Snagovul Liber

Miercuri, 2018-10-24, 9:07 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Septembrie » 20 » Suntem la momentul cel mai de jos azi - De ce s-a ajuns aici din punctul meu de vedere e clar!
7:29 PM
Suntem la momentul cel mai de jos azi - De ce s-a ajuns aici din punctul meu de vedere e clar!


NU mă împac cu cel ce nu există pentru că nu vreau, nu pentru că nu aş fi primit în acest sens oferte, nu pentru că cel ce nu există nu ar aştepta de abia să mă păcălească, să mă corupă, pe ascuns, să facă numai matrapazlâcuri. Cu cinism, cu nemernicii. Am fost acuzată că din cauza urii, răzbunării şi altor patimi umane nu am vrut să mă împac cu cel ce nu există. Când? Anul trecut. Am demonstrat că NU din cauza patimilor nu vreau să mă împac cu cel ce nu există, cel puţin nu ale mele personale, ci din cauza faptului că e omul imposibil. Pe undeva, cândva, lucrurile se răzbună, evident. Sigur, cel ce nu există NU dorea sub nicio formă o împăcare transparentă, normală, ci una mârşavă, pe la spate, în care să fiu eventual plătită să trădez şi să fac probleme dlui Gheorghe Grigore sau măcar altor persoane, încet, încet ajungându-se şi la dl. Grigore, într-un cerc vicios pe care eu îl cunosc şi de care m-am desprins cu greu în anul 2015, PENTRU A NU MAI INTRA NICIODATĂ DIN NOU ÎN EL. Acesta este cel ce nu există şi, din păcate, nu s-a înţeles asta de la bun început, pentru că dacă se înţelegea, dl. Grigore ar fi fost scutit astăzi de foarte multe neplăceri.


De fiecare dată predic în pustie, de fiecare dată nu doar că nu sunt luată în serios, dar şi admonestată pe deasupra pentru nişte idei care dacă ar fi fost puse şi în practică sau măcar ar fi existat vreo brumă de îndoială asupra faptului că ele sunt neapărat rele şi că eu nu ştiu ce vorbesc, am fi fost departe astăzi. Şi cu o echipă coerentă şi cu mult. NU am renunţat la ideea necesităţii unei echipe. Nu înţeleg nici îndârjirea pentru care se consideră că această echipă nu este acum necesară, ci la un moment viitor, nu se ştie când, pentru că prin asta se fac tot jocurile lui cel ce nu există, într-un mod incontestabil şi lipsit de orice echivoc. Ba chiar constat că această îndârjire tot de manipularea lui cel ce nu există este dată, care intervine iar prin intermediul cine ştie cui.

Am fost complet dezamăgită de faptul că dacă am nevoie să susţin un lucru pe care absolut toată lumea considera cândva că ar fi necesar şi anume dosarul Curţii de Conturi, nimeni nu se implică. Comparativ, aş vrea să menţionez aspectul că la nivel de Bucureşti, USR-ul şi alţii din ONG-uri, au strâns în iniţiativa "Fără penali în funcţii publice" peste 1 milion de semnături. O iniţiativă de opoziţie, NU de campanie electorală, bineînţeles. De ce au strâns atâtea semnături? Pentru că s-au organizat, ceea ce noi nu am făcut! Nu numai frica este motivul neimplicării oamenilor la Snagov. Nu de alta, dar dacă ne uităm că la Bucureşti au mers în Piaţa Victoriei oameni cărora nu le-a fost frică de gazare şi de bâtele jandarmilor, vom înţelege că totuşi poporul român NU este un popor de laşi atunci când se umple paharul. Nu zic că n-or mai fi şi oameni fricoşi şi indolenţi, însă majoritatea oamenilor din Snagov nu se implică din câteva motive foarte certe:

1. NU sunt motivaţi să se implice, nu au motivarea nici interioară, nici exterioară să o facă.
2. NU există o organizare serioasă care să-i îndemne să se implice.
3. Dacă vor să se implice, nu au ocazia să o facă, pentru că fie nu sunt băgaţi în seamă, fie li se dă peste nas.
4. NU în ultimul rând, NU există un lider implicat care să-i îndemne să se implice, aşa cum este, în mod incontestabil, Klaus Iohannis la nivel central.


