Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:12 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Martie » 1 » PLAN ÎN 8 PUNCTE PENTRU A FI ÎN CONTRA LUI CEL CE NU EXISTĂ - ATENŢIE LA MINE UN PIC...
9:52 PM
PLAN ÎN 8 PUNCTE PENTRU A FI ÎN CONTRA LUI CEL CE NU EXISTĂ - ATENŢIE LA MINE UN PIC...

Cine are chef de circ, n-are decât să se ducă la Globus. Mie de doi ani de zile, plus anteriorii cu cel ce nu există, chiar mi-a ajuns cuţitul la os. Încă o dată ţin să subliniez şi vreau să înţeleagă toată lumea, în principal cel ce nu există:


1. ÎL VREAU PE DL. GHEORGHE GRIGORE IMPLICAT ÎN LEGĂTURĂ CU SOARTA COMUNITĂŢII DE LA SNAGOV. PE DOMNIA S-A L-AM VOTAT, NU DE PE LOCUL 11 UN ANALFABET CARE SE ÎNCURCA, NICI NU ŞTIA SĂ CITEASCĂ JURĂMÂNTUL. Sper să fie pentru toată lumea absolut clar ce mi-am dorit eu, alături de 1400 de alegători. Inclusiv pentru dl. Gheorghe Grigore aş vrea să fie clar acest lucru: L-AM VOTAT PE EL, NU PE VÂLCOMEANU, ÎL VREAU PE EL, NU PE VÂLCOMEANU. Vreau să-l văd activ şi să rămână alături de noi, de alegătorii săi. Cu eliminarea balaurilor din jurul său, aserviţi lui cel ce nu există şi trădători.


2. NU AM NICIUN MOTIV SĂ SCRIU NEGATIV LA ADRESA DLUI MIHAI ANGHEL ÎN MOMENTUL DE FAŢĂ. Din simplu motiv că PRINCIPALUL VINOVAT pentru tot ceea ce s-a întâmplat, inclusiv cu alegerea viceprimarului, inclusiv cu excluderea dlui Grigore, inclusiv cu bugetul de anul trecut, ESTE CEL CE NU EXISTĂ, NU MIHAI ANGHEL. Dacă în privinţa alegerii viceprimarului, nelegală, de altfel, principalul vinovat este cel ce nu există, la înlăturarea mişelească a dlui Gheorghe Grigore din Consiliul Local Snagov, dl. Mihai Anghel NU a avut nicio contribuţie. Ba, dimpotrivă, NU a susţinut această înlăturare, s-a opus ei, aşa cum bine ştim, ca atare NU am niciun motiv de reproş la adresa dlui Anghel în acest sens.


3. NU TREBUIE SĂ LĂSĂM JOCURILE LUI CEL CE NU EXISTĂ SĂ SE DESFĂŞOARE. PLANURILE DIABOLICE PE CARE LE ARE SĂ SE DUCĂ CU ELE LA CIRC, NOI NU TREBUIE SĂ CEDĂM. TREBUIE SĂ ARĂTĂM MIZERIILE, MOJICIILE ŞI FURTIŞAGURILE LUI CEL CE NU EXISTĂ, CHIAR ŞI DIN AFARA CONSILIULUI, AŞA CUM SUNT ŞI EU, NU SĂ STĂM. ÎN NICIUN CAZ SĂ SUBSCRIEM LA ACEST BALAMUC.


4. NU MĂ INTERESEAZĂ DISPUTA INTERVENITĂ ACUM ÎNTRE NICHITA TOMA ŞI CEL CE NU EXISTĂ. NU SUSŢIN PE NIMENI ÎN ACEASTĂ DISPUTĂ, DIMPOTRIVĂ SUNT ÎMPOTRIVA TUTUROR CELOR IMPLICAŢI ÎN APROPIEREA LUI CEL CE NU EXISTĂ. NU MĂ INTERESEAZĂ MARIONETELE LUI. Nichita Toma, în calitate de viceprimar, NU a reuşit să realizeze nimic, ca atare, NU am ce anume să susţin. Evident că NU am nevoie nici de Cristian Ionescu viceprimar, ca să ne înţelegem bine! DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE TOŢI ACEŞTIA SUNT PUŞCĂRIABILI ŞI PENTRU ASTA EU O SĂ MĂ LUPT!


