Snagovul Liber

Sâmbătă, 2018-03-24, 11:25 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Martie » 8 » Sunteţi de acord să plătim toţi peluarea serviciului de apă de la Bebe Dumitru, pentru a-i fi dat lui Florentin Pandele???
6:42 PM
Sunteţi de acord să plătim toţi peluarea serviciului de apă de la Bebe Dumitru, pentru a-i fi dat lui Florentin Pandele???


Ce este cu societatea asta de apă? Aşa cum a spus chiar cel ce nu există în şedinţa din data de 28 februarie, s-ar fi întrunit sau ar urma să se întrunească AGA Prodservice pentru a fi vândute acţiunile societăţii. STIMAŢI CETĂŢENI, VREAU SĂ FIU CÂT DE LOGICĂ POT? PENTRU CE NE TREBUIE NOUĂ ŞI CÂT DE ÎN INTERESUL NOSTRU CETĂŢENESC ESTE, SĂ FIE VÂNDUTE ACŢIUNILE SOCIETĂŢII PRODSERVICE, SĂ FIE CUMPĂRATE DE NOU ÎNFIINŢATA SC APĂ CANAL SNAGOV SRL, DIN BANI PUBLICI, PRESUPUN CĂ SERIOŞI NU GLUMĂ, PENTRU A FI DATĂ MAI DEPARTE CĂTRE FLORENTIN PANDELE???? Dacă cineva are impresia că este OK aşa ceva, eu NU mai am ce anume să comentez! DECI NU SE FACE NICIO PRELUARE GRATIS. Pentru că am mai auzit nişte bezmetici că... ar fi bine să i se ia apa lui Bebe Dumitru că e... "hoţ" şi, ca atare, să treacă la Primărie! STIMAŢI CETĂŢENI, NICIO PRELUARE GRATUITĂ A SERVICIULUI DE APĂ ŞI CANAL NU ESTE POSIBILĂ. NICIO PRELUARE. Pentru că există un contract valabil până în anul 2050, iar dacă se face această preluare, se face contra bani grei, din banii dvs., stimaţi cetăţeni, ca să fie preluat serviciul de către Pandele, aşa cum a fost preluat şi serviciul de salubrizare, în definitiv şi NU există nicio brânză, vă garantez eu că nu este! Sigur că este varianta IMORALĂ ŞI ILEGALĂ FAŢĂ DE CETĂŢENII ACESTUI SNAGOV, AŞA CUM BINE AŞ VREA SĂ SUBLINIEZ, NU CĂ SCADE ACUMA PREŢUL LA APĂ SAU NU SE MAI SCUMPEŞTE SAU CĂ O SĂ AIBĂ O CALITATE NEMAIPOMENITĂ APA. Sau că se fac investiţii cu duiumul. Haideţi să fim serioşi! DE ACEEA NU MĂ ARĂT DE ACORD CU ACEASTĂ PRELUARE, NU CRED CĂ AR TREBUI SĂ FIE NIMENI DE ACORD CU ACEASTĂ PRELUARE, CONTRA COST, EVIDENT, ÎN CARE SINGURUL SCOP ESTE CA CEL CE NU EXISTĂ SĂ VINĂ ŞI SĂ I-O DEA LUI PANDELE, CA SĂ-ŞI ÎNTĂREASCĂ EL STATUTUL ÎN PSD, DE HOŢ MAI MARE CARE SE LUPTĂ DIN BANI PUBLICI SĂ FACĂ HOŢII ŞI SĂ DEA ŞI LA ALŢII. Deci am vrut să fiu foarte clară în legătură cu acest aspect. Chiar aş vrea să-mi spuneţi şi mie părerile, indiferent de simpatia sau de antipatia pe care o aveţi faţă de dl. Simion Dumitru, nu de alta, dar dl. Simion Dumitru se va alege oricum cu o sumă foarte mare de bani, bani publici, banii noştri, iar noi cu serviciul de apă şi canal pe cap ca să i-l dăm lui... Florentin Pandele. Dacă cineva are părerea că merită efortul acesta, aş vrea să-mi scrie şi mie. În particular, promit că nu-i dau numele. Nu-i posibil. Din păcate, problema a fost prezentată trunchiat de-a lungul timpului şi nimeni nu a pus problema lămuritor, aşa cum o fac eu în momentul de faţă. Cu un consiliu în care nu are cine să se opună la nimic, pentru că, deşi nu asta am votat, ÎN MOD ILEGAL, DUPĂ DEMISII, EI STAU TOT ÎN CONSILIU, este normal ca nimeni să nu abordeze nicio problemă.


Acum, că a scăpat de orice opoziţie, iar cetăţenii, plus votul lor au fost batjocoriţi, SIGUR CĂ CEL CE NU EXISTĂ E APT SĂ DEA MARI ŢEPE. Mă citiţi şi mă citiţi degeaba, pentru că dacă la alegerile viitoare din nou ne dispersăm, numai ca dl. Grigore să ia din voturile dlui Anghel şi dl. Anghel din voturile dlui Grigore, cu siguranţă, prevăd că dacă nu va interveni DNA-ul cu arestarea între timp, cel ce nu există va domni şapte mandate. Deci din punctul meu de vedere, lucrurile sunt absolut certe.


În şedinţa din data de 28 februarie, dl. Nicolae Maican, reprezentantul Prodservice, a expus, la rândul său, această situaţie. REPET: ESTE VORBA DESPRE CUMPĂRAREA, DECI DESPRE CUMPĂRAREA, DIN BANI PUBLICI, A ACŢIUNILOR PRODSERVICE DE CĂTRE PRIMĂRIE, PENTRU A SE PRELUA SERVICIUL DE APĂ ŞI CANAL, PENTRU A FI DAT MAI DEPARTE CĂTRE FLORENTIN PANDELE. Vreau să repet această idee ca să înţeleagă toată lumea clar despre ce vorbim.

 

AGA Prodservice a fost convocată pentru 3 aprilie. Consiliul Local Snagov fiind acţionar cu 10% în Prodservice, va trebui să-şi desemneze un reprezentant. Deocamdată nu ştiu cum va manevra cel ce nu există, însă ceea ce ştiu sigur este că NU sunt de acord să plătesc această cumpărare din banii mei de acţiuni, pentru a i se face cadou serviciul lui Florentin Padele. NU sunt de acord şi cred că, în acest context, am încheiat orice discuţie posibilă.


Mirela Predan


Va urma

Vizualizări: 46 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0