Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:06 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Ianuarie » 28 » O tristă, dar reală constatare: LA SNAGOV, ECHIPA DE OPOZIŢIE LIPSEŞTE TOTAL!!!
6:01 PM
O tristă, dar reală constatare: LA SNAGOV, ECHIPA DE OPOZIŢIE LIPSEŞTE TOTAL!!!


Lupta de opoziţie cu cel ce nu există mi se pare practic aproape inexistentă. Din păcate, însă, proiectul absolut necesar de unire a opoziţiei împotriva lui cel ce nu există este clar că a eşuat. Pentru că nu am fost în stare să ne coagulăm în acest nucleu de opoziţie, nici să reamintim greşelile şi anomaliile lui cel ce nu există, nici furtişagurile sale, nici nimic. Aşa cum preconizam, singura persoană de opoziţie la cel ce nu există, am rămas eu, o situaţie complet anormală şi de nedorit. Din păcate, pentru că nu mi-am dorit asta. Bineînţeles că subiecte sunt cu duiumul, de la nelegiuirile şi ilegalităţile lui cel ce nu există din Consiliul Local, până la furtişagurile demne de puşcărie imediată, nimeni nu mai face nimic, parcă toată lumea a împietrit, cel ce nu există căpătându-şi pur şi simplu liniştea, să fure şi să corupă în continuare, aşa cum şi-a dorit. Nimeni nu se mai agită în legătură cu nimic şi în loc să existe planuri certe referitoare la bugetul cel plin de delapidări, absolut nimeni nu mai face nimic şi absolut toată lumea îşi vede de treabă liniştită. Îmi pare rău că am încercat să spun ceea ce era de fapt normal să se întâmple şi anume CĂ ESTE ABSOLUT NECESARĂ O ECHIPĂ UNITĂ DE OPOZIŢIE, INCLUSIV ŞI IMPLICIT DIN AFARA CONSILIULUI LOCAL, CARE SĂ TAXEZE GREŞELILE LUI CEL CE NU EXISTĂ. Cererea mea, absolut firească, a rămas fără ecou, iar, din câte se pare, sunt oameni care, se vede bine, nu s-au săturat de cel ce nu există. Nu s-au săturat de cel ce nu există în ciuda umilinţelor repetate şi în ciuda măgăriilor repetate la care au fost supuşi din partea lui cel ce nu există!


În ceea ce-l priveşte pe dl. Gheorghe Grigore, personal, constat că a rămas cam singur. Din păcate. Foarte puţini oameni se pretind încă de partea sa, dar tac şi nu se implică în nicio problematică administrativă de la Snagov, fiecare văzându-şi practic de treabă, ceea ce confirmă caracterul laş al oamenilor şi nepotrivirea alegerii lor, precum şi lipsa lor de capacitate de a lupta cu cel ce nu există. Dacă la un moment dat au mai fost câteva voci, încet, şi ele s-au cam dat la fund, iar cel ce nu există a obţinut liniştea totală. Sinceră să fiu, dacă aceştia erau oamenii din jurul dlui Grigore, cu siguranţă nu l-au meritat niciodată şi este mai bine că s-au dat la fund şi n-au decât să stea la fund, decât să-l mai facă de râs cu diverse probleme pe care le au!


NU vreau să-mi arog o alură de merit, dar în ciuda condiţiilor vitrege care au marcat relaţia mea de colaborare cu dl. Gheorghe Grigore, cu numeroase strâmbe uzuale din partea lui cel ce nu există, AM RĂMAS ŞI VOI RĂMÂNE ALĂTURI DE DL. GHEORGHE GRIGORE ÎN ORICE CONDIŢII, ceea ce înseamnă câteva lucruri: RĂMÂN UN OM CONSTANT ŞI FERM, PE CARE SE POT PUNE BAZE, PE DE-O PARTE, IAR PE DE ALTĂ PARTE, SĂ LE FIE RUŞINE TUTUROR CELOR PE CARE S-A BAZAT MAI MULT DL. GRIGORE DECÂT PE MINE ŞI ACUM S-AU DAT LA FUND FIE DE FRICĂ, FIE DE PLICTISEALĂ, FIE CĂ DORESC DOAR BANI NEMUNCIŢI ŞI VIN DUPĂ CERŞEALĂ. Să le fie ruşine. Politica NU se face numai la 4 ani o dată, este necesar tot timpul să se menţină o luptă constantă pentru un ideal curat şi demn, aşa cum dl. Gheorghe Grigore sigur îl are.


Din păcate, nu am mai văzut nicio atitudine din partea nimănui pro-Gheorghe Grigore şi anti-cel ce nu există cât e Internetul de mare. Şi cred că am dreptate. Dacă timpul a ales, e clar că timpul a ales bine şi sfatul meu este să renunţe la absolut toţi cei care nu au rămas constant alături de el, prin lipsă de implicare şi să atragă noi alegători, din rândul oamenilor complet dezamăgiţi de cel ce nu există şi nu puţini, pentru că rămâne singura capacitate de la Snagov şi singura speranţă a Snagovului de relansare. SĂ NU UITĂM ŞI ASPECTUL CĂ DL. GHEORGHE GRIGORE A FOST SINGURUL CARE NU S-A UMILIT ÎN FAŢA LUI CEL CE NU EXISTĂ PENTRU AVANTAJE CLIENTELARE, AŞA CUM NICIUNUL ALTUL NU A REUŞIT SĂ SE MENŢINĂ CONSTANT CU COLOANĂ VERTEBRALĂ.


