Snagovul Liber

Miercuri, 2018-06-20, 10:34 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Aprilie » 24 » O să-i amintesc dlui Cristian Ionescu CĂ TREBUIE SĂ-I FIE RUŞINE ÎN FIECARE ZI!!!
4:28 PM
O să-i amintesc dlui Cristian Ionescu CĂ TREBUIE SĂ-I FIE RUŞINE ÎN FIECARE ZI!!!

Bunul prieten al lui Cristian Ionescu, cu siguranţă, nu i-a spus un lucru elementar: că cu cât mă enervezi pe mine cu aberaţii mai mult, în loc să mă sperii, cu atât fac mai urât. Nici pe mine prin ceea ce am scris nu m-a crezut dl. Cristian Ionescu:  SINGURUL LUCRU PE CARE ÎL PUTEA FACE PENTRU A SCĂPA DE DOSARE PENALE ERA SĂ NU COMITĂ INFRACŢIUNI, NU SĂ SE LASE APĂRAT DE CEL CE NU EXISTĂ DE MINE, PENTRU CĂ ERA NORMAL CĂ IEŞEA O DEOSEBIT DE MARE COMEDIE.


Sigur că aştept şi eu acum clasarea aceea, care, va veni foarte repede, nu de alta, dar s-au cam amuzat toţi, după care voi formula, evident şi eu o plângere în legătură cu dosarul 1628/P/2018 pentru inducere în eroare a organelor judiciare. Ei, până atunci sigur că va avea de lucru şi cu controalele pe care bineînţeles că le voi chema, şi cu DNA-ul la modul real, nu de comedie. Ca să nu mai stea să mai amuze procurorii DNA-ului de pomană, ca să stea şi să se neamuze singur. Eventual, la o sticlă de bere pe terasa din spaţiul public, alături de soţie! Adică asta mă înfurie: DUPĂ CE CĂ NE-A TRĂDAT PE TOŢI, DÂNDU-SE CU CEL CE NU EXISTĂ, MAI ARE ŞI TUPEUL FENOMENAL SĂ SE MAI DEA ŞI VICTIMĂ. OR, PE MINE TUPEUL NU MĂ SPERIE, ÎN NICIUN CAZ, TUPEUL MĂ ENERVEAZĂ PUR ŞI SIMPLU. Şi dacă de acum vrea să stau şi să scriu zilnic numai despre el, numai despre Simona Ionescu, numai despre Terasa "La Simona" şi despre produsele expirate comercializate acolo, şi despre oaza de golănie cu toţi beţivii pe terasă, şi despre trădarea lui, şi despre ilegalităţile sale, şi despre ratarea şi curvăsăria sa politică, ÎN FIECARE ZI SCRIU. Cred că asta a urmărit dl. Cristian Ionescu, pentru că altfel cu siguranţă măcar nu formula plângerea în atenţia DNA! Ca să-l mai ia în vizor şi procurorii de pe acolo, nu de alta, desigur! Poate o veni Dumnezeului odată încoace şi DNA-ul acesta la cel ce nu există!


Reluând aspectele, eu consider că dl. Cristian Ionescu a ales cea mai proastă strategie. De ce n-a întrebat-o pe dna Roxana Niţu, pe dna Alexandra Stan (fostă Ştefan), ba chiar şi pe cel ce nu există ce au obţinut atunci când m-au dat în judecată sau au formulat nişte plângeri penale mie. UITE NU AM CHEF SĂ SUSŢIN PE CRISTIAN IONESCU ŞI PE CEL CE NU EXISTĂ. IAR EU L-AM VOTAT PE CRISTIAN IONESCU PENTRU DL. GHEORGHE GRIGORE, NU PENTRU MASCARADA ASTA CU CEL CE NU EXISTĂ, CA SĂ NE ÎNŢELEGEM BINE! MĂ DOARE FIX ÎN FUND ŞI DE DORINŢA SA DE ÎNAVUŢIRE CU TERASĂ ILEGALĂ CA SĂ STEA ŞI SĂ FACĂ CONSUMAŢIE TOŢI BEŢIVII GHERMĂNEŞTIULUI ACOLO, ŞI DE INTERESELE SALE COMERCIALE SĂ-L PĂSUIASCĂ CEL CE NU EXISTĂ! BA CHIAR CRED CĂ AR TREBUI SĂ-I FIE O RUŞINE INTENSĂ ŞI DE MINE, ŞI DE 1400 DE OAMENI ALEGĂTORI CARE AU VOTAT CU DL. GHEORGHE GRIGORE, ÎN NICIUN CAZ CU CEL CE NU EXISTĂ ŞI CU MANEVRELE LUI CEL CE NU EXISTĂ!

ŞI-O SĂ-I AMINTESC CĂ TREBUIE SĂ-I FIE RUŞINE DLUI CRISTIAN IONESCU ÎN FIECARE ZI! CĂ VĂD CĂ ALTFEL TOT EL ARE TUPEU, SE VEDE BINE!


Mirela Predan

Vizualizări: 63 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Aprilie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0