Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:09 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2017 » Noiembrie » 29 » Stimă şi respect, dle Gheorghe Grigore - SINGURUL POLITICIAN VERTICAL AL COMUNEI!!!
8:23 PM
Stimă şi respect, dle Gheorghe Grigore - SINGURUL POLITICIAN VERTICAL AL COMUNEI!!!

Şi astăzi am auzit la cineva ideea că cel ce nu există, deşi o blochează de vreo doi ani cu nomenclatorul unei străzi, de nu-şi poate face cartea de identitate, a dat vina cum că... de vină ar fi Consiliul Local, pentru că s-ar fi discutat această chestiune în consiliu. POFTIM???? Cât de mincinos nemernic poate să fie? NU s-a discutat nimic, am toate înregistrările şedinţelor de consiliu, despre acea stradă nu s-a discutat nimic, niciodată. LA URMĂTOAREA ŞEDINŢĂ DE CONSILIU, O SĂ MĂ RIDIC EU ŞI-O SĂ ÎNTREB CE SE ÎNTÂMPLĂ CU STRADA ION MINULESCU DIN TÂNCĂBEŞTI ŞI DACĂ ESTE O RĂZBUNARE PERSONALĂ FAŢĂ DE FAMILIA COSERU CĂ NU L-A SUSŢINUT PE CEL CE NU EXISTĂ ÎN ALEGERI.

Oameni batjocoriţi, oameni revoltaţi, cel ce nu există nu ştie decât să mintă şi să dea vina pe alţii. GESTUL DOMNULUI GHEORGHE GRIGORE A FOST UN GEST DE DEMNITATE ŞI DE VERTICALITATE. A spus, printre altele: "nu vreau să mă blameze lumea din cauza voastră, că am susţinut ceva, iar acum susţin altceva"! Avea perfectă dreptate. Ce s-a dorit? Alianţă PSD-ALDE. Dincolo de imbecilităţile şi strâmbele lui cel ce nu există cu ocazia alegerii viceprimarului, să prespunem, prin absurd, că dl. Grigore accepta această alianţă, iar cel ce nu există păstra frâiele, bineînţeles, continuând să-i batjocorească, să-i persecute pe oameni şi, cu o incompetenţă crasă, continua şirul delapidării şi al batjocurii. CE ZICEAU OAMENII? A, uite nenorocitul ăsta, pentru interesele sale meschine, cu terenuri, cu avantaje de la Primărie, ne-a trădat, s-a aliat cu cel ce nu există, noi l-am votat pe el, el asistă pasiv la mizeria asta îndreptată împotriva noastră. Ziceau sau nu ziceau oamenii asta? Cum i-am blamat acuma toţi pe consilierii ALDE în alianţă cu PSD-ul, care ar fi fost reacţia faţă de dl. Gheorghe Grigore, dacă ar fi fost dispus să accepte umilinţele lui cel ce nu există, incompetenţa, furtişagul şi să facă o alianţă între PSD şi ALDE şi să accepte această alianţă? Vă dau un exemplu concret: Răsvan Ardeleanu. Omul a fost cu dl. Gheorghe Grigore în campanie, cunoaştem, omul a realizat ceva în materie de fotbal pentru copii în comuna asta, cunoaştem. Omul era intrigat (acum probabil că s-a convins), crezând că toată lumea, inclusiv dl. Grigore au interese meschine, drept pentru care şi-a trădat susţinătorii. Ar fi fost o lovitură absolut cumplită şi halucinantă la adresa snagovenilor. OR, GHEORGHE GRIGORE NU AVEA CUM SĂ FIE ACEST OM, DIN SIMPLU MOTIV CĂ MAI PRESUS DE ORICE LA EL, AŞA CUM ÎL CUNOSC EU, SE AFLĂ ONOAREA ŞI DEMNITATEA.

