Snagovul Liber

Vineri, 2018-09-21, 5:47 PM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2017 » Iulie » 29 » Probleme civile? Taxe, impozite, divorţuri, orice? APELAŢI LA MINE!!!
11:26 AM
Probleme civile? Taxe, impozite, divorţuri, orice? APELAŢI LA MINE!!!

 


V-a venit impozitul prea mare, vă vin somaţii de plată de la bănci, de la operatorii de utilităţi din 2007, din 2008, mai târziu, mai devreme de data de 1 ianuarie 2012 pentru obligaţii fiscale faţă de stat şi mai devreme de trei ani pentru obligaţii de plată faţă de persoane fizice sau juridice (inclusiv operatori de utilităţi, telefonie, bănci)? Trebuie să ştiţi că a intervenit prescripţia extinctivă şi nu puteţi fi executaţi silit. Trebuie să ştiţi că se pot emite contestaţii la orice tip de executări în termen legal de 15 zile. Aţi primit somaţii, nu ştiţi cum să procedaţi? NU, SĂ NU CUMVA SĂ VĂ ENERVAŢI. SE REZOLVĂ. Apelaţi cu încredere la mine.


ORICE PROBLEMĂ JURIDICĂ ARE REZOLVARE. Formulez cereri către ANAF şi alte instituţii pentru a pune la dispoziţie actele care au stat la baza emiterii titlurilor executorii, formulez acţiuni de chemare în judecată pentru constatarea intervenirii prescripţiei sau, după caz, contestaţii la executări.

Sau poate pur şi simplu, l-aţi prins pe partener cu alta şi vreţi să intentaţi divorţ. Cu partaj, fără partaj, cu copii, fără copii.

 

Să ştiţi că nu vă costă decât hârtia, taxele poştale, eventuale de timbru şi drumul meu, dacă e cazul. Judecarea se poate cere şi în lipsă, deci nu este obligatoriu să vă prezentaţi la Tribunal cu un avocat pe care să-l plătiţi.

 

Apelaţi cu încredere şi daţi-mi de lucru. GARANTEZ RESPECT, SERIOZITATE ŞI DEVOTAMENT FAŢĂ DE CAUZĂ! Preiau NUMAI CAUZE CIVILE în materie de absolut orice.


Mirela Predan

Vizualizări: 46 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0