Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:08 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Martie » 14 » Stimaţi cetăţeni care aţi propus amendamente la buget la propunerea dlui Anghel, îmi pare rău, dar nu veţi reuşi! Iată de ce!
1:11 PM
Stimaţi cetăţeni care aţi propus amendamente la buget la propunerea dlui Anghel, îmi pare rău, dar nu veţi reuşi! Iată de ce!


Mihai Anghel a făcut o consultare publică, sigur că oamenii vor, vor trotuare la Tâncăbeşti, vor anvelopări de blocuri, vor liceu, vor apă potabilă, vor de toate. STIMAŢI CETĂŢENI AI COMUNEI SNAGOV, VREAU SĂ VĂ DAU O VESTE PROASTĂ: DEGEABA VREŢI VOI, CÂTĂ VREME CEL CE NU EXISTĂ VREA MAŞINI NOI, MOBILIER NOU, IMPRIMANTĂ ŞI DELAPIDARE. Pentru ce vreţi voi, NU sunt bani, pentru că cel ce nu există fură, iar în acest jaf este susţinut ilegal de cinci persoane pe care, sunt ferm convinsă, NU PENTRU ASTA I-AŢI VOTAT VOI: CRISTIAN IONESCU, NICUŞOR DUMITRU, MIHAI ARISTIDE, DUMITRU VÂLCOMEANU ŞI FLORIN MATEI. SUNT CINCI PERSONAJE CARE, DEŞI I-AM ÎNVESTIT CU ÎNCREDERE, S-AU RALIAT JAFULUI! Un jaf imens, drept pentru care nici nu va fi în comuna noastră nimic făcut. Da, este şi vina noastră, inclusiv a noastră, a tuturor, de la cel care a votat contra câteva sute de lei mită electorală, până la cel care nu s-a arătat revoltat de tot jaful ăsta şi de toate ilegalităţile astea. Ce să vrem? Burse pentru elevi. Nu, cel ce nu există vrea mese festive şi protocoale plus plimbări pentru el şi pentru ai lui. Vrea să vă dea cadouri, praf în ochi de Crăciun şi nimic mai mult. Ca să-l mai votaţi o dată că le-a dat copiilor nu burse, ci bomboane, ca să mai fure şi el câte ceva din banii de bomboane, că dacă era o evidenţă clară pentru burse, nu se putea face nicio mişcare cu furt! Şi ce mai vreţi? Extinderi de reţele de apă şi canal şi asfaltări? Nici asta nu se poate, pentru că cel ce nu există vrea să fure şi vrea maşini noi, de lux, să se simtă el confortabil ca... şofer pretins jurist. Şi câtă vreme nu ne revoltă nici analfabetismul lui, n-are decât să se exprime oricum, inclusiv cu dezacord între subiect şi predicat, că nu contează dacă dă mită electorală, nu vom avea nici trotuare la Tâncăbeşti, nici apă, nici canal, nici nimic. Degeaba voi vreţi, dacă nu vrea cel ce nu există şi dacă nu vrea cel ce nu există, oricum nu veţi avea nimic până când nu vine procurorul să-l salte şi să-l ducă direct la puşcărie. Nici în 2016 n-aţi vrut asta, aţi votat cu PNL sau cu un ALDE anti-cel ce nu există, dar care s-a aliat imediat cu cel ce nu există şi ne-a trădat pe noi! Degeaba vreţi voi scaieţi pe pereţi, cel ce nu există nu vrea, vrea să ne calce în picioare pe noi şi să se lăfăie în furtişaguri el. Şi ca atare, ce rost are discuţia? N-are niciun rost, pentru că la şedinţa de consiliu nu vin decât doi, trei indivizi şi în ciuda faptului că sunt semnale clare ce vrea cel ce nu există, noi ne împotmolim de tâmpenii şi îi facem pe plac jucându-i în strune, pentru că nu putem să fim niciodată demni. Şi degeaba ne supărăm. Ce, nu puteam să mă autoumilesc şi eu acuma pentru bani şi să-mi văd de treabă? NU AVEM DEMNITATE ÎN NOI, STIMAŢI CETĂŢENI. ŞI DACĂ DEMNITATEA NE LIPSEŞTE NORMAL CĂ NE PĂCĂLEŞTE CEL CE NU EXISTĂ PENTRU SCAIEŢI PE PEREŢI.


Da, sunt mai revoltată decât oricând, din simplu motiv că e a nu ştiu câta oară când se repetă, chiar dacă în trecut astfel de lucruri nu au condus la nimic bun! Dar le repetăm în continuare, autoumilindu-ne în continuare, pentru că suntem proşti, pentru că suntem nebuni, pentru că suntem duşi cu un covrig la gârlă, pentru că ne e lene să gândim, pentru că ne e lene să facem ceva, pentru că ne e frică, pentru că... logic, doar n-o să dăm niciodată explicaţii de ce acceptăm ca cel ce nu există să facă treabă mare pe noi!


