Snagovul Liber

Joi, 2018-08-16, 7:43 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Iulie » 31 » Păzea, dle cel ce nu există! V-AM AFLAT PLANUL DE ŞMECHEREALĂ şi am conceput un alt plan mai bun, cu siguranţă!
12:41 PM
Păzea, dle cel ce nu există! V-AM AFLAT PLANUL DE ŞMECHEREALĂ şi am conceput un alt plan mai bun, cu siguranţă!


Cel ce nu există avea noi planuri diabolice. Nicio problemă. Îi garantez eu că LE-AM AFLAT ŞI ÎI GARANTEZ EU CĂ NU-I VOR IEŞI PENTRU CĂ VOI ACŢIONA EU ÎN SENSUL CA ACESTE DIABOLICE PLANURI SĂ FIE ZADARNICE. Presupun că ştie sau dacă nu ştie, cel puţin bănuieşte că le-am aflat. Asta înseamnă pentru planurile diabolice ale lui cel ce nu există un sfârşit foarte tragic. Nu mă interesează pe mine de câţi pereţi se dă cu capul. Eu am putere de convingere, persuasiune şi poate spune despre mine cel ce nu există orice mai puţin că nu aş fi echilibrată sau că ar putea exista fie şi un singur moment în care să-mi pierd capul. Evident că trebuie să fiu deosebit de atentă cu aceste diabolice planuri ale lui cel ce nu există, pentru că cel ce nu există e cu adevărat deosebit de tenace în a face nemernicii. Din păcate pentru el, treburile astea sunt demult fumate. Tipul ăsta de îmbârligături NU mai merg pentru că le cunosc de zici că nu se poate. Sunt de maximă notorietate. Nu este deloc pentru prima dată când le încearcă. Ce? Zânzania lui cel ce nu există, şantajul şi tentativele repetate de distrugere pe la spate încercate cu toată lumea îmi sunt străine mie? Haideţi să fim serioşi! Nici nu se pune în discuţie să-mi fie mie străine astfel de fapte abominabile.


De aia s-a şi trezit cel ce nu există cu un "bonus" ca să zic aşa de scris negativ din partea mea. Ca să vadă şi el puţin două aspecte importante: în primul rând, din moment ce am aflat eu de şmecherelile lui infecte, evident că mi-am programat şi eu plan de decimare a şmecherelilor ăstora de duzină. Ca atare, am început deja să pun acest plan în aplicare. Cum va ieşi acest plan în aplicare? O să vadă cel ce nu există cum. Pentru că mai ştie bine un lucru cel ce nu există: eu tac şi le fac, nu stau la taclale, c-o fi, că să vedem, că m-am speriat, că mi-e frică. Ce presupune acest plan? Nu pot să vă dau detalii, tocmai ca să reuşească planul meu nu planul lui cel ce nu există de şmechereală. Pot să spun doar ce vizează această şmechereală: înfricoşat de faptul că nu va mai fi primar şi s-a terminat cu furtişagul, a început să introducă zânzania între oameni. Ei, bine, n-are cum să-i iasă ce-şi doreşte el, dimpotrivă, tot planul acela rău va fi pentru el, din simplu motiv că, aşa cum spuneam, cu multă putere de convingere şi cu multă persuasiune, voi acţiona eu, pentru că nu sunt idioată. Am identificat şi punctele vulnerabile ale combatanţilor şi pentru punctul vulnerabil identificat numărul 1, m-am decis că pot fi chiar eu soluţia. Da, chiar eu, care e problema? Eu ce-am să nu corespund? Oho, nouă cu a brânzii zece, mai am şi niscaiva experienţă la asta! Nu stau să iau lecţii acum, ce naiba? Culmea e că cel ce nu există nu va avea nici cum să combată chestia asta, cum deschide gura, cum îl scot de bolnav psihic, dacă mai insistă, îl şi dau iarăşi în judecată! Deci cel ce nu există n-are ce să facă la asta, iar dacă face ceva, tot el pică de fraier. Şi atunci dacă vin eu, garantat că nu mai iese absolut nici cel mai mic spectacol, s-a terminat cu toată şarada, nu de alta, dar eu le am pe ale mele unele şi bune, nu ies din tipicăreala mea, poţi să dai şi cu parul, numai de şaradă şi de comedie nu stau, că NU mă caracterizează asta. Aha, probabil că e înfiorat cel ce nu există fix de-o astfel de idee. Dar îi garantez eu că până o să se prindă despre ce e vorba la modul real cel ce nu există vin alegerile viitoare? Şi-o să se mire doar de ce nu i-a funcţionat planul. În ceea ce priveşte vulnerabilitatea numărul 2 identificată de mine, în coroborare cu vulnerabilitatea numărul 1, îi garantez eu lui cel ce nu există că n-a făcut nicio brânză. Pot, de exemplu, să vorbesc eu cu o persoană şi să îi explic câteva lucruri. Ca să se înceteze şi cu şmechereala asta. Dacă pasul numărul 1 şi numărul 2 îmi ies, fiind foarte posibil să-mi iasă, atunci cel ce nu există chiar a dat la modul real de dracu.


Domnule cel ce nu există, haideţi să vă comunic ceva foarte serios: am un plan grozav, drept pentru care nu veţi mai candida la alegerile viitoare. PLANUL ESTE AL MEU ŞI PLANUL ESTE SECRET. Voi veţi vedea numai rezultatele, care vor fi bune, din moment ce mi le asum eu, în calitatea mea de şefă a oştilor armate. Ştiu că vă uimeşte că am aflat. Ei, eu aflu repede: sursele, intuiţia, chestii din astea. Deci dle cel ce nu există vi se pregăteşte ceva rău, în contrapartidă cu planul dvs. de şmechereală. VĂ NEUTRALIZEZ PLANUL, FAC EU ZÂNZANIE, NU DVS. CĂ O FAC MAI CU FOLOS ŞI DE ALTĂ NATURĂ, CU ALT SCOP, NU CU SCOPURILE ALEA, DUPĂ CARE APLIC PLANUL MEU. NU VĂ MAI SCAPĂ DE PLAN NICI TATA MARE DIN GROAPĂ DUPĂ AIA!


Mirela Predan

Vizualizări: 39 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Iulie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0