Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:10 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Ianuarie » 30 » Şi totuşi? Ce facem cu câinii fără stăpân în impertinenţa primarului care nu e deloc intzeresat de rezolvarea situaţiei????
3:49 PM
Şi totuşi? Ce facem cu câinii fără stăpân în impertinenţa primarului care nu e deloc intzeresat de rezolvarea situaţiei????


Dl. Mihai Anghel a postat pe contul său de Facebook un mesaj de avertisment legat de câinii de lângă Mega Image. A mai spus dl. Anghel că a sunat la firma de ecarisaj şi că i s-a promis că vor veni să-i ia cât mai urgent. Câini sunt în tot Snagovul. O doamnă din Tâncăbeşti se plânge că şi la Tâncăbeşti sunt câini. Din păcate, nu cunosc situaţia de la Tâncăbeşti, dar sunt ferm convinsă că sunt şi pe acolo. Ce e în Snagov, e pur şi simplu nenorocire. Nu ştiu cum şi dacă va fi vreodată rezolvată această problemă de către Primărie, în ciuda numărului mare de solicitări, se vede bine că, în boala sa psihică, cel ce nu există face în ciudă. Sfidează şi televiziune şi tot, nu are nicio importanţă, e de-o nesimţire feroce. În loc să rezolve problema, el rezolvă... problema pisicilor prin... otrăvire şi-şi bate realmente joc de toată lumea. Sfidează în şedinţa de consiliu şi mai are şi o atitudine nesimţită faţă de părinţii care sunt nevoiţi să-şi ducă la şcoală copiii prin... câini. Toată lumea este revoltată de prezenţa câinilor fără stăpân pe străzi, primarul nu are nicio rezolvare pentru asta, pentru că, de ce să aibă rezolvare? Se poate? Dacă nu se întoarce niciun comision prin delapidare către el, LA SNAGOV, ABSOLUT NICIO PROBLEMĂ NU POATE FI REZOLVATĂ. DECÂT PRIN DELAPIDARE.

 

Este foarte bine că dl. Mihai Anghel a preluat toate aceste probleme cetăţeneşti. Toată lumea le cunoaşte, toată lumea tace. Eu am început din nou să nu mai pot merge două blocuri mai încolo de la maică-mea până la mine de teama câinilor, în plină zi, ca să nu mai vorbesc despre noapte sau despre dimineaţă. E ceva de neimaginat ce se întâmplă în tot Snagovul. Nimeni nu ia nicio măsură, cel ce nu există îşi bate joc şi sfidează. Pentru că altceva nu ştie să facă. Am făcut reclamaţie la Direcţia Sanitar-Veterinară, poate nu-mi vine niciun răspuns, numai să îndrăznească. Nu de alta dar pentru pisici şi pentru nişte aberaţii au fost în stare să vină şi să insiste să intre la mine în casă, aşa cum NU aveau ce să caute. Să vină şi pe străzile din Snagov, din Ghermăneşti, de la Mega Image să vadă ce dezastru e cu câinile, nu cu pisicile. Nimeni nu-i nebun să antameze pericolul de... rabie, ci pericolul de muşcătură şi de câini agresivi, fir-ar să fie de treabă. În nesimţirea primarului care la întrebarea concretă a lui Mihai Anghel din şedinţa de consiliu legată de câinii de lângă şcoală a ridicat din umeri cu nervi şi a răspuns, aşa cum am pe bandă înregistrată: "Şi ce să fac eu?", după care s-a interesat de persoana care l-a informat pe Anghel despre aceşti câini, probabil ca să-i aplice o corecţie de răzbunare. De aia era interesat. Şi pe urmă venim şi ne plângem de ce toată lumea tace. PENRTU CĂ STÂRNEŞTE PUR ŞI SIMPLU TEROAREA DICTATORIALĂ.


Domnule Mihai Anghel, o să vă urmăresc contul de Facebook în continuare. Vă mulţumesc că m-aţi citit şi că aţi ţinut cont de sugestiile mele de a posta probleme grave cu care Snagovul lui cel ce nu există se confruntă. Haideţi să facem o opoziţie unită. Probleme sunt destule şi sunt foarte grave!


Mirela Predan

Vizualizări: 53 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Ianuarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0