Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:10 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Ianuarie » 27 » Terasa ilegală La Simona, protejată de cel ce nu există până în pânzele albe
3:48 AM
Terasa ilegală La Simona, protejată de cel ce nu există până în pânzele albe

 

 

Bătaia de joc a lui cel ce nu există în vederea protejării elementelor infracţionale, de anormalitate, mi se pare una incomensurabilă. Am formulat o reclamaţie către Primăria Snagov în care menţionam că în spaţiul unde familia Ionescu a amenajat ilegal terasa denumită "La Simona", deci spaţiul public, se consumă băuturi alcoolice, iar răspunsul primit de la Primărie în acest sens, pe cât de succint, mi se pare pe măsură de halucinant. Cum că societatea nu ar avea ca obiect de activitate deservirea de băuturi alcoolice la pahar. Ceea ce este şi mai grav, mai ales că la acea terasă construită se pot consuma băuturi alcoolice foarte frumos şi nu este moment al zilei în care să nu se consume băuturi alcoolice, e drept că nu la pahar, ci la sticlă sau la doză, aşa cum bine se cunoaşte. În ciuda evidenţei, dacă vreţi, pentru că dacă nu eram din Ghermăneşti şi nu cunoşteam situaţia cu beţivăneala de la "La Simona" mai ziceam să mi se dea astfel de răspunsuri de protejare a unor persoane certate cu legea, care au construit ilegal pe spaţiul public şi care trebuie să răspundă pentru asta, în definitiv. Din nou am sesizat şi voi mai sesiza o dată organele de Poliţie, să vină şi să constate dacă sunt deservite sau nu acolo băuturi alcoolice. Haideţi să fim serioşi.

 

Ieri, având treabă în zonă cu solicitările de informaţii de interes public, mai de la distanţă, aşa cum se poate observa, adică de pe treptele de la Poştă, am filmat activitatea de la terasa la Simona. Nu ştiu cât este de relvant acest filmuleţ, însă vă spun că am văzut cum un grup de vreo şase, şapte persoane beau acolo bere la sticlă. Şi nu este singura situaţie, pentru că cu alte ocazii, am văzut acolo consumându-se şi tării nu doar bere, am asistat la scandaluri între beţivi şi toate cele specifice unei cârciumi în toată regula.


Pe de altă parte, aşa cum bine se poate observa, dincolo de faptul că unicul scop al edificării acestei construcţii ilegale, aşa cum se poate observa, cu acoperiş din ţiglă, deci nici măcar o improvizaţie să nu vină ploaia, este acela de consum în mod ilegal de băuturi alcoolice, se poate observa şi suprafaţa MARE din spaţiul public ocupată în mod ilegal de această terasă, adică practic tot trotuarul până în stradă, inclusiv spaţiul public cu destinaţia de spaţiu verde din apropierea blocului.


Minciunile lui cel ce nu există nu doar că nu conving, dar, din punctul meu de vedere mai reprezintă şi o probă absolut edificatoare în vederea dovedirii complicităţii acestuia cu infracţionalitatea reprezentată de soţii Ionescu.

 

https://www.facebook.com/mariamirela.predan/videos/1547991315321314/

 

Reamintesc faptul că această terasă în spaţiul public a fost construită în mod ilegal, fără autorizaţie de construcţie cu scopul deservirii de băuturi alcoolice, iar cel ce nu există, în calitate de primar, a păsuit şi protejat această ilegalitate pentru a se folosi de Cristian Ionescu, fost consilier local, corupt să-i susţină în Consiliul Local interesele de delapidare.


În acest context, numai organele abilitate în materie penală, respectivul Parchetul şi DNA-ul mai pot reintroduce starea de legalitate prin dărâmarea terasei ilegale şi arestarea deţinătorilor, mai ales în condiţiile date de corupere cu cel ce nu există.


Mirela Predan

 

Vizualizări: 76 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Ianuarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0