În ceea ce-l priveşte pe Mihai Anghel, după toate oscilaţiile de rigoare, începuse să facă opoziţie la cel ce nu există. Din păcate, socoteala de acasă şi din Primărie nu se potriveşte cu cea de pe Facebook. Mihai Anghel ar trebui ca, în mod constant să vină cu problematici de Snagov, să posteze dacă nu zilnic măcar o dată la câteva zile luând atitudine faţă de mizeriile lui cel ce nu există şi nu puţine. Cele 10 zile au trecut, răspuns scris pentru opinia de legalitate a secretarului referitor la demisiile lui Cristian Ionescu şi Nicuşor Dumitru nu există? Păi, atunci ar fi fost absolut necesar să scrie pe Facebook acest lucru şi să-l reamintească. Evident că am depus şi eu această solicitare, mult mai târziu, pentru că aşteptam răspunsul pentru Mihai Anghel. Mihai Anghel nu ne-a lămurit nici în privinţa excluderii lui Doru Matei, iar această stare de pasivitate, sinceră să fiu, mi se pare complet anormală. Fără a avea nicio suspiciune asupra lui Mihai Anghel referitoare la bugetul pe anul acesta, o astfel de atitudine pasivă nu poate decât să conducă la faptul ca cel ce nu există să facă jocurile şi să jongleze în continuare. Or, o atitudine inactivă în concret, dar activă doar pe Facebook în scop de imagine, mi se pare la fel de dezamăgitoare. Atunci când iei nişte măsuri, bune de altfel, aşa cum le-a luat şi Mihai Anghel, este necesar să le şi duci la îndeplinire şi cât mai repede la îndeplinire, ca să nu mai existe tot felul de comedii referitoare la alte lucruri, aşa cum se întâmplă la momentul actual. Personal, dacă în 10 zile nu primesc răspunsul Prefecturii, referitor la înregistrarea adresei cu excluderea lui Doru Matei, o să merg personal la Prefectură să vedem ce se întâmplă şi cum stă treaba, o să solicit o audienţă la prefect, ca să mă lămuresc. Gargara nu este suficientă, este nevoie şi de puţină acţiune, pentru că doar la nivel de proclamat pe Facebook dacă se rezumă toată treaba, nu este bine, iar cel ce nu există îşi va continua nestingherit jocurile sale.


În ceea ce-l priveşte pe Vasile Dumitru, surse de încredere din jurul lui cel ce nu există mi-au relatat că stă numai prin Primărie, pe la cel ce nu există. De ce nu ştiu şi ce anume vrea de la cel ce nu există, mai ales după episodul în care a rămas fără niciun mandat de consilier, deşi câştigase două din cauza lui cel ce nu există. Nu am mai discutat demult cu Vasile Dumitru, probabil că o discuţie în acest sens ar fi absolut relevantă şi necesară, dar îl întreb şi public aici: DOMNULE VASILE DUMITRU, NU V-A AJUNS CÂT AŢI FOST DE UMILIT DE CEL CE NU EXISTĂ? CE VĂ MAI TREBUIE ÎN PLUS OARE?


În ceea ce-o priveşte pe dna Gabi Valentina Preda, chiar mi-ar plăcea s-o văd în spaţiul public şi s-o văd mult mai activă. A fost consilier, nu a trădat, este clar că are ceva de spus pentru comunitate. Nu înţeleg de ce nu continuă activitatea politică, o activitate faţă de care a demonstrat că poate face faţă. Noi o vrem în prim-plan şi noi vrem implicarea sa.

 

Din păcate, alte persoane nu se mai implică, se vede clar treaba. Alte persoane au doar interese pecuniare, doar interese lacunare, doar interese de grup, de gaşcă strict punctuale. Nu prea reuşesc să identific persoane care să poată face o opoziţie reală. Răsvan Ardeleanu ar fi o persoană importantă, care a demonstrat că poate face şi ceva, care a demonstrat că are şi demnitate. Dar de unul singur, în afara oricărei echipe e greu, aşa cum şi eu mă văd izolată. Simion Dumitru şi Niculae Maican ar putea fi alte două persoane onorabile, implicate în lupta împotriva lui cel ce nu există. Nu ştiu cine ar mai putea să fie, oameni sunt, sunt destui, dar nu se implică, nu se bagă, se tem, nu vor să se implice sau nu au experienţa necesară sau priceperea necesară.


Ca atare, este clar că la aproape o lună de când am lansat ideea de opoziţie unită la Snagov, absolut necesară, nu am avut absolut niciun rezultat. Din păcate. CA ATARE, SINGURA SOLUŢIE ESTE TOT CA ORGANELE ABILITATE SĂ-ŞI FACĂ TREABA ŞI SĂ-L ARESTEZE PE CEL CE NU EXISTĂ ODATĂ, PENTRU CĂ ESTE ABSOLUT NECESAR CA ACEST LUCRU SĂ SE ÎNTÂMPLE ŞI PENTRU CĂ ESTE ABSOLUT NECESAR CA INFRACŢIUNILE DEJA COMISE ŞI CONTINUATE LA NESFÂRŞIT DE CEL CE NU EXISTĂ SĂ-ŞI GĂSEASCĂ O LATURĂ PENALĂ.


Personal, voi continua să duc această luptă de opoziţie, de una singură, nefiind deloc pentru prima dată când o fac, pentru perioade mari de timp şi pentru perioade mari în care să nu am niciun aliat, cu o încredere ştirbită în oricare, cu excepţia dlui Gheorghe Grigore, care a demonstrat că poate fi un partener pe care să mă pot baza. Dar am ajuns - se vede clar - doi oameni, în niciun caz o echipă unită de opoziţie, aşa cum era absolut necesar.


Mirela Predan

Vizualizări: 64 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Ianuarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0