5. Ţin să-l felicit pe dl. Mihai Anghel pentru toată atitudinea pe care a avut-o în şedinţa de consiliu de ieri, asupra căreia voi reveni în detaliu.


6. Dacă cel ce nu există se întreba care va fi finalitatea demersurilor mele, eu îl asigur că finalitatea - dacă, stupoare, chiar nu s-a prins până acum - este SĂ-L BAG ÎN PUŞCĂRIE. CE ALTĂ FINALITATE POATE EXISTA PENTRU CINEVA CARE CALCĂ LEGEA ÎN PICIOARE LA MODUL ĂSTA? El ce părere are că va fi? Încă o dată ţin să-l asigur că NU vreau niciun ban, nici de la el, nici prin intermediari ca să-l laud, nici prin intermediari ca să tac. EU NU SUNT CORUPTIBILĂ, IAR CAPUL MEU N-ARE PREŢ, AŞA CUM ÎŞI IMAGINEAZĂ EL.


7. ÎI GARANTEZ EU LUI CEL CE NU EXISTĂ CĂ DEGEABA ÎNCEARCĂ TOT FELUL DE MĂGĂRII CU MINE. CU MINE NU-I MERGE.


8. NU am ce discuta cu cel ce nu există. Poate să plece din şedinţa de consiliu, n-are decât să nu mă asculte. IDEEA ESTE CĂ NU CONDUCE EL ŞEDINŢA DE CONSILIU. De altfel, de data viitoare încolo, ori de câte ori vorbeşte cel ce nu există, M-AM DECIS SĂ IES AFARĂ DIN SALĂ ŞI SĂ REVIN CÂND A TERMINAT DE VORBIT! NU MĂ INTERESEAZĂ NICI PE MINE CE ANUME ARE DE SPUS CEL CE NU EXISTĂ, PENTRU CĂ ORICUM NU SPUNE ABSOLUT NIMIC. Deci când ia cuvântul cel ce nu există să explice, eu voi părăsi sala, pentru că NU mă interesează ce are de spus. Când vorbeşte altcineva, revin.


Eu asta consider că este atitudinea pe care trebuie să o adopt ca să NU îi fac lui cel ce nu există pe plac, orice altă atitudine, de oricare altă mişcare, cu mine n-o să-i iasă lui cel ce nu există, în mod cum nu se poate mai evident. Fără nicio problemă, nu am nicio problemă cu nimeni, nu stau la discuţii, formulez plângeri penale, atac în Contencios, NU susţin nicio măgărie, nicio manevră, nicio mojicie, NU scriu deloc negativ la adresa dlui Mihai Anghel, NU am nimic cu dl. Mihai Anghel de împărţit, ci dimpotrivă, SUSŢIN GHEORGHE GRIGORE, o să-l răzbun eu, legal, nu ilegal, aşa cum veţi vedea, desigur, independent de el, consider că dl. Grigore trebuie să se implice, pentru că a demonstrat că poate şi că reprezintă o alternativă reală pentru acest Snagov. NU mă retrag dezamăgită de nimeni, eu când sunt dezamăgită de cineva dau, nu fug să mă retrag. Asta este o altă lecţie pe care NU a învăţat-o, din păcate, cel ce nu există. ÎI GARANTEZ EU CĂ NU VA AVEA LINIŞTE DELOC. Pentru că eu atac în Contencios toate proiectele de hotărâre nelegale, luate cu votul celor patru, ceea ce e chiar MAI RĂU decât dacă avea un vot în minus în Consiliul Local, pe cel al dlui Grigore, NU trebuia să facă niciun pic de bâlci cu excluderea. Dacă avea un vot împotrivă, mare minune nu era, eu fac cât toate voturile la un loc, atacând absolut toate proiectele lui cel ce nu există în instanţa de Contencios-Administrativ. Până când? Până când va merge cel ce nu există la puşcărie.


Mirela Predan

Vizualizări: 50 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0