Situaţia era una oricum imposibilă, creată de cel ce nu există cu nemerniciile sale. Nu trebuia de la bun început să treacă la ALDE, acuma asta este, s-a întâmplat. NICI NU PUTEA SĂ FIE PĂRTAŞ LA MIZERIA ASTA CA SĂ RĂMÂNĂ ÎN ALIANŢĂ CU PSD. Decizia sa de a demisiona, deşi tristă, dureroasă, pentru mine cel puţin, v-o spun sincer, este tristă şi dureroasă, a fost o decizie de demnitate în raport cu toate mizeriile lui cel ce nu există. MULT MAI MULT AR FI AVUT DE PIERDUT ÎN CONTEXTUL DAT DACĂ AR FI RĂMAS SĂ ACCEPTE SITUAŢIA IMPUSĂ DE LA ALDE CENTRAL DE ALIANŢĂ CU CEL CE NU EXISTĂ. Era prea bun pentru ALDE, ideea că trebuia să reprezinte un partid, ca să aibă... susţinere de la centru în calitate de primar, era oricum o aberaţie, ca independent sau de la PNŢCD, toţi veneau să negocieze cu el şi să-l roage. Ani de zile, mai multe mandate, Ciuhandu, primarul Timişoarei era reprezentant al PNŢCD. N-a discutat nimeni cu el? Nu era susţinut de nimeni? Nu avea autoritate? Bun, acum oricum faptul este consumat, nu se pune în discuţie, timpul nu se mai întoarce. GHEORGHE GRIGORE TREBUIE SĂ FIE DEOSEBIT DE ATENT LA POVARA RESPONSABILITĂŢII SALE. UNA FOARTE MARE, UNA DEOSEBIT DE MARE. Păi, ce să facă? Cel ce nu există să fure, iar dl. Gheorghe Grigore, deşi blocat în hotărâri definitive ale instanţelor de judecată de retrocedare a terenurilor lui, în mod infracţional de către Primărie prin primar să-şi mai audă tot el renumele de corupt că a acceptat batjocura asta execrabilă? Dl. Gheorghe Grigore este o victimă a lui cel ce nu există, de partea oamenilor din comunitate şi absolut toată lumea trebuie să înţeleagă asta. TREBUIE SĂ ÎNŢELEAGĂ CĂ EL NU ESTE UN OM MÂNJIT ŞI CORUPTIBIL, CU INTERESE CLIENTELARE CU PRIMĂRIA! Credeţi că lui îi trebuiau musai cei 750 de lei pe lună ca indemnizaţie de consilier şi să-l blameze lumea? Cu mizeriile lui cel ce nu există de a da vina pe el, că el este de vină pentru toate? Pentru că ideea că el ar fi fost de vină pentru incompetenţa lui cel ce nu există cu liceul, de exemplu, sau cu nomenclatorul de străzi, PROBABIL CĂ NU AR FI PRINS LA POPULAŢIE, CEL CE NU EXISTĂ ORICUM ESTE LUAT PRETUTINDENI DE NEBUN ŞI DE OM AL DRACULUI, DAR IDEEA, CARE CHIAR ŞI FUSESE LANSATĂ LA UN MOMENT DAT DE CRISTIAN IONESCU, CĂ S-AR FI ALIAT CU CEL CE NU EXISTĂ ŞI EL, CHIAR PUTEA PRINDE, DEŞI INCREDIBILĂ ŞI OAMENII CE-AR FI ZIS? A, ăsta ne-a trădat, pe noi ne persecută şi ne batjocoreşte cel ce nu există, liceu nu e, aia nu e, asfaltările sunt jalnice, se fură, dar cel pe care l-am susţinut noi, adică Gheorghe Grigore are alte interese legate de Primărie. CHIT CĂ ÎN CONCRET, DL. GHEORGHE GRIGORE NU AR FI PRIMIT NIMIC DE LA PRIMĂRIE, NICIUN TEREN, ASTA AR FI FOST PERCEPŢIA LUMII, ÎN CONTEXT DE ALIANŢĂ, CU SIGURANŢĂ! El ar fi rămas de cel ce nu există tot batjocorit şi şi-ar mai fi pierdut şi sprijinul şi încrederea populaţiei, nu puţină, din ce în ce mai revoltată de mizeriile lui cel ce nu există.


