Snagovul Liber

Miercuri, 2018-05-23, 11:38 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Aprilie » 22 » O mandatare comică a lui Doru Matei cum să voteze în AGA Prodservice
3:51 PM
O mandatare comică a lui Doru Matei cum să voteze în AGA Prodservice


La punctul doi, s-a luat în discuţie prezentarea ofertelor de vânzare a acţiunilor deţinute de Regal Construct şi de Divers Construct, în vederea analizării şi exercitării dreptului de preempţiune, puncte de pe ordinea de zi a AGA Prodservice. Cătălin Marin explică faptul că se face doar o prezentare, nu se supune la vot aprobarea sau refuzul, ca atare, trebuie doar să se ia act. Mai spune că trebuie ridicată problema lipsei capacităţii de folosinţă a societăţii care nu mai există. Bun, am înţeles că se ia doar act, însă chestiunea este una deosebit de problematică, dacă se va ajunge la cumpărarea de către Consiliul Local a celor două societăţi, pentru că, evident, împreună oricum nu vor deţine majoritatea, pe de-o parte, iar pe de altă parte, pentru ce ar trebui să se consume nişte bani publici, în mod inutil? Personal, mă opun complet cumpărării de către Consiliul Local din bani publici a acestui pachet de acţiuni, o operaţiune absolut inutilă, cum fără discuţii mă opun şi preluării pachetului de acţiuni, o plată în plus, complet inutilă din bani publici, pentru a fi dat serviciul către Voluntari.


Următorul punct de pe ordinea de zi era legat de descărcarea de gestiune a actualului Consiliu de Administraţie şi s-a stabilit să se voteze împotrivă, cu o abţinere.

Următorul punct a fost cel de aprobare a Consiliului de Administraţie, compus de următorii: Dumitru Simion, Mechea Florina şi Ali Mohaedin Visan. Cătălin Marin explică faptul că Ali Mohedin Visan este reprezentantul unei societăţi care a intrat în Consiliul de Administraţie cumpărând o parte din acţiuni, la începutul anului 2016.


Următorul punct de pe ordinea de zi este mandarea preşedintelui Consiliului de Administraţie, în persoana dlui Dumitru Simion, pentru a negocia cu puteri depline încetarea mandatului de delegare a serviciului public de apă şi canal. Se votează să se voteze împotrivă cu majoritate, două voturi împotrivă şi două abţineri.


Aceasta a fost şedinţa de consiliu, prin care a fost desemnat să reprezinte Consiliul Local, Doru Matei, în mod nelegal, aşa cum spuneam. După aceea, a urmat circul. Comedia făcută de Ştefan Ghinea, aşa cum vă voi prezenta în continuare în cele ce urmează. Şi aşa cum voi depune şi plângere penală, pentru că văd că fără plângere penală şi fără intervenţia Parchetului NU se rezolvă situaţia de nelegalitate şi de dictatură din partea lui cel ce nu există. Mă voi referi imediat.


Mirela Predan

Va urma

Vizualizări: 39 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Aprilie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0