Eu mă implic şi sigur că încep să-i dau şi eu dreptate lui cel ce nu există: DE CE MĂ IMPLIC, CARE E FINALITATEA? Iniţial, cel ce nu există a crezut că fac toate aceste demersuri pentru bani, ca atare s-a oferit, uneori cu cinism, cu persoane nepotrivite, pe care să le facă după aia chiar prin intermediul meu, să ofere... bani. Văzând că nu asta e miza mea tot încearcă, prin diverse metode, exact zânzania. Eu am fost o fire al naibii de puternică, n-am cedat influenţelor, manipulărilor, nemerniciilor, cu conştiinţă. Alţii n-au fost aşa. De aceea cred că este necesar să ne unim într-o echipă apolitică, pentru că stau şi eu şi mă întreb: aşa este, muncesc foarte mult, dar până la urmă, care e miza muncii mele? La job-ul celălalt, muncesc pentru nişte bani, iau clienţi în plan juridic, pentru nişte bani, aici, cu cel ce nu există ăsta, nu câştig, pierd nişte bani, mai pierd şi nişte timp pentru a ajunge (nu vreau să jignesc pe nimeni) în faţa unor alegeri, în care să candideze şapte persoane şi eforturile mele să le profite lor! De aia am şi spus că dacă nu ştiu o situaţie clară cu dl. Gheorghe Grigore, dacă nu devine acel lider de care avem nevoie, în genul lui Iohannis la nivel central, chiar nu mai are niciun sens să mai continui. Ce rost are? Pe de-o parte pierd timp şi bani în aceste demersuri, pe de altă parte, profită unor alte persoane, pe de altă parte mai sunt şi acuzată de patimă, de răzbunare din dragoste pe cel ce nu există şi tot felul de comedii elucubrante care nici măcar nu mi-au trecut prin cap. VREAU ŞI EU SĂ-MI CLARIFIC SITUAŢIA ŞI MI SE PARE NORMAL: ADICĂ MERITĂ SĂ LUPT SAU DL. GRIGORE IAR O SĂ SE LASE ANGRENAT ŞI INFLUENŢAT DE TOT FELUL DE PERSOANE "BINEVOITOARE" ŞI EU STAU CA PROASTA SĂ FAC NIŞTE EFORTURI INUTILE, PIERZÂND CU ELE TIMP ŞI BANI? Întrebarea pe care o pun e logică şi e justificată! Dacă tot e să fie şi să iasă cel ce nu există, dacă tot e să fie şi să profite munca mea altor persoane decât dlui Grigore, în sensul că eu conving lumea că cel ce nu există e hoţ, cu documente, iar ei vor veni şi vor vota cu Ion Popescu (nu vreau să fac referiri de nume, deşi ştiu deja cine sunt), dacă iar voi fi marginalizată aşa cum hai să discutăm cinstit, am fost marginalizată cu ocazia alegerilor din 2016, nu mai are sens. Nu de alta, dar la momentul 2016 eram prea puţin cunoscută, eram prea aproape de momentul despărţirii de cel ce nu există, oamenii nu ştiau exact dacă să creadă sau nu elucubraţiile din mintea bolnavă a lui cel ce nu există, de aceea am şi înţeles situaţia şi nu m-am supărat. Acum, însă, dacă la momentul 2018 sunt tot marginalizată şi mai buni sunt alţii, care cu timpul se dovedesc a fi trădători, pentru că ei sunt... "mari", eu sunt "mică şi bleagă", E O SITUAŢIE PE CARE EU, UNA, NU O VOI MAI ACCEPTA, vorbesc foarte clar.