Nu vreau să mai comentez acum mai mult, NU am nimic cu Anghel de împărţit, mi-am cerut scuze pentru limbajul colorat folosit în aprilie, mai şi ulterior la adresa domniei sale, însă dacă el nu aproba bugetul şi nu-l valida pe Mihai Dumitru, e drept, păcălit de cel ce nu există (la experienţa sa cu cel ce nu există, nu cred că trebuia să se mai ardă încă o dată), PROBABIL CĂ NU AM FI ASISTAT LA CEEA CE AM ASISTAT LUNI ÎN ŞEDINŢĂ DE CONSILIU NICIOATĂ. Pentru că tocmai de aia cel ce nu există a prins teren atunci. La momentul martie 2017, nimeni nu era cu el de la ALDE, de unde şi demisiile tuturor. E o pată neagră în cariera dlui Mihai Anghel, îmi pare rău. Şi, din păcate, ştie bine că am dreptate. O fi şi inteligent, şi corect, şi cu bun-simţ, şi preocupat de soarta Snagovului şi de toate. Dar o singură zi de greşeală a schimbat soarta Snagovului în sensul de a da posibilitate lui cel ce nu există să-şi ducă la îndeplinire diabolicele planuri. Ştiu că ulterior nu a mai conlucrat la acestea, de unde şi faptul că eu astăzi nu mai scriu negativ despre Mihai Anghel, dar această scăpare NU trebuia să existe niciodată. NU venea la şedinţa de consiliu din marţea imediat următoare după Paşte, nu se aproba bugetul, pica bugetul, avea majoritatea în Consiliu, Gheorghe Grigore revenea consilier, la rândul său nu vota bugetul şi consecinţele erau dintre cele mai dezastruoase pentru cel ce nu există inclusiv până în ziua de astăzi. Cu scuzele de rigoare, de aia am avut acest limbaj colorat faţă de dl. Mihai Anghel: păi, dacă tu, un om cu experienţă în materie de cel ce nu există, că nu l-ai cunoscut ieri şi nu ştii ce-i poate pielea, încă nu gândeşti în perspectivă şi te mai laşi influenţat şi păcălit că alocă nu ştiu ce sumă pentru bursele elevilor, acuma să-mi fie şi mie cu iertare. Nu se poate! Iar reacţia asta dură am avut-o tocmai PENTRU CĂ ERAM ÎNGROZITĂ. A CÂTA OARĂ AM AVUT ÎNCREDERE ÎN MIHAI ANGHEL, M-AM BAZAT CA CETĂŢEAN PE MIHAI ANGHEL ŞI... MIHAI ANGHEL APROBĂ... BUGETUL? Normal că şi dezamăgirea mea a fost mare. Paradoxal, Gheorghe Grigore a trebuit să demisioneze pentru că s-a creat conjunctura favorabilă lui cel ce nu există din cauza lui Mihai Anghel, care, iarăşi paradoxal, a susţinut atunci, cu ocazia excluderii, o şedinţă de consiliu, de toată splendoarea.

NU MAI TREBUIE SĂ MAI PICĂM NICIUNUL ÎN ASTFEL DE CAPCANE NICIODATĂ. PENTRU CĂ ŞTIM CĂ CEL CE NU EXISTĂ E CUM E, IAR EL CAUTĂ NUMAI RÂCA ŞI ZÂNZANIA ÎNTRE OAMENI. ACUM VĂ SPUN DESCHIS ŞI VOI REVENI CURÂND ASUPRA IDEII CĂ LA VIITOARELE ALEGERI MI-AR PLĂCEA ŞI AR FI O MARE ŞANSĂ PENTRU SNAGOV SĂ-I VĂD ÎMPREUNĂ CANDIDÂND, DE ACEEAŞI PARTE A BARICADEI, ÎN ALIANŢĂ, PE DL. GHEORGHE GRIGORE ŞI PE MIHAI ANGHEL. Părerea mea sinceră este că fiind doi oameni inteligenţi, ar putea face o echipă foarte bună pentru Snagov. Întotdeauna eşti mai puternic alături de cineva decât separat. Eu cred că am fost cum nu se poate mai reală. INDECIZIA, GREŞELILE DE STRATEGIE PE CARE LE-AM FĂCUT ŞI UNII ŞI ALŢII, CREDULITATEA ÎN FAŢA LUI CEL CE NU EXISTĂ, NEÎNŢELESUL ASPECTULUI CĂ ESTE DIABOLIC ŞI NEMERNIC CEL CE NU EXISTĂ, NU SE POATE SĂ FIE ŞI CALD, ŞI BLÂND, LIPSA DE INTRANSIGENŢĂ ATUNCI CÂND VINE VORBA DESPRE CEL CE NU EXISTĂ, TOATE ACESTEA COROBORATE NE-AU CONDUS AICI.

