Snagovul Liber

Duminică, 2018-07-22, 11:38 PM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Mai » 4 » TOP-UL NESIMŢIRII PUBLICE LA SNAGOV - LOCUL 1 - CRISTIAN IONESCU, LOCUL 2 - ALEXANDRA ŞTEFAN, ABIA LOCUL 3 - CEL CE NU EXISTĂ
7:34 PM
TOP-UL NESIMŢIRII PUBLICE LA SNAGOV - LOCUL 1 - CRISTIAN IONESCU, LOCUL 2 - ALEXANDRA ŞTEFAN, ABIA LOCUL 3 - CEL CE NU EXISTĂ

1. Primul în top, în mod incontestabil, se situează CRISTIAN ŞTEFAN IONESCU. De ce locul 1? Pentru că a sărit peste cal întrecând absolut orice limite în trădare şi în tupeu. Ce-a făcut? A candidat pentru funcţia de primar în 2012 şi a luat 0,1%. De la 0,1% bine că s-a găsit cineva să-l înalţe şi să-l pună pe un loc fruntaş pe listă, în speţă dl. Gheorghe Grigore. Avid după bani, nu-i ajungea magazinul, trebuia să transforme şi spaţiul din faţa lui într-un centru pentru toţi beţivii Ghermăneştiului, ca să aibă unde să bea, el să aibă din ce să-şi umfle buzunarele, în spaţiul public. Nu ajungea că a fost privilegiat în asta de exact cel ce nu există, adică exact de cel împotriva căruia pentru dl. Gheorghe Grigore i-am dat noi voturile. Cu un tupeu incomensurabil, se mai simte şi... persecutat. Îmi face plângere la DNA cum de... am îndrăznit să susţin eu să-şi dea... demisia, deşi îşi dăduse încă de când hăul demisia şi, chiar dacă act unilateral de voinţă, n-o mai respecta. Electrician de profesie, habar n-am de unde provine aroganţa asta, în niciun caz din cultură şi cunoaştere aprofundată a legilor acestei ţări şi a administraţiei publice. Ne sfidează şi ne batjocoreşte pe voturile noastre şi triumfă, ilegal, cu terasă ilegal construită în spaţiul public. N-a auzit de ruşine, n-a auzit de nimic. Păcat! Îi garantez eu că o se întoarcă foarte curând roata vieţii, că aşa face Dumnezeu, mai întoarce, să nu-şi facă iluzii, nu de alta, dar indiferent cât îl va cerceta sau nu Parchetul, cu pilele de pe acolo ale lui cel ce nu există de stau degeaba, cu tot, oricum mai sunt doi ani, după care NU va mai pupa el Consiliu şi privilegii! Stau să pierd vremea cu el să mai fac acum şi plângeri penale în plus, după ce-au râs de el toţi procurorii DNA, l-au luat la vizor şi au zic că al lor este!

 

2. A doua în top-ul acesta al ruşinii, se situează ALEXANDRA ELENA STAN (FOSTĂ ŞTEFAN). De ce locul 2? Pentru că după ce că era ceva de pomină ca imediat după stagiat să vină să reprezinte Primăria la un asemenea nivel, deci o instituţie publică, din bani publici, în loc să-şi vadă de treabă, ce face? VREA CU DISPERARE 800.000 DE LEI BANI PUBLICI. Bineînţeles că s-a înţeles iniţial cu cel ce nu există, pentru că acel contract cu clauzele alea pe care le-aţi văzut doar nu era semnat de... mine! CEL CE NU EXISTĂ, ÎN CALITATE DE COSEMNATAR, EVIDENT CĂ ERA DIRECT RESPONSABIL DE ASTA! Drama şi melodrama ei majoră şi cuiul împotriva mea este nu că... de ce am susţinut eu nu ştiu ce împotriva ei, ci de ce am publicat... fix contractul, încercând să păcălească, fără succes, evident, instanţa de judecată, că eu scriu acolo minciuni, dar fără să precizeze sub nicio formă care ar fi minciunile şi nici că nu ar pretinde 800.000 de lei bani publici. Se supără dacă o fac "duduie" de parcă ar fi "venerabilă doamnă", cum? Ce, ea? Ea are o reputaţie profesională deosebită, dar în afară de Primărie, vreun alt client ceva nu-l indică decât... ipotetic. În concret? Zero. Am scris eu să nu-şi ia clienţi? Dimpotrivă, chiar am trimis-o la clienţi, nu la mâncat aiurea de bani publici. Cum? Ce-a pierdut ea cumva? Un lung şir de procese pierdute, de nu se mai termina să stau să fac print-screen-uri, s-a dus dracului şi toner-ul! Nu şi-a văzut limitele pretenţiilor sale, tot eu sunt de vină, cum să nu fiu de acord să ia ea pe ochi frumoşi, aşa, nu mai puţin de 800.000 de lei bani publici. Ordonanţa preşedinţială a pierdut-o, eu nu mai stau să pierd vremea cu ea, pentru că oricum am alte treburi, cu certitudine. Dar are locul 2 la Snagov, după Cristian Ionescu, evident, în materie de tupeu, la o vârstă la care ar trebui totuşi să aibă gura mai mică, dacă n-ar fi fata lui... Paul Ştefan, iar Paul Ştefan consilier în incompatibilitate pe vrema la care reprezenta pe sumele astea Primăria din bani publici. Ceea ce n-a înţeles a fost că eu am trimis-o EXACT LA MUNCĂ, NU LA ÎNTINS MÂNA LA CERŞIT ASEMENEA HAL DE SUME DIN BANI PUBLICI! Nu, că... din cauza mea nu mai vin clienţii. Serios? Păi, dacă acel client nu se numeşte Primăria Comunei Snagov, ce treabă au clienţii să nu vină? Pe bune! Pentru că la viaţa ei a avut un singur client mare şi lat: Primăria Comunei Snagov! Aici e singura problemă, din păcate!


3. CEL CE NU EXISTĂ - Abia pe locul trei. Deşi anul trecut pe vremea asta era primul. Deşi acum doi ani pe vremea asta era primul. Cum a reuşit să fie devansat de cei doi angrenaţi chiar de el? Simplu ca fenomen psihilogic: UNII OAMENI ÎŞI DEPĂŞESC MAEŞTRI. Nu de alta, dar atât Cristian Ionescu cât şi Alexandra Ştefan DE LA EL AU ÎNVĂŢAT ARTA NESIMŢIRII PUBLICE. Ei, uite că şi-au depăşit maestrul. Cel ce nu există chiar ar trebui să fie invidios că nu mai e primul, a fost întrecut, chiar de ucenicii săi, învăţaţi de el. Ce... Salvare chemată ca să constate că nu sunt nebună, ce solicitare de expertizare psihiatrică a mea, evident că respinsă? După acelaşi model al nesimţirii şi tupeului public în stilul: tot el dă şi tot el ţipă, normal că dl. Ionescu s-a dus direct la DNA, ca să aibă cei de la DNA de ce să râdă! Sigur, dacă depui plângere, oricine o poate face, cu certitudine... Deci ar putea fi invidios: a fost învins. Nici măcar în materie de nesimţire nu mai e primul, a şcolit un pic nişte ucenici, cu timpul, s-au cam înălţat şi i-au cam luat locul (sâc!). Pe bune!


Mirela Predan

 

Vizualizări: 91 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Mai 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0