Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:09 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Ianuarie » 2 » Retrospectiva anului 2017 - primăvară - vară sau iadul pe pământul lui cel ce nu există...
1:58 AM
Retrospectiva anului 2017 - primăvară - vară sau iadul pe pământul lui cel ce nu există...

 

Luna aprilie a anului 2017 a însemnat pentru Snagov iadul pe pământ în neînfrânarea pornirilor infracţionale ale lui cel ce nu există. Dacă până în aprilie, cel ce nu există a stat să născocească planuri diabolice, de înlăturare a dlui Gheorghe Grigore din Consiliul Local şi de formare a unei nici măcar majorităţi, ci unanimităţi artificiale şi nedorite de cetăţeni, iată că luna aprilie, după ce diabolicul plan a fost dat peste cap de instanţă, a fost luna în care, într-un stil disperat, el şi-a dus planul mai departe, călcând în picioare decizia favorabilă dlui Grigore, prin corupere de consilieri. Diabolicul plan era acela de a scăpa de dl. Grigore din consiliu, în paralel cu adăugarea unui al consilier de la ALDE cu care să facă majoritate în Consiliu şi alături de PNL şi de păcălirea lui Mihai Anghel să obţină şi unanimitate în Consiliul Local. A vrut să corupă pe toată lumea începând cu sfârşitul lui aprilie, inclusiv pe mine, iar dacă m-am opus unei astfel de nemernicii, fiind, de altfel, singura care s-a opus unei astfel de nemernicii, a început coşmarul, cel ce nu există declarându-mi război. E foarte bine dacă mi-a declarat război, nu are decât să-l poarte! Am încercat pacea, repet, din alte considerente decât cele financiare, însă această pace a fost imposibil de obţinut, pentru că eu am pus câteva condiţii clare, absolut pertinente şi normale: să nu mai introducă zânzania între mine şi diverse persoane şi să nu mai jignească şi să lucreze pe la spate pe nimeni, să-mi pună la dispoziţie informaţiile de interes public şi să nu mai lucreze pentru decapitarea nimănui. AM SPUS CĂ ACESTEA ERAU CONDIŢIILE CLARE DE PACE, FĂRĂ DE CARE NU SE PUTEA. Or, primul lucru pe care a început să-l facă cel ce nu există în acest context a fost să vrea să bage zânzanie între mine şi dl. Gheorghe Grigore, iar pe el să-l batjocorească şi să-l păcălească pe cale separată. Adică exact pe omul la care ţineam cel mai mult şi-l apreciam cel mai mult. Cel ce nu există a încercat NU împăcarea cu mine, deşi propunerea i-a aparţinut, ci izolarea mea, prin minciună şi manipulare, astfel încât să-i cad în capcană. NU I-AM CĂZUT ÎN CAPCANĂ, ÎNSĂ CEL CE NU EXISTĂ A INSISTAT. Mi-a declarat război. Poate că şi eu am avut reacţii ciudate, necontrolate, pentru care îmi cer scuze, pentru că eram un om disperat. Ştiam ce înseamnă cel ce nu există şi manevrele lui cel ce nu există, însă, cu toate astea, nimeni nu mă credea. Absolut nimeni nu mă credea. A fost necesar să simtă fiecare din nou pe propria lui piele ce înseamnă diabolismul lui cel ce nu există. Dacă eram crezută, nu marginalizată, aşa cum voia cel ce nu există, cu siguranţă destinul multora ar fi fost altul azi. În bine, nu în rău, pentru că eu nu le-am dorit răul.


Sigur că în cele din urmă orice posibilă împăcare cu cel ce nu există a eşuat, pentru că dacă am avut pretenţii normale, cele mai sus amintite, cel ce nu există le-a interpretat ca fiind... şantaj, luându-şi dreptul şi revendicându-şi dreptul de a introduce zânzanie, a batjocori, a jigni, a băga strâmbe şi a păcăli... Nimic mai mult! În acelaşi context de joc pe şapte fronturi, cel ce nu există a încercat ca, prin manipulare, să mă determine să îl denunţ pe Mihai Anghel, într-o porcărie de dosar, fără nicio infracţiune de fapt comisă.


Îmi pare rău de Mihai Anghel, probabil că nu merita să aibă un nou val de articole negative din partea mea, dar nici el nu trebuia să bată palma cu cel ce nu există pentru aprobarea bugetului. Îmi pare rău de dna Gabi Valentina Preda, cu siguranţă nu merita să scriu urât despre ea, însă mi-a fost şi mie greu în acel marasm în care mulţi s-au dat cu cel ce nu există, iar cel ce nu există asta urmărea. Însă eu am capacitatea de a-mi cere scuze. Eu am avut reacţii exagerate, însă scânteia a pornit de undeva, de undeva de unde înseamnă RĂUL SUPREM. CEL CE NU EXISTĂ. Dacă Mihai Anghel a avut scăparea aprobării bugetului, după ce-a condus câteva şedinţe de consiliu superb, la Gabi Valentina Preda am văzut două lucruri care m-au deranjat, dar care, în definitiv, nu erau chiar atât de deranjante. A fost chemată de cel ce nu există, nu a fost iniţiativa ei, poate că nici ea nu trebuia să stea cu el de vorbă şi a discutat cu Cătălin Marin, care Cătălin Marin acum, din câte văd, e un om onest. La vremea aceea acest aspect nu-l cunoşteam. Încă o dată îmi cer scuze, punând totul pe seama lui cel ce nu există.


