Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:09 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Ianuarie » 28 » Situaţia de la ALDE Snagov azi...
11:25 PM
Situaţia de la ALDE Snagov azi...


Aşa cum bine se cunoaşte, ALDE Snagov NU mai există în momentul de faţă. Măgăriile repetate ale lui cel ce nu există, în complicitate cu Nicolae Nasta NU ţin sub nicio formă loc de organizaţie locală, o organizaţie pe care nimeni nu a votat-o şi alcătuită din vreo cinci persoane, cu numirea lui Alexandru Cătălin Taşcă, un neica nimeni de Snagov, care nu ar fi obţinut prin sine nici 10 voturi la alegerile locale, care nu a candidat nicăieri şi cu doi trădători ai dlui Gheorghe Grigore, Cristian Ionescu şi Nicuşor Dumitru, pregătindu-se la încălziri, un alt trădător, Dumitru Vâlcomeanu de pe margine, care, odată rămas fără serviciu, s-a dus ca cerşetorul să-i cerşească lui cel ce nu există serviciu şi i l-a găsit repede... în Consiliul Local, în locul dlui Gheorghe Grigore.


NU pot spune că la acest moment, la ALDE Snagov am avea cumva de-a face cu o situaţie incertă. Din punct de vedere legal, situaţia este foarte certă: ORGANIZAŢIA NU MAI EXISTĂ, ABSOLUT TOATĂ LUMEA ŞI-A DAT DEMISIA, ÎNCERCĂRILE DISPERATE ALE LUI CEL CE NU EXISTĂ ALĂTURI DE NICOLAE NASTA DE A REAÎNVIA MORTUL DE LA GROAPĂ NU POT FI INCLUSE DECÂT ÎN CATEGORIA VÂNĂTORII DE STRIGOI, NICI PE DEPARTE ÎN CATEGORIA DE LEGALITATE SAU DE LEGITIMITATE POLITICĂ.


Sunt ferm convinsă că cel ce nu există nu va renunţa la demersurile sale disperate vizavi de fostul ALDE Snagov, în ciuda tuturor legilor acestei ţări, sunt ferm convinsă că nu va renunţa nici la complicitatea cu Nasta în ilegalităţi, de aceea este absolut necesar CA UN PROCUROR NECORUPT SĂ VINĂ ŞI SĂ-I SALTE: ŞI PE ALEXANDRU TAŞCĂ, ŞI PE CRISTIAN IONESCU, ŞI PE NICUŞOR DUMITRU, PENTRU FAPTE DE CORUPŢIE CU ABUZ ÎN SERVICIU CU CEL CE NU EXISTĂ ŞI SĂ MEARGĂ ALĂTURI DE CEL CE NU EXISTĂ LA ÎNCHISOARE.


Aş vrea să mai precizez încă o dată, ca să ne înţelegem foarte clar, deşi am mai tot scris într-o atare situaţie: NU se poate reveni asupra deciziei de demisie, NU se pune problema dacă o acceptă sau nu Organizaţia Judeţeană a ALDE, Organizaţia Judeţeană este obligată să accepte aceste demisii, indiferent de data la care aceste demsiii au fost date, demisiile fiind acte unilaterale de voinţă, asupra cărora nu se mai poate reveni, iar orice tentative şi manevre de revenire asupra demisiilor, cu balamuc la Snagov se încadrează în categoria faptelor de corupţie clar probate cu terasa ilegală "La Simona" şi cu angajarea fiului lui Nicuşor Dumitru la Urbanism, ilegal pe Gospodărie şi este absolut necesară închisoarea pentru toţi. Ce-i aia? Revenire, nu se acceptă de la centru, alte aberaţii? Cu Nasta cu tot, la închisoare, ca să-i piară pofta şi interlopului Nasta, aşa cum altă presă centrală l-a descris, nu eu, ca fiind interlop, să se mai joace la Snagov, deşi CUNOAŞTE BINE SITUAŢIA: FĂRĂ GHEORGHE GRIGORE, ALDE N-AR FI LUAT NICI MĂCAR 50 DE VOTURI LA SNAGOV, IAR DACĂ NU ÎNŢELEGE TREABA ASTA, ATUNCI SĂ INTERVINĂ DNA-UL ŞI SĂ-L POTOLEASCĂ.


