Snagovul Liber

Duminică, 2018-07-22, 11:37 PM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Iunie » 25 » NU PLĂTESC NICIUN IMPOZIT ŞI VĂ INVIT, DRAGI CETĂŢENI AI SNAGOVULUI LA GREVĂ FISCALĂ! IATĂ DE CE!
0:37 AM
NU PLĂTESC NICIUN IMPOZIT ŞI VĂ INVIT, DRAGI CETĂŢENI AI SNAGOVULUI LA GREVĂ FISCALĂ! IATĂ DE CE!


Ce să plătesc? Impozit? Ştiu, s-a enervat cel ce nu există, cel care îmi trecuse toate amenzile prescrise ca obligaţie de plată, ba chiar şi amenzi câştigate în instanţa de judecată, care din 50 de lei făcuse 80 de lei amendă RATB făcuse 800 de lei, vai, cum am îndrăznit să dau Primăria în judecată să cer anularea tuturor acestor aiureli... De ce să nu îndrăznesc? Eu dacă îmi cunosc drepturile, bineînţeles că uzez de drepturile mele. Ce să plătesc de fapt? Haideţi să vă povestesc defalcat ŞI DE CE NU AM NICIUN CHEF SĂ PLĂTESC:


- DELAPIDAREA - Delapidarea în lucru mare ca să se îngraşe el şi familia lui, bineînţeles. Delapidarea descoperită de Curtea de Conturi dar degeaba descoperită. Din bani publici. ASTA N-AM CHEF SĂ PLĂTESC.

- PLIMBĂRILE LUI CEL CE NU EXISTĂ CU FAMILIA ŞI ACOLIŢII - Tot felul de înfrăţiri aiuritoare, cu localităţi din Ungaria, din Republica Moldova, ba chiar şi din... Senegal. Ca să se plimbe el cu acoliţii săi aiurea. UITE CĂ NU AM CHEF SĂ PLĂTESC PLIMBĂRILE LUI CEL CE NU EXISTĂ. NU AM CHEF.

- CONSILIERII SĂ VOTEZE ALTE DELAPIDĂRI NOI - La ultima şedinţă de consiliu, consilierii apropiaţi de cel ce nu există au primit fiecare suma de 4000 de lei ca să treacă delapidările lui. Să plătească dracu aşa ceva! Eu numai pe Cristian Ionescu, de exemplu, n-aveam chef să-l plătesc din banii mei, că n-are "săracu", nu câştigă suficient din vânzarea de băutură la terasa ilegală! Vai "amărâtul" de el, trebuie să-l plătesc din banii mei!

- CASE DE AVOCATURĂ GEN ALEXANDRA ŞTEFAN - Nu, stimaţi cetăţeni, de ce s-o plătesc eu pe Alexandra Ştefan cu 800 de lei hârtia să reprezinte Primăria împotriva mea la un asemenea mod? NU am niciun chef!


- PLIMBĂRI LA MARE ŞI LA MUNTE PENTRU CEL CE NU EXISTĂ CU ACOLIŢII ŞI FAMILIA - NU am chef să plătesc plimbările lui cel ce nu există la mare şi la munte cu acoliţii. După mizeria cu muntele, cu plimbările în Grecia la mare de anul trecut, acum, anul acesta e şi mai de oaie. Mai mulţi şi mai aproape. 70 de persoane la mare! NU am chef să plătesc aşa ceva! Serios! De ce să nu mă duc eu la mare sau la munte pe banii mei şi să plătesc plimbările altora? E corect ce spun?


- PELERINAJE ÎN SCOPURI ELECTORALE PENTRU CEL CE NU EXISTĂ ŞI ACOLIŢII LUI - Deşi ateu de felul lui, ca să nu zic om al satanei, cel ce nu există mai josnic decât fariseii, face paradă de credinţă. N-am chef să plătesc blasfemia asta! Serios! Ca orice om cu frica lui Dumnezeu, dar nu prost!

- POMENI ELECTORALE - Morţii nu au linişte că sunt folosiţi în scopuri electorale cu pomeni din bani publici. Dacă vreau să fac pomană, fac pomană şi dau eu la oameni amărâţi fără să aştept să... mă voteze nimeni, nu plătesc impozitul la Primărie ca să facă pomană pentru mine el! Să fie de capul lui, nu al meu şi nu stă el să-mi batjocorească mie morţii mei!


- STUDII DE FEZABILITATE - NU, nu am chef să plătesc aşa ceva din banii mei, delapidare pură cu tot felul de infractori acoliţi. Nu plătesc!

- ZDRĂNGĂNITUL CU MINGEA AL FIULUI LUI CEL CE NU EXISTĂ - NU am niciun chef să susţin din banii mei echipe de fotbal străine ca să joace fiul lui cel ce nu există în ele, de la bordul unei maşini de lux. NU am chef! Să se ducă la muncă, nu la hoţie, că e prost fotbalist, lipsit de talent, n-are nimeni nevoie în fotbal de el. N-am chef să finanţez mofturile "prinţişorului". NU plătesc aşa ceva! Serios vorbesc!


- CETĂŢENI DIN REPUBLICA MOLDOVA SĂ VOTEZE AICI! - NU mă interesează pe mine să vină nimeni aici din Republica Moldova. Nu am niciun pic de chef să susţin "fraţi de peste Prut" din banii mei să voteze aici ca să ne trezim din nou cu cel ce nu există! NU am niciun chef!


- MITA ELECTORALĂ - NU, stimaţi cetăţeni, din banii mei eu NU finanţez mita electorală pe care v-o dă vouă cel ce nu există de proşti ce sunteţi de-o primiţi şi-l votaţi! Aşa ceva se exclude să dau din banii mei!


4 milioane prejudiciu descoperit de Curtea de Conturi în 2014, 2 milioane în 2016, să vedem ce-o mai descoperi şi anul acesta! NOI CE PLĂTIM DE FAPT CÂND PLĂTIM TAXE ŞI IMPOZITE? BATJOCURA ASTA LA ADRESA NOASTRĂ A TUTUROR? IA NU MAI PLĂTIŢI OAMENI BUNI NICIUN IMPOZIT! Până n-o veni un primar demn şi responsabil, NU mai plătiţi nimic, pentru că nu stăm noi să finanţăm hoţia! NU plătiţi că n-aveţi ce plăti!


Mirela Predan

 

Vizualizări: 77 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Iunie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0