Snagovul Liber

Vineri, 2018-09-21, 5:47 PM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Septembrie » 6 » O situaţie sumbră: La Snagov NU există opoziţie!!!!!!
7:07 AM
O situaţie sumbră: La Snagov NU există opoziţie!!!!!!


Cine face opoziţie la cel ce nu există la Snagov? Mitel Kalimake. Jos pălăria! Are un grup de Facebook, scrie lucruri utile şi pertinente acolo. Cine mai face opoziţie la Snagov? Marin Marian, prin luări de poziţie pertinente în şedinţele de consiliu! Jos pălăria! Pe alocuri şi dl. Mihai Ilcenco. Jos pălăria! Eu mai fac opoziţie, aşa, mai bine, mai prost, cum s-a văzut, din rolul meu de jurnalist local. În rest cine mai face opoziţie la Snagov? Pe partea cealaltă, fărâmiţat, aşa, Mihai Anghel. În rest cine mai face opoziţie la Snagov? Din interiorul PSD, l-aş menţiona şi pe Vasile Dumitru. În rest cine mai face opoziţie la Snagov? NIMENI! Cine preia nemulţumirile cetăţenilor legate de liceu, de neglijare a satului Tâncăbeşti, de delapidare, de mizerie stradală, de corupere? Nimeni. Din cei patru mai sus menţionaţi, cu excepţia lui Mihai Anghel, care e pe cale separată, cel puţin trei au avut nemulţumiri legate de lipsa proiectelor de opoziţie, a alternativei şi a unei organizări de opoziţie adecvate. REPET: NU VORBESC ACUM DESPRE O ECHIPĂ ELECTORALĂ. Aşa cum spuneam, canidatul cu cele mai mari şanse este dl. Gheorghe Grigore. Dacă nu se va înţelege asta, din nou vom avea o problemă, dar acum e prea devreme să discutăm, într-adevăr, despre partea electorală, discutăm strict despre formarea şi organizarea unei echipe de opoziţie.


Deci nu putem constata altceva decât că opoziţia se face în doi, trei oameni, situaţie care nici măcar în 2014 nu era la fel de gravă. Mai era Dan Zaharia, mai era Aurică Stanciu până la excludere, mai era Adrian Voicu până la excludere, mai era Nicolae Stan, acum de partea puterii, mai era acelaşi Mihai Anghel, mai era Apostol Muşat care făcea o opoziţie pertinentă şi pe idei, pe proiecte.Din 2015 am devenit şi eu tot opoziţie, s-a strâns cercul. Mai erau nişte grupuri de Facebook, azi şterse. În care se mai postau lucruri pertinente, dacă vă mai amintiţi de "Comuna Snagov". Mai apăreau din când în când nişte pagini, chiar dacă fantomă, neasumate de Facebook. În care se mai posta din când în când câte ceva pertinent legat de Primărie. Mai venea şi Curtea de Conturi cu nişte raporturi fulminante. Acum nu mai vine, nici măcar în control. E clar.


Acum nu mai sunt nimic din toate astea, avem de-a face cu un atac al lui cel ce nu există de a corupe generalizat sau de a instaura teama. Am fi chiori dacă nu am vedea asta. Nu discut despre susţinere electorală acum, repet, e prea devreme, dar dacă nici cinci - zece inşi care să facă opoziţie nu sunt, pentru că fie au fost corupţi de cel ce nu există masiv, fie au plecat dezamăgiţi, inclusiv de cel ce nu există şi şi-au văzut de treaba lor. Dl. Gheorghe Grigore a fost înlăturat din Consiliu, restul consilierilor corupţi. Eu mă chinui să demonstrez pe la DNA corupţia, prin instanţele de judecată nelegalitatea hotărârilor, normal că eram o miză, pentru că am fost singura care am rămas în picioare în mod pertinent şi nici nu are ce să-mi facă nimeni în mod legal şi să mă atace în mod legal.

 

Cum bine se poate observa, aceasta mai sus descrisă este situaţia de la Snagov în acest moment, o situaţie ANORMALĂ total în raport cu ceea ce vedem că se întâmplă chiar şi la nivel central. NU e campanie electorală acum, dar nu totul se rezumă la asta. Lumea îşi zbiară nemulţumirile în stradă. De la Sandu Matei ajuns erou dintr-un protestatar simplu, tocmai prin mizeriile debitate la adresa sa, până la Gabriela Firea, din interiorul PSD, ca joc de imagine, absolut foarte multă lume face opoziţie. Mai e şi un lider de opoziţie, Ludovic Orban, mai e şi un alt lider, de pe la USR de pe acolo, mai sunt şi vreo trei televiziuni de opoziţie: Realitatea, B1 şi Naţional, mai e o groază de presă online de opoziţie. Aici şi acum, la momentul actual. Şi să nu uităm că PSD a venit la putere cu o largă majoritate la nivel central, ceea ce nu e cazul la Snagov cu cel ce nu există, populaţia a votat incontestabil anti-cel ce nu există. Aici majoritatea s-a format prin corupere, păcăleală, manipulare şi pus de pumn în gură.


În loc să vedem situaţia asta, ne batem joc de cei doi, trei, cinci opozanţi care au mai rămas în picioare la Snagov, de ei, nu de cel ce nu există. Şi dacă nu ne vom trezi acum că situaţia este, incontestabil cea mai sus de mine descrisă la Snagov, dacă îl lăsăm pe cel ce nu există liniştit în mandat, ca să mintă, să denigreze şi să facă ce vrea el din noi, din fiecare, asta e. Tot Mirela Predan e dobitoacă, tot Marin Marian e "un nimeni", tot în noi se dă, nu în cel ce nu există. Perfect atunci! Dar unde se va ajunge cu asta e clar!


Mirela Predan

Vizualizări: 53 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Septembrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0