Snagovul Liber

Miercuri, 2018-06-20, 10:33 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Iunie » 8 » Oameni buni, nu-l mai luaţi pe cel ce nu există de mentor, ca să nu vă alegeţi cu nişte probleme autocauzate foarte mari!!!
8:06 AM
Oameni buni, nu-l mai luaţi pe cel ce nu există de mentor, ca să nu vă alegeţi cu nişte probleme autocauzate foarte mari!!!


M-am săturat, DA, CHIAR M-AM SĂTURAT. Să repet de 1000 de ori acelaşi lucru, iar cel ce nu există tot pe-a lui să o ţină. Să-i repete 10 procurori diferiţi de 1000 de ori acelaşi lucru, dar cel ce nu există s-o ţină tot pe a lui. Deşi a pierdut, cel puţin în materie penală într-un mod definitiv şi definitoriu cu subsemnata toate solicitările aberante făcute către Parchet, tâmpeniile lui clasându-se, cel ce nu există nu a renunţat să vorbească din nou prin alţii, cu aceleaşi aberante acuzaţii la adresa mea. Cel ce nu există, în încăpăţânarea lui dătătoare numai de rele, NU A ÎNŢELES NICI ACUM CĂ AMENINŢAREA CU LEGEA NU ESTE O AMENINŢARE. Nu înţeleg de ce trebuia să o mai spună un domn procuror şi lui Cristian Ionescu încă o dată, ca să nu priceapă iarăşi nimic cel ce nu există şi să creadă că l-am ameninţat! SIGUR, AŞA E CÂND E OMUL HANDICAPAT: NU ÎNŢELEGE, DOMNULE, POŢI SĂ-I EXPLICI DE 1000 DE ORI, N-ARE CUM SĂ ÎNŢELEAGĂ, PENTRU CĂ NU ARE CAPACITATEA DE A ÎNŢELEGE CONŢINUTUL UNUI TEXT SIMPLU ÎN LIMBA ROMÂNĂ MATERNĂ! Despre asta discutăm de fapt.


A umplut peste tot că eu îl şantajez şi-l ameninţ, s-au dat clasări la vremea respectivă legate de şantaj şi de ameninţare, s-a arătat că disutăm despre chestiuni de interes public, cu toate astea, cel ce nu există a continuat cu ale lui, cum că... eu şantajez şi ameninţ, ba chiar pe toată lumea, unul din aceste rezultante monstruoase ale dăscălelii lui cel ce nu există în sensul îndobitocirii fiind fără echivoc Cristian Ionescu.

ORICINE AŢI FI VOI, PRIETENI SAU DUŞMANI CU CEL CE NU EXISTĂ, NU VĂ MAI LUAŢI, OAMENI BUNI DUPĂ CEL CE NU EXISTĂ ŞI DUPĂ MINTEA LUI CREAŢĂ, CĂ AVEŢI TOATE ŞANSELE SĂ VĂ FACEŢI DE MAXIM RAHAT!


Ce-a făcut Cristian Ionescu, inspirat de cel ce nu există? Păi, a pretins că ameninţarea cu legea este ameninţare, ba chiar ca element constitutiv al infracţiunii de şantaj, ba chiar în coroborare şi cu Legea 78/2000 privind faptele de corupţie. Rezultatul, l-aţi văzut, bănuiesc că extrem de dezamăgitor şi pentru cel ce nu există, şi pentru dl. Cristian Ionescu şi pentru dna Simona Ionescu: CLASAREA, CU PRECIZAREA CĂ ORGANELOR DE CONTROL ABILITATE POT SĂ MĂ ADRESEZ CÂT VREAU, FĂRĂ SĂ EXISTE NICIO INFRACŢIUNE DIN PARTEA MEA. Ştiu, era ingenioasă ideea să scape de organele de control dl. Ionescu, aşa cum a crezut că scapă şi cel ce nu există, dar s-a ales cu un dezastru total.


Ce-a făcut şi Alexandra Stan (fostă Ştefan)? S-a inspirat de la cel ce nu există şi de la ordonanţa sa preşedinţială, uitând că totuşi o revendica ea mulţi bani, dar n-are banii lui cel ce nu există, chiar şi dacă prin absurd, ar dispune de cei 800.000 de lei din bani publici, pentru că cel ce nu există a furat mult mai mult, aşadar... e clar. Cu toate astea nici Alexandra Ştefan n-a cercetat istoricul dosarelor cu cel ce nu există: eu am câştigat în apeluri cu el cam tot ceea ce se putea câştiga, cu excepţia site-ului Opinii Cetăţeneşti, unde a fost şi vina mea, pe considerente de tardivitate a apelului, ceea ce nu înseamnă nefondat, ca să ne înţelegem clar.Bun, s-a luat după cel ce nu există şi-a pierdut Alexandra Ştefan!

 

OAMENI BUNI, ORICINE AŢI FI DVS., VĂ GARANTEZ EU CĂ CEL CE NU EXISTĂ NU ESTE DELOC UN MODEL DEMN DE URMAT! NU E MENTOR, NU-I MAESTRU, DECÂT DOAR DACĂ VREŢI NEAPĂRAT SĂ VĂ FACEŢI DE RAHAT! Găsiţi-vă alţi mentori, alţi consilieri de taină în materie juridică, alţi apărători ai... comunismului întruchipat, cel ce nu există nu e bun de absolut nimica şi tocmai ce v-am demonstrat că aşa vă complicaţi!


Sigur, ideal ar fi să nu mai furaţi, ideal ar fi să nu mai încălcaţi legea, ideal ar fi să vă vedeţi de treabă, ca să nu am de-a face cu voi. Normal că e foarte greu ceea ce vă cer şi atunci daţi din colţ în colţ şi vi-l luaţi pe cel ce nu există ca mentor, consultant. Normal că vă loviţi ca Tom din Tom şi Jerry de toate cele, zbang, zbang, deci renunţaţi! CEL CE NU EXISTĂ NU E NICI MĂCAR STALIN, N-ARE NICIO PUTERE SĂ FACĂ NIMIC, E NUMAI PROST ŞI AL DRACU. ŞI DEOSEBIT DE ÎNCĂPĂŢÂNAT. ATÂTA TOT DE FAPT! Hai să  încercăm să mai şi gândim cu propriul nostru cap! Grea munca intelectuală, grea al naibii... Nu e pentru toată lumea, clar... Că dacă aţi gândi măcar cât un bob de orez, v-aţi da seama cât de ridicol e cel ce nu există ca să nu-l mai luaţi de maestru. Asta mi se pare clar! Aţi realiza şi voi măcar atâta lucru: că e un analfabet rău-intenţionat!


Mirela Predan

Vizualizări: 45 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Iunie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0