Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:09 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2017 » Decembrie » 28 » Retrospectiva infracţională 2017 la Snagov
3:08 AM
Retrospectiva infracţională 2017 la Snagov

 


În 2017, din păcate pentru noi toţi, cel ce nu există a continuat să fure, nestingherit de nimeni. Pentru ce credeţi că l-a vrut neapărat pe Nichita Toma viceprimar şi pentru ce credeţi că a făcut toate matrapazlâcurile şi toate învârtelile acelea cel ce nu există? PENTRU CĂ, ÎNTR-UN MOD CUM NU SE POATE MAI EVIDENT, CEL CE NU EXISTĂ TREBUIA SĂ FIE LIBER ŞI NECONTROLAT DE NIMENI LA FURAT. De ce s-a dorit înlăturarea dlui Gheorghe Grigore din Consiliul Local şi pentru ce consideraţi că s-a făcut toată tevatura aceasta cu consilierii, cu păcălirea lui Mihai Anghel pentru adoptarea bugetului şi aşa mai departe? SINGURUL SCOP AL LUI CEL CE NU EXISTĂ ERA SĂ FURE, SĂ NU DEA EXPLICAŢII NIMĂNUI PENTRU ASTA! Pentru ce credeţi că s-a luptat atât de mult cel ce nu există să mă distrugă pe mine? Pentru că dincolo de răzbunarea din dragoste şi gelozie mai era ceva, mai era ceva incontestabil: DORINŢA SA DE A FURA FĂRĂ SĂ SCRIE DESPRE ASTA NIMENI. Aşa cum bine se poate observa, în afară de mine, despre furtişagurile lui cel ce nu există nu mai scrie nimeni. Foarte rar o mai face şi Mihai Anghel, reuşind să şocheze un Snagov întreg şi are dreptate în ceea ce scrie, iar la nivel de atitudine potrivnică furatului, mai este şi dl. Gheorghe Grigore care sesizează jaful şi nu-i permite lui cel ce nu există să-l facă. Pentru ce credeţi că s-a dorit înlăturarea cu orice preţ din Consiliul Local a dlui Gheorghe Grigore? Pentru ce credeţi că s-a dorit înlăturarea lui?


În 2017, jaful lui cel ce nu există a fost unul de proporţii. S-a furat în stil barbar, prin toate metodele de furtişag posibile şi de delapidare. S-a început cu bugetul,  nerealist, plin de furtişaguri, prin care o groază de bani au fost daţi în diverse găuri negre care să se albească în buzunarele lui cel ce nu există: studii de fezabilitate, proiecte tehnice, bani transferaţi prin intermediul lui Nelu Andrei şi al Gospodăriei Comunale. S-a furat mai departe prin tot felul de lucrări atribuite clientelar. Reparaţiile de maşini au fost şi ele ca la ele acasă. S-a trecut din nou protocolul la capitolul de cheltuieli materiale şi doar un control riguros al Curţii de Conturi ne mai poate da indicii clare despre cât de mult s-a furat. Este cazul să vină un astfel de control inclusiv pe Gospodăria Comunală, pentru că este clar că banii Primăriei au fost transferaţi acolo ca să se poată fura. NU în ultimul rând, s-a mai furat şi prin CS Reşiţa sau cum s-o mai numi acum, CS Snagov, unde au fost daţi bani grei de la bugetul local, bani care într-un fel sau altul revin tot în buzunarele lui cel ce nu există.


Anul 2017 a fost un an bogat şi eficient pentru cel ce nu există şi familia sa. Şi-a achiziţionat autoturism nou, pe cel vechi i l-a oferit fiului cadou, se trăieşte în lux şi pe picior mare. Deşi ANI a deschis o anchetă pentru fals în declaraţia sa de avere, de mai bine de un an de zile tot aştept rezultate, dar şi când vor veni acele rezultate, cu certitudine va fi o problemă cum nu se poate mai mare pentru cel ce nu există, pentru că este clar că nu poate justifica foarte multe achiziţii. Nu singur a beneficiat de aceste roade, ci alături de Nelu Andrei, care, la rândul său a achiziţionat o maşină nou, cum tot o maşină nouă a achiziţionat şi fratele lui Nelu Andrei. În ciuda lipsei de eficienţă ca manager de restaurant, fratele lui cel ce nu există, Florin Oancea a devenit, fără concurs transparent şi care să îndeplinească toate condiţiile legale, prin traficul de influenţă şi clientelarismul lui Ştefan Rohnean, director adjunct la Complextul Naţional Sportiv "Lia Manoliu", aşa cum urmează să formulez plângere penală către DNA cât de curând să vedem cum a devenit el director adjunct acolo pentru a gestiona la un asemenea nivel resursele sprotive şi ce anume îl recomandă pe Florin Oancea în acest sens.


Din banii furaţi în 2017, cel ce nu există, alături de familie şi de foarte buni prieteni şi parteneri în de-alde furatului, de nădejde, slugi sau mai puţin slugi care îi ştergeau pantofii de praf, au plecat şi într-un concediu de vis, taman hăt în Grecia. Nu singur, aşa cum vă spuneam, ci alături de Nelu Andrei, Mihai Constantin şi alţii. Foarte interesant, trebuie să recunoaştem.


În tot acest timp, aşa cum bine se cunoaşte, pentru Snagov nu a făcut absolut nimic şi de Snagov şi-a bătut realmente joc prin incompetenţă, uneori frizând nesimţirea, cel ce nu există nesuportând critica faţă de incompetenţă şi ţipând la oricine îndrăzneşte să-l mai întrebe câte ceva din cele comunitare cu ocazia şedinţelor de consiliu. Cam aceasta este sumbra retrospectivă a jafului incomensurabil de la Snagov făcut de cel ce nu există, cu o îmbogăţire şi mai accentuată a lui cel ce nu există din furat, pe fondul unei sărăcii generale. Au rezultat noi şi noi dosare faţă de toate aceste furtişaguri, toate penale, dar deocamdată doar se cercetează. A, uitasem, au mai existat şi alte plimbări, în scop de circ şi de blasfemie, toate din bani publici, precum cele de la Iaşi, în aşa-zise pelerinaje, precum cele prin care bursele elevilor nu s-au mai dat, pentru că nu se întorceau în buzunarele lui cel ce nu există sub formă de comisioane ilegale şi sunt atât de multe furtişaguri încât cred că numai DNA-ul cu un procuror care să stea să cerceteze foarte mult mai poate face lumină în asemenea nemernicii incomensurabile şi lipsite de orice precedent la Snagov, dar şi în împrejurimi. Nu de alta, dar mai toţi primarii fură, asta o ştim, însă atât de mult, cu atâta voluptate, cu atâta siguranţă că nu va păţi nimic, eu nu am mai pomenit pe nimeni să facă.

Rămânem, însă, optimişti: în anul 2018, sigur va veni şi arestarea aia binemeritată şi multdorită de populaţie. Haideţi să sprijim în acest sens Parchetul şi DNA-ul!


Mirela Predan


Va urma

Vizualizări: 64 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Decembrie 2017  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0