Am o problemă legată de dosarul Curţii de Conturi, să zicem, vreau şi eu feed-back, ce să fac cu ea, cum să abordez problema, sigur, până acuma am abordat-o mereu de una singură şi mi-a mai şi ieşit adesea, numai că este absolut necesar, repet, să mai şi discutăm aceste probleme şi să mai fie şi luate în serios, aşadar. NU, nu fac eforturi disperate că... n-am ce mânca, Doamne fereşte, ba chiar pierd timp şi bani cu aceste demersuri, încă o dată vreau să subliniez asta foarte clar. NU, nu fac aceste demersuri din răzbunare din dragoste pe cel ce nu există. Eu pot să-l las şi-n pace din punctul meu de vedere şi dacă el nu mă atacă primul, eu stau. N-am nicio problemă legată de... dragoste. NU, nu fac aceste demersuri pentru că vreau relaţii de parteneriat sexual sau de iubire sau de nu ştiu ce tâmpenii. Vreau să clarific şi această situaţie în mod cum nu se poate mai clar. Dar tot la fel de clar vreau să se înţeleagă că NU fac aceste demersuri pentru Ion Popescu, contracandidat la cel ce nu există, dacă îi profită lui Ion Popescu, eu NU mă mai bag! Mi se pare normal. RECAPITULÂND, AM LOC DE MUNCĂ, AM FACULTATE PE CARE O URMEZ ÎN ACEST MOMENT, AM POTENŢIAL DE A MAI OBŢINE NIŞTE BANI ŞI DIN NIŞTE TRANZACŢII IMOBILIARE VIITOARE ÎN BUCUREŞTI ŞI CRAIOVA, DECI FĂRĂ NICIO LEGĂTURĂ CU CEL CE NU EXISTĂ, AM DECIS CĂ DE IUBIT N-AM NEVOIE (SUNT SINGURĂ DE ANI DE ZILE ŞI MI-AM PROPUS SĂ TRĂIESC TOATĂ VIAŢA AŞA - NU COMENTEZ DE CE, DAR E OPŢIUNEA MEA), NU AM NEVOIE DE SEX, DOAMNE FEREŞTE ŞI DE AVENTURI SEXUALE. Îmi pare rău de cei care interpretează altceva vizavi de ceea ce aş vrea. Dar vreau să fac un lucru benefic comunităţii din Snagov şi să pot să-l fac: să-l aduc pe dl. Gheorghe Grigore primar. Dacă găsesc feed-back bine, dacă nu, renunţ ca să nu profite lui Ion Popescu demersurile mele, context în care lipsa mea de demersuri îi va profita oricum lui cel ce nu există, sunt conştientă inclusiv de asta, dar nici eu nu mai vreau să se mai continue aşa...


Dacă doar trei oameni semnează o petiţie legată de o chestiune gravă, cea a dosarului Curţii de Conturi făcut pierdut la IPJ Ilfov, dacă Curtea de Conturi nu se mai implică, dacă nimeni nu mai vrea nimic şi nu este interesat de nimic, este clar că avem o problemă. Şi problema nu e numai la indolenţa oamenilor sau în materie de frică. Mai sunt şi laşi, mai sunt şi leneşi, dar nu toţi sunt aşa, iar lipsa de organizare se resimte. NU într-un partid politic, repet, nu are nicio legătură cu conjunctura partidului politic din partea căruia va candida eventual dl. Grigore (poate că cel mai indicat ar fi să-şi facă un partid la nivel local, ar avea mult mai mult de câştigat, părerea mea), ci într-o echipă de opoziţie care să ia la scuturat mizeriile lui cel ce nu există (şi ale altora, de ce nu?, eventual), cu un ţel clar definit. Nu trebuie acum mase să defileze pe stradă, deşi sute de mii de oameni au fost în stradă la Bucureşti anti-Dragnea, dar asta la Snagov mai greu se poate obţine, dar când sunt numai eu, Mitel Kalimake şi Mihai Ilcenco, e clar... Adică deja sunt eu şi cu mine. Tot e bine, mai e şi Mitel, mai e şi dl. Ilcenco, faţă de ambii am toată stima. Câţi au fost în Piaţa Victoriei, însă şi gazaţi şi bătuţi şi de toate? Câţi au scris pe Facebook anti-Dragnea? În Snagov sunt 7000 de oameni aproximativ cu drept de vot. Pe dl. Grigore l-au votat 1400 de oameni. Păi, acum ar fi trebuit să fim 2000 care să facem opoziţie, dacă suntem numai trei, e clar că discutăm despre involuţie, despre evoluţie în niciun caz... Pun pariu că dacă cel ce nu există iniţia o acţiune de... strâns de semnături indiferent de ce anume subiect legate, cel puţin 500 de oameni semnau? Asta este, asta suntem. Să ne fie de bine, dar repet că este rău, aşadar! Şi va fi şi mai rău, nu şi mai bine şi nu înţeleg de ce trebuie să ajungi neapărat la zero ca să te înalţi... Va mai trece timpul şi se va ajunge tot la vorbele mele că era nevoie de o echipă de opoziţie cât mai din pripă. Deocamdată lupt cu morile de vânt în a susţine această idee şi de lupta cu morile de vânt, eu chiar m-am săturat...


Mirela Predan

 

Vizualizări: 68 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Septembrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 6
Vizitatori: 6
Utilizatori: 0