Snagovul Liber

Duminică, 2018-07-22, 11:38 PM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Iunie » 28 » Oare chiar a meritat, dle cel ce nu există, gelozia aia turbată? Hi, hi, hi, la naiba...
4:09 PM
Oare chiar a meritat, dle cel ce nu există, gelozia aia turbată? Hi, hi, hi, la naiba...


Când te ştii cu musca pe căciulă, cel mai indicat ar fi să taci, să te faci mic, mititel şi să faci tot posibilul să nu enervezi lumea, care să scoată la lumină mizeriile tale. Evident că nu la fel a înţeles să procedeze şi cel ce nu există, pentru că mi-e greu să cred că el nu realiza cât de analfabet este şi la ce nivel intelectual se situează, incomparabil cu al meu, incomparabil oricum să susţină cu mine în contradictoriu o dispută de natură intelectuală. Nici pomeneală, el s-a apucat să se dea în faţa mea rotund, în sensul că... el are studii, eu n-am, el e corect, eu sunt infractoarea, el e primarul, eu sunt doar cerşetoare nebună, nicidecum jurnalistă, el e tare şi mare, eu idioata. Nici măcar nu a bănuit ce consecinţe imbecile pot avea chiar asupra lui astfel de fapte. Pentru că ori nu a realizat cât e de analfabet şi ce hibe are inclusiv cu diploma aia de licenţă şi atunci e pur şi simplu nebun, ori n-a bănuit că eu nu sunt genul de om care s-o las baltă! Cum naiba şi-a imaginat el că voi renunţa după atâta muncă intelectuală reală, care e lesne observabilă şi nu-ţi trebuie lupă, să mă las călcată în picioare de un individ vizibil analfabet, care la viaţa lui n-a ştiut să facă nimic altceva decât să încalce legea şi să se dea mare, FĂRĂ NICI CEA MAI MICĂ VALOARE INTELECTUALĂ!? Nu ştiu cine este nebunul în contextul în care nu a realizat asta! Habar n-am!

 

Ba chiar mai mult decât atât, pentru faptele sale abominabile, el a crezut că tăcerea este cel mai bun lucru care se poate întâmpla ca eu să nu cumva să aflu. Mare greşeală cu tăcerea asta. Uite că instanţele mi-au dat câştig de cauză, uite că şi MTS şi DSV şi tot s-au conformat până la urmă şi tot am obţinut ceea ce trebuia să obţin, ca să nu mai considere cel ce nu există că în loc să NU mai facă, poate face în continuare şi poate ţine ascuns, nu de alta, dar ce-i ascuns miroase urât de tot în afară şi treaba cu ţinutul de ascuns a ceva, inclusiv a... diplomei sale de licenţă, în condiţiile în care el de fapt era analfabet, nu funcţionează!


Tocmai am finalizat un set de demersuri legate de obţinerea nelegitimă, cu infracţiune a diplomei sale de licenţă ca absolvent de Drept. Va urma un alt set de demersuri acum, cu alte instituţii implicate, unde tăcerea din nou s-a dovedit a fi o opţiune nefericită, pentru înlăturarea de la Complexul Sportiv Naţional a lui Florin Oancea, iar în contextul dat (că nu stau eu şapte mii de luni de la descoperirea infracţiunii să zic că nu ştiu ce) inclusiv cu atragerea răspunderii penale şi înlăturarea lui Ştefan Rohnean de acolo, că văd că nu se poate, este cum nu se poate mai clară situaţia. Urmează să dau şi Ministerul Tineretului şi Sportului în judecată (nu mai merge figura să zică cum că a trimis pe mail şi n-a trimis, din simplu motiv că am făcut solicitarea expresă că doresc răspuns pe cale poştală!), urmează să formulez alte plângeri penale şi acolo şi să declanşez circul în presa centrală.


După finalizarea şi a acestui set de demersuri, le voi începe pe cele legate de Asociaţia Sportivă. Altă mizerie, alte ascunzişuri, alte fapte. Fac plângeri penale, mă adresez Curţii de Conturi şi aşa mai departe.


Iată că din comedie în comedie o dă cel ce nu există, nici nu se pune problema altfel. Nimic din toate astea nu erau acum pe capul lui dacă... nu era gelozia la mijloc şi dacă n-a crezut că poate dispune de viaţa mea cum are chef din... gelozie. Dacă a meritat acuma, să tragă singur concluziile de rigoare!


Mirela Predan

 

Vizualizări: 33 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Iunie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0