Cine să depună plângere penală? Aşa cum aţi văzut bine, eu am formulat mai multe plângeri penale legate şi de cei doi consilieri, şi de Alexandru Taşcă, dar şi de Nicolae Nasta, problema este alta, că dacă iar stăm ca să stăm şi nu se cercetează, cu siguranţă există o problemă cum nu se poate mai groasă şi anume aceea a intervenirii lui cel ce nu există pe lângă procurori şi poliţişti, cu scopul bine determinat de a nu se cerceta, ca să scape de răspunderea penală. ÎNSĂ, AŞA CUM DORESC SĂ SUBLINIEZ, PARTEA VĂTĂMATĂ DE INFRACŢIUNILE ĂSTORA NU SUNT EU, EU NU AM FOST MEMBRĂ ALDE NICIODATĂ, PERSONAL NU AM ABSOLUT NICIO TREABĂ. PARTEA DIRECT VĂTĂMATĂ ESTE DL. GHEORGHE GRIGORE ŞI CHIAR ÎL SFĂTUIESC SĂ FORMULEZE ÎN ACEST SENS O PLÂNGERE PENALĂ LA DNA, PENTRU CĂ ESTE ABSOLUT INCREDIBIL CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ ŞI NU SE POATE REZOLVA DOAR PE LATURĂ CIVILĂ. Sigur că fiecare hotărâre aprobată cu votul celor doi consilieri, başca acuma mai vrea şi Vâlcomeanu să vină în locul dlui Grigore, este lovită încă din start de nulitate absolută. Evident că toate aceste hotărâri vor fi atacate în instanţa de Contencios-Administrativ, inclusiv bugetul, aşa cum am mai atacat şi pe cel de anul trecut, numai că, aş vrea să fac o precizare: eu am atacat bugetul de anul trecut pe undeva pe la sfârşitul lunii aprilie, adică la puţin timp după aprobare, numai că acest proces abia acum se află în procedură prealabilă, în ciuda faptului că toate cauzele de Contencios-Administrativ sunt proceduri de urgenţă. Mi s-a pus în vedere să achit taxa de timbru în cuantum de 50 de lei, am achitat-o, deocamdată nu s-a fixat niciun termen, cel mai probabil acest termen se va fixa tot prin aprilie, adică la un an distanţă. O altă hotărâre atacată de mine, aceea de rectificare bugetară prin care a fost tăiată suma pentru bursele elevilor, deocamdată nici măcar nu a intrat în procedură prealabilă în instanţă. Ca atare, este adevărat că voi ataca orice hotărâre astfel luată, NUMAI CĂ PÂNĂ SE VOR SOLUŢIONA ACESTE CAUZE ÎN MOD DEFINITIV CU SIGURANŢĂ VOR VENI ALEGERILE VIITOARE DIN 2020. Ca atare, aceasta nu este o soluţie, soluţia faţă de ilegalităţile lui cel ce nu există cu trădătorii dlui Grigore de la fostul ALDE Snagov este tot aceea penală, cu nişte dosare penale întocmite mai rapid, ca să se potolească şi să nu le mai ardă de comedie.


Dl. Gheorghe Grigore promitea în mesajul său de pe Facebook din data de 10 ianuarie că va discuta cu avocaţii şi va vedea ce se impune a face. Nu cunosc niciun amănunt în acest sens, însă am şi eu o singură întrebare logică şi aici, publică: a discutat? Şi dacă a discutat, ce soluţii au găsit avocaţii?


Este clar că nu se mai poate sta în aşteptare cu comedia asta cu corupţia cu Cristian Ionescu şi Nicuşor Dumitru şi cu măgăriile pe care le fac cu joaca de-a demisia, nici nu se pune în discuţie. Important este ca ei să plece din peisajul public, aşa cum nimeni nu-i mai doreşte şi să fie conştienţi că VOR RĂSPUNDE PENAL PENTRU FAPTE GRAVE DE CORUPŢIE CU TERASA ILEGALĂ ŞI CU ANGAJAREA FIULUI ORICE MIŞCARE MAI AU DE GÂND SĂ FACĂ, CU ABUZ ÎN SERVICIU COLOSAL. Dar pentru asta este nevoie DE O LIPSĂ TOTALĂ DE SIGURANŢĂ INFRACŢIONALĂ A LUI CEL CE NU EXISTĂ, CU MITUIREA PROCURORILOR DE LA PARCHETE SĂ TACĂ! Aici trebuie, în definitiv, lucrat şi mai repede lucrat. Cu latura civilă nu se face treabă, iar cu latura penală, numai oameni mituiţi sau ineficienţi, astfel încât de trei ani de zile am cu cel ce nu există numai dosare penale, veşnic în lucru. Şi nu numai eu am, ci şi Curtea de Conturi are...


Mirela Predan

Vizualizări: 95 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Ianuarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0