Personal, îmi pare extrem, extrem de rău de ceea ce s-a întâmplat, dar pentru dl. Gheorghe Grigore era singura alternativă SPRE DEMNITATE. În contextul dat. HAI SĂ NU NE MAI CRAMPONĂM NICIODATĂ DE DIABOLICUL CEL CE NU EXISTĂ. TOT CE SPUNE EL, TOT CE PROPUNE EL SĂ PRIMEASCĂ RESPINS ŞI "NU" DIN START. El şi când cere apă are un plan diabolic de bolnav psihic de distrugere a ta. Îţi cere apă, îi dai apă, după aia cheamă Poliţia, pretinzând c-ai vrut să-l otrăveşti că i-a fost rău că sigur i-ai pus tu ceva în apă. ĂSTA ESTE CEL CE NU EXISTĂ. CERE APĂ, RĂSPUNSUL TREBUIE SĂ FIE "NU VREAU, DU-TE ŞI IA-ŢI SINGUR APĂ". Uitaţi-vă şi dvs. în ce hal de nemernic a putut să fie şi în ce hal a putut să facă.

Nu în ultimul rând, aş mai vrea să mai precizez aspectul că popularitatea şi simpatia în rândurile cetăţenilor faţă de dl. Gheorghe Grigore au crescut enorm. Oameni care nu-l cunoşteau foarte bine, oameni curaţi, care fără rea-credinţă au crezut mizerii despre el, debitate de cel ce nu există, au înţeles acum cine este mincinosul şi perversul, cine este fanaticul şi nebunul, cine este interlopul autentic. Pentru că au avut ocazia să-l cunoască pe dl. Gheorghe Grigore prin faptele sale, profund responsabile de opoziţie la jaful acesta incomensurabil! ÎNTOTDEAUNA VICTIMIZAREA CUIVA ATRAGE SIMPATIA. OR, ASTA A FĂCUT CEL CE NU EXISTĂ, L-A VICTIMIZAT PE DL. GHEORGHE GRIGORE PÂNĂ ÎN PÂNZELE ALBE. Şi să mai fi avut un păcat, două, trei, cred că acum toate i-au fost iertate de populaţie, nu de alta, dar cred că nimeni nu poate susţine acum că dl. Gheorghe Grigore nu putea şi nu trebuia să fie nici măcar consilier local, aşa cum, cu înverşunare, cel ce nu există s-a străduit să-l înlăture. Nimeni nu-i dă dreptate lui cel ce nu există pentru ceea ce a făcut, nimeni. Şi atunci nu vor mai fi 1400 de voturi la alegerile viitoare. Vor fi 2000 de voturi, poate şi mai multe, plus voturile lui Mihai Anghel, plus dezamăgiţii toţi, inclusiv dintre alegătorii lui cel ce nu există de odinioară, dacă se ia 3 mii şi ceva, patru mii de voturi peste doi ani, cel ce nu există va fi călcat pur şi simplu în picioare de populaţie.

ÎNSĂ, TREBUIE SĂ ÎNŢELEGEM ÎNCĂ DE PE ACUM TREABA ASTA. PENTRU CĂ DACĂ NU VOM ÎNEŢELEGE ÎNCĂ DE PE ACUM TREABA ASTA, VA FI ULTERIOR EXTREM DE PROBLEMATIC. Dacă vom face iar ca la alegerile de anul trecut, când unul hăis, altul cea, încrederea în oameni va da posibilitatea altor spioni şi oameni de nimic să se înfiltreze în jurul nostru, Mihai Anghel şi oamenii săi să dea în Gheorghe Grigore, Gheorghe Grigore şi oamenii săi să dea în Mihai Anghel, VOR FI EXACT JOCURILE LUI CEL CE NU EXISTĂ ŞI IAR VA FI O AIUREALĂ.

Nu în ultimul rând, demisia aceasta care a reprezentat, aşa cum spuneam, pentru dl. Gheorghe Grigore onoare şi demnitate, NE UMPLE DE RESPECT ŞI DE MÂNDRIE PE NOI TOŢI, SUSŢINĂTORII SĂI. Această demisie, NEMERITATĂ, de altfel a fost actul de curaj al omului curat, inocent, FĂRĂ INTERESE CLIENTELARE CU PRIMĂRIA. Votul său nu este negociabil, el, ca om, NU are preţ. STIMĂ ŞI RESPECT ÎN CONTINUARE, DLE GHEORGHE GRIGORE!

Mirela Predan

 

Vizualizări: 93 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0