Eram un om disperat, eram un om plin de durere, pentru că NU se putea ca cel ce nu există să acapareze chiar pe toată lumea la modul acesta, aşa. Dispeararea mea a durat toată vara, culminând cu momentul noii deziceri a dlui Gheorghe Grigore de mine, deşi nu-i făcusem niciun rău şi nu scrisesem nimic negativ despre el, moment care a însemnat culmea, apogeul zânzaniei introduse de cel ce nu există împotriva mea prin oameni din jurul dlui Gheorghe Grigore. Planul lui cel ce nu există a fost repede decimat datorită înţelepciunii mele şi a dlui Gheorghe Grigore de a nu ne certa, de a nu reacţiona la nervi şi de a nu crede toate aberaţiile unul despre celălalt fără a cerceta care este de fapt adevărul!


Planul diabolic de acaparare a început cu excluderea dlui Gheorghe Grigore, aşa cum toată lumea cunoaşte, ulterior, l-a păcălit pe Anghel să aprobe bugetul, apoi a început să-i corupă pe consilierii dlui Grigore şi pe toată lumea din jurul dlui Grigore. Au fost zile negre pe care sper să NU le mai văd repetate niciodată. Au durat toată vara anului 2017, în care cel ce nu există şi-a făcut de cap. Şi sper să nu le mai văd repetate NICIODATĂ, pentru că cel mai mult anul acesta NU m-a deranjat cel ce nu există, ştiam că aşa o să facă, ci faptul că a avut câştig de cauză tocmai prin faptul că oamenii i-au cedat prea uşor, în ciuda experienţelor negative repetate cu cel ce nu există avute dintre ei. Oameni care au fost alături de mine, de partea mea, precum Cristian Ionescu, Nicuşor Dumitru sau alţii şi alţii au fost capabili să-mi dea mie în cap subscriind la diabolismele lui cel ce nu există îndreptate în mod direct împotriva mea, împotriva dlui Grigore. Asta m-a durut cel mai mult: CALITATEA EXTREM DE ÎNDOIELNICĂ A OAMENILOR. Oameni care nu au înţeles că NU erau nimic fără dl. Grigore şi s-au ajuns, oameni care nu s-au mulţumit cu ce aveau, destul şi şi-au dorit mai mult prin ilegalităţi, oameni care nu şi-au cunoscut limitele şi valoarea, dar au crezut că prin trădare şi călcând peste cadavre vor avea mai mult. Atitudinea lor m-a durut şi m-a intrigat şi m-a întristat profund.


Dacă nu i se dădea apă la moară lui cel ce nu există, cel ce nu există NU reuşea nimic. Absolut nimic. Una peste alta, anul 2017 sper să fi fost ultima lecţie de viaţă pentru toţi cei care au fost batjocoriţi încă o dată pe cel ce nu există, PENTRU CA NICIODATĂ, NICIODATĂ SĂ NU-L MAI CREADĂ. Niciodată!


Rezumând, primăvara şi vara anului 2017 au fost de maxim coşmar, cu răni adânci şi lecţii de viaţă, de la războiul pornit de cel ce nu există împotriva tuturor pentru decimarea a trei capete, în principal: al meu, al dlui Gheorghe Grigore şi al dlui Mihai Anghel. Nu a reuşit într-un final, dar cu foarte mari sacrificii, care puteau să fie evitate dacă înţelegeam cu toţii de la bun început CĂ ESTE DE EVITAT CEL CE NU EXISTĂ.


Nu mă aşteptam să mă laude, însă trebuie să recunosc că mă aşteptam să mă lase în pace, nu să înceapă cu noi manevre de nemernicie îndreptate împotriva mea. Bănuiam şi eu că, dacă mai are un dram de raţiune cel ce nu există, realizează că NU pot fi manipulată şi că nu mă las călcată în picioare. Realiza şi el că NU voi fi de acord să cad la picioarele sale niciodată şi că NU voi mai fi sclava sa niciodată, aşa cum nu am fost niciodată, doar a crezut că m-a acaparat. Dar nu, nimic, el a insistat să creeze zânzanie între mine şi dl. Gheorghe Grigore, CEEA CE-I PROMIT EU CĂ NU SE VA ÎNTÂMPLA NICIODATĂ, EL A INSISTAT SĂ FIE OBSEDAT DE PERSOANA MEA ŞI SĂ ÎNCERCE SĂ MĂ MANIPULEZE.


Despre toamna anului 2017 urmează să revin imediat... Cam trist anul 2017, trebuie să recunoaştem din perspectiva manevrelor lui cel ce nu există. Sper, însă, din suflet să fi învăţat şi noi câte ceva...


Mirela Predan

Va urma

 

Vizualizări: 76 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Ianuarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0