Amendamentele dlui Mihai Anghel sunt bune, el vrea, bani s-ar găsi, bineînţeles că s-ar găsi dacă s-ar lua de la mobilă de 4,6 miliarde de lei, de la maşinile noi şi de la milioanele alea pentru achiziţii de bunuri şi servicii neprecizate! Numai că vă garantez eu că cel ce nu există NU va proceda aşa! Şi de ce n-ar fura din moment ce se poate! Are majoritate, cu persoane care au revenit în Consiliu după ce şi-au dat demisia, în mod ilegal, evident, dar pe care mi s-a spus să le las în pace... Imposibil, nu de alta dar este şi munca mea, şi susţinerea mea, şi dăruirea mea aici! Îmi pare rău! Ca atare, m-am adresat Parchetului şi tot nu le voi lăsa în pace nici prin instanţa de Contencios, le garantez eu!!! Pentru că au de-a face personal cu mine, din simplu motiv că NU asta am votat şi NU asta am susţinut eu! O majoritate în care este lăsat în pace cu promisiuni deşarte şi cu aiureli, doar una "nebună" de Mirela Predan mai mişcă, în ciuda evidenţei că am dreptate.


O greaţă cumplită mă cuprinde şi de nemernicia asta de prostituţie politică, şi de nemernicia asta a lui cel ce nu există, dar mai ales a oamenilor care nu înţeleg să nu se mai calce pe ei înşişi în picioare pentru a-i cânta în strune lui cel ce nu există. Mi-e scrâbă şi de manipularea asta a lui cel ce nu există, dar şi de oameni care pică în capcana ei, cu care NU pot relaţiona empatic, din simplu motiv că, se vede bine, dacă eu nu am picat în capcana lui cel ce nu există, la fel puteau să NU pice nici ei.


Acum nu mai sper nici că unora o să le vină mintea la cap, pentru că în alte dăţi am sperat degeaba, acum tot ceea ce vreau este să denunţ tot ceea ce este ilegal la Parchet şi să continui această luptă prin care să arăt cetăţenilor cât s-a furat. Iar peste doi ani, dacă mai trăiesc, o să fie un pic şi răzbunarea mea pentru că ţin să anunţ încă de pe acum că NU mai merge, pentru că sunt sătulă. Nu ştiu, cine s-a dezis, cui i-a fost ruşine să fie văzut că stă de vorbă cu mine, cine m-a pus să mă împac cu cel ce nu există sau să tac ca să fac jocurile lui cel ce nu există, aşa o să fac şi eu, jur: ia lasă-mă, nene, în pace, du-te şi ia-l înapoi pe Cristian Ionescu. Serios vorbesc! Pentru că am ajuns şi eu la o stare de greaţă şi de saturaţie infinită, pe cuvântul meu. Iar Mihai Anghel chiar ar avea o şansă, cu condiţia să NU mai scoată de la naftalină personaje gen Doru Matei sau altele şi altele. Oameni tineri, noi, mai multe femei pe listă (n-a avut niciuna) şi eu cred că reuşeşte. Mă rog, e drept că s-a prostit şi el o dată când cu alegerea lui Nichita Toma viceprimar, numai că alţii se prostesc de 10 ori din trei în trei... Şi bineînţeles că atâta vreme cât va fi asta, cu siguranţă, aici nu mai e locul meu. EU AM NEVOIE DE CONSTANŢĂ ŞI DE STABILITATE ÎN SUSŢINERI. NU M-AM CONTRAZIS NICIODATĂ SINGURĂ, CÂND M-AM ÎNŞELAT, OM FIIND, MI-AM CERUT SCUZE PUBLIC, AŞA CUM MI-AM CERUT ŞI PENTRU PERIOADA DE LAUDĂ ŞI GLORIE LA ADRESA LUI CEL CE NU EXISTĂ, CARE, EVIDENT, NICIODATĂ NU A MAI REVENIT.


Îmi pare rău că acesta o să fie finalul, îmi pare rău sincer, nu asta am vrut, toată lumea ştie bine, nu la asta m-am aşteptat, toată lumea ştie bine, nu de asta am avut chef, toată lumea ştie bine, dar nici eu nu pot să-mi dau în cap la nesfârşit sau să conving pe cineva că n-am niciun chef să mă sinucid, cât de rău este cel ce nu există şi aşa mai departe. Dacă vreţi să înţelegi, bine, dacă nu lasă-mă în pace, dar lasă-mă în pace definitiv! Eu, una, oricum nu pierd nimic.


DECI STIMAŢI CETĂŢENI, DIN PĂCATE, ACEST BUGET NU VA INCLUDE ŞI DOLEANŢELE DVS. SOLUŢII AR FI, NUMAI CĂ ACESTE SOLUŢII NECESITĂ IMPLICARE INCLUSIV DIN PARTEA DVS., IAR CÂTĂ VREME NU VĂ VEŢI IMPLICA, VEŢI VOTA TOT CONTRA CÂTEVA SUTE DE LEI MITĂ ELECTORALĂ, NU VEŢI AVEA NIMIC, ÎN AFARĂ DE UN JAF INCOMENSURABIL, DICTATURĂ ŞI NEMERNICIE. ÎMI PARE RĂU, NU EU MI-AM DORIT ASTA, DAR NICI DE MINE NU DEPINDE, EU FAC, AŞA CUM BINE SE POATE VEDEA, ABSOLUT TOT CEEA CE POT! MAI MULT DE ATÂT NU POT!


Mirela Predan

Vizualizări: 37 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0