Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:05 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Aprilie » 17 » O "investiţie" la Tâncăbeşti cu iz de ţeapă cu proiecte tehnice...
7:46 PM
O "investiţie" la Tâncăbeşti cu iz de ţeapă cu proiecte tehnice...


Tot în şedinţa de consiliu din data de 21.03.2018, a mai fost aprobat un proiect de hotărâre referitor la... aprobarea indicatorilor tehnico-economici privind desfiinţarea clădirii C3 şi amenajarea unui parc, cu foişor şi scenă la Căminul Cultural din Tâncăbeşti. Aş vrea atenţie în ceea ce priveşte acest aspect: discutăm doar despre aprobarea indicatorilor tehnico-economici, adică a studiilor de fezabilitate aferente. Luând cuvântul, dl. Mihai Anghel arată că proiectul este nesemnat, neînsuşit, nedatat. De asemenea, dl. Mihai Anghel întreabă care este valoarea investiţiei. Sigur, investiţia pentru studiul de fezabilitate este, există, în cuantum de 130.000 de lei, din care C + M în valoare de 124.823, 50 lei, plus valoarea de desfiinţare a investiţiei în cuantum de 50.000 de lei. Despre investiţie în sine nu avem niciun detaliu, în mod evident. "Cât costă parcul, cât costă foişorul, cât costă scena? Ce intră în parc, ce intră în amenajarea acestuia, cum aţi ajuns la concluzia că trebuie o scenă?", a întrebat dl. Mihai Anghel. Mihai Anghel nu primeşte decât un răspuns evaziv din partea lui cel ce nu există, care spune că este... nevoie de o scenă. Mihai Anghel propune ca, cu banii pentru scenă, să se facă altceva acolo, existând deja o scenă în interiorul căminului. Intervine şi cel care nu mai are nicio calitate, Florin Matei, îşi bate joc, susţinând că... este nevoie de scenă, face circ în şedinţa de consiliu. În cele din urmă, evident, proiectul de hotărâre este aprobat cu unanimitate.


Un alt punct de pe ordinea de zi a fost aprobarea transmiterii dreptului de administrare şi a dreptului de folosinţă cu titlul gratuit al pasarelei pietonale de la mănăstirea Snagov către Arhiepiscopia Bucureştilor. Se aprobă cu 12 voturi pentru şi două împotrivă: cele ale dlui Anghel şi Olteanu.


Următorul punct de pe ordinea de zi a fost cel referitor la aprobarea proiectului de hotărâre privind asocierea în vederea constituirii "Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Iluminat Public Bucureşti", iar ultimul punct de pe ordinea de zi a fost cel legat de asocierea în vederea constituirii Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Deratizare, Dezinsecţie, Dezinfecţie Bucureşti.


Urmează rubrica de Diverse, când, evident că sunt lăsată, în mod intenţionat ultima, ca de obicei. Ştiu că este o strategie, mi-au comunicat şi nişte surse că este o strategie ca eu să vorbesc întotdeauna ultima, în ideea că pleacă toată lumea şi renunţ să mai iau cuvântul. DLE CEL CE NU EXISTĂ, NU RENUNŢ SĂ IAU CUVÂNTUL. Ceea ce am de spus înregistrez, prezint public şi, în plus, trebuie să fie menţionat şi în Procesul-Verbal. Ca atare, să nu vă faceţi iluzii că, cu o astfel de strategie, reuşiţi să rezolvaţi ceva. În continuare, voi face o expunere a rubricii de Diverse din şedinţa de consiliu din data de 21 martie 2018, la care dl. Marin Marian în calitate de cetăţean a pus o serie de probleme deosebit de pertinente şi de interesante, aşa cum o să vă rog să le urmăriţi. NU are nicio importanţă că primarul deja plecase, eu eram acolo şi, cu scuzele de rigoare pentru întârzierea expunerii punctului de vedere, o să fac acum această expunere, deosebit de interesantă, aşa cum veţi vedea.


Mirela Predan

Va urma

Vizualizări: 71 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Aprilie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0