţia. Nu sunt nebună, nu sunt zdreanţă, nu sunt nimic, sutele de mii de oameni din stradă, gazaţi şi batjocoriţi care şi-au exprimat dezacordul la regimul Dragnea făcând opoziţie nu erau nici nebuni, nici zdrenţe, nici nimic. Iar eu pur şi simplu NU sunt de acord cu regimul Oancea şi atunci fac la acesta opoziţie. Din păcate, de una singură. În stradă împotriva lui Liviu Dragnea au fost sute de mii şi alte sute de mii şi-au arătat indignarea pe Facebook, pe blog-uri, prin alte mijloace de transmitere a informaţiei. Aici, la Snagov, împotriva primarului PSD, vă garantez eu că de una singură fac exact cât un miting întreg cu vuvuzele cu tot în materie de gălăgie...

 

Mirela Predan

 

Vizualizări: 59 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Septembrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 6
Vizitatori: 6
Utilizatori: 0