Snagovul Liber

Joi, 2018-08-16, 7:43 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Iulie » 29 » Recent, cel ce nu există a făcut O MARE BOACĂNĂ, iar! De aia am înteţit şi eu scrisul negativ! Mă lasă rece represaliile lui!
2:47 PM
Recent, cel ce nu există a făcut O MARE BOACĂNĂ, iar! De aia am înteţit şi eu scrisul negativ! Mă lasă rece represaliile lui!


În urma seriei de articole pe care le-am scris şi pe care le-aţi văzut, dar şi a articolelor pe care le voi scrie - în mod negreşit - MĂ AŞTEPT, DA, MĂ AŞTEPT, LA O SERIE DE REPRESALII NOI LA ADRESA PERSOANEI MELE. Din păcate, acesta va fi probabil şi pentru mine un test, să vedem cine mai subscrie la mizeriile lui cel ce nu există, ca să fie înlăturat dintre noi, acum, cât mai repede, ca să nu mai stăm cu alte ocazii să ne mai întrebăm cine şi de ce. Din punctul meu de vedere, nu are decât. Câtă vreme omul nu este influenţabil, i se pot debita un milion de tâmpenii şi de porcării. Mă lasă pur şi simplu rece. Cum tot la fel de rece mă lasă şi cel ce nu există, cu manevrele şi cu strâmbele lui pe care le cunosc.


Cine va da acum în mine, semnalul este unul foarte clar: DE FAPT JOACĂ TEATRU FIIND DE PARTEA LUI CEL CE NU EXISTĂ, E UN BUN ACTOR ŞI NIMIC MAI MULT. Sigur că trebuie să trecem şi noi din când în când la verificare, pentru că nu am nicio poftă de inepţiile lui cel ce nu există, spun acest lucru la modul foarte serios. Potenţiali trădători pot fi foarte mulţi, deosebit de mulţi. Hai să nu mai stăm cu toţii la aceeaşi masă ca la cina cea de taină! Cine e Iuda să se ducă încă de pe acum la masa lui cel ce nu există, n-avem nici cea mai mică nevoie de el!


Deci eu mă aştept la o serie de represalii şi de strâmbe şi de aiureli! Ţin să-l avertizez pe cel ce nu există că mă lasă rece. Sunt extrem de călită în lupta cu el.


Recent, cel ce nu există a făcut nişte idioţenii, de unde şi valul meu de ripostă, mai multă decât altă dată: ştie el bine ce. Nu în raport cu mine, ci cu alte persoane, nu pot să explic public despre ce e vorba, fiind dreptul omului la date cu caracter personal, bineînţeles. Poate este ultima dată când se confirmă că cel ce nu există este diabolic, parşiv, nemernic, nesimţit şi toate cele rele. NU, nu e nicio şansă să mă atragă de partea lui cel ce nu există, să NU mai încerce! De data asta chiar a făcut-o de oaie şi-i garantez eu că o să mă răzbun cumplit, chiar dacă nu în raport cu mine. Eu l-am avertizat să nu mai facă măgării nici la adresa altora, se pare că nu a înţeles. Nu-i nimic... Va avea de-a face cu mine în concret!


Mirela Predan

 

Vizualizări: 42 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Iulie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0