Snagovul Liber

Vineri, 2018-09-21, 5:48 PM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » August » 29 » Un scurt bilanţ la momentul adevărului - Dacă mă întorc sau nu să reiau activitatea jurnalistică şi juridică în raport de Snagov
1:46 PM
Un scurt bilanţ la momentul adevărului - Dacă mă întorc sau nu să reiau activitatea jurnalistică şi juridică în raport de Snagov


La acest moment, nu ştiu dacă mă mai implic sau nu. Un răspuns concret vă voi da săptămâna viitoare, dar nu mai târziu de săptămâna viitoare, pentru că timpul trece, viaţa se scurge, orice om are problemele lui şi vrea să ştie în concret ce face şi ce nu face în viaţă. Problema este una de structură. Aşa cum spuneam, nu se pot combate efectele şi e superficial să vezi şi să cercetezi doar efectele, fără să ajungi la cauze. Şi de greşit am greşit toţi de s-a ajuns la această situaţie de impas. Astfel, am încercat să caut cauzele.

UNDE AM GREŞIT EU?

Sigur, eu am greşit acolo unde a greşit toată lumea, de a mă alia cu cel ce nu există în perioada 2013 - 2014. Nu aveam de unde să ştiu ce face, nu aveam de unde să ştiu  ce mă va pune să fac. Am învăţat o lecţie tristă şi amară pe pielea mea ce înseamnă boala psihică a cuiva. PENTRU ACŢIUNILE LUI, NU SUNT EU RESPONSABILĂ. Am vorbit adesea despre acţiunile lui, am avertizat, am dat şi dovezi în acest sens, dar dacă la trei ani după despărţirea mea definitivă de cel ce nu există încă mai există poticneli şi lipsă de încredere în mine, înseamnă că poate, pe undeva este şi vina mea: NU AM PREZENTAT SUFICIENTĂ ÎNCREDERE. Nu ştiu ce-ar fi trebuit să fac ca să prezint încredere pe tot acest parcurs, dar sunt încă întrebări fără răspuns care se nasc în mintea mea, degeaba le corelez eu cu Marian Oancea şi cu intervenţia sa, pentru că dacă s-a avut mai multă încredere în Marian Oancea decât în mine, repet, probabil că pe undeva este şi vina mea: CĂ NU AM PREZENTAT SUFICIENTĂ ÎNCREDERE. Parcă e un blestem, asta e, dar e blestemul meu. Ca atare, cu resemnare, îmi port singură crucea.

UNDE AU GREŞIT OPOZANŢII LUI MARIAN OANCEA?

Fără a face un reproş la adresa cuiva anume, Doamne fereşte, mai ales că toţi au procedat aşa, greşeala lor fundamentală a fost că, cu intermitenţe, au crezut că se pot întoarce la Marian Oancea şi negocia cu el, pentru că el deţine puterea şi se pot înţelege cu el. Am vorbit degeaba, pentru toată lumea: CU EL NU SE POATE NICIODATĂ DISCUTA NORMAL. NICIODATĂ. Dacă există anumite interese (nu vorbesc neapărat de interese ilegitime) legate de Primărie, singura soluţie este înlăturarea acestuia, în niciun caz negocierea cu el. Că am avut dreptate, s-a adeverit de prea multe ori. Şi cu alegerea viceprimarului, şi cu bugetul, şi cu trădările şi cu tot. NU S-A ÎNŢELES, NU S-A ÎNŢELES, DOMNULE, CĂ ODATĂ INTRAT ÎN VIZORUL LUI, DACĂ MAI STAI PRIN PREAJMA LUI MARIAN OANCEA, VA CĂUTA TOT TIMPUL SĂ TE DISTRUGĂ, IAR INTERESELE TALE NU SUNT ACELEA DE A FACE O ALIANŢĂ SUBTERANĂ CU EL, CA SĂ-ŢI ARUNCE ŞI ŢIE NIŞTE OASE, CI ÎNLĂTURAREA LUI. S-a ajuns la dezbinare, pentru că s-a plecat de la o problemă de principiu. Alianţele imorale subterane cu cel ce nu există, mai devreme sau mai târziu tot s-au aflat. Nu s-a pus problema că nu se află, că le ţinem sub preş, că se poate chestia asta. Asta cu ţinutul ascuns nu i-a folosit decât EXCLUSIV lui Marian Oancea, ca să poată ataca şi fără ca nimeni dintre ceilalţi să nu ştie cum să pună problema, iar persoana în cauză să tacă şi să înghită orice nemernicie.

S-AU FĂCUT NUMAI PROSTII

Plecându-se de la faptul că Marian Oancea poate rezolva pe ascuns anumite probleme vizate de adversarii lui, ba chiar mai mult decât atât, călcându-se şi peste cadavre pe deasupra, dacă nu ne-am trezit nici măcar în al miilea ceas să înţelegem că NU se poate aşa, iar cu cât ne implicăm mai mult şi cu cât negociem mai mult subteran cu atât ne va fi mai rău nouă, situaţia a ajuns foarte complicată la acest moment, pentru că planurile lui Marian Oancea de distrugere a fiecăruia pe cale separată s-au adeverit. De aceea spun că eu o să ies puţin din joc. Nu mai am timp, nu mai am răbdare, au trecut totuşi trei ani, iar o luăm de la zero, iar clădim castele de nisip, iar se întâmplă să se pună botul la vrăjeală, iar nu reuşim să ne înţelegem unii pe alţii. CEL CE NU EXISTĂ A AVUT EXACT STILUL DE A-ŞI DEZBINA OPOZANŢII REALI ŞI DE A PROTEJA, PENTRU A NU SE CREA PROBLEME EXACT SIFONILOR, TRĂDĂTORILOR ŞI JIGODIILOR. Nici asta nu s-a înţeles. PRIMA CARE AM FOST ATACATĂ DE FIECARE DATĂ AM FOST EU. Eu am înţeles să mă lupt cu Marian Oancea, DAR NU AM ÎNŢELES SUB NICIO FORMĂ IDEEA DE CE TREBUIE SĂ NE LUPTĂM NOI ÎNTRE NOI CU PROPRIILE NOASTRE PROSTII. Nu am înţeles de ce trebuie să stau mereu şi să fac faţă avalanşei de nenorociri şi de nemernicii venite de la cel ce nu există şi răsfrânte împotriva mea prin intermediul altora, ba chiar şi pretinşi opozanţi de-ai lui. Asta este ceea ce nu am înţeles.

DACĂ NU AVEAM REACŢIE LA CEEA CE S-A ÎNTÂMPLAT PE 15 AUGUST, LĂSAM IMPRESIA CĂ SE POATE...


Au fost multe episoade la care nu caut răspunsuri pentru că ştiu ce s-a întâmplat, nu scriu, asta este altceva, dar asta nu înseamnă că nu ştiu. Au fost câteva momente penibile inclusiv pentru mine

- februarie 2016
- septembrie 2016
- aprilie 2017
- august 2017
- februarie 2018
- acum, august 2018


Frecvenţa acestor episoade despre care nu vă voi vorbi dezvoltat mi-au lăsat impresia unei incoerenţe şi inconsecvenţe totale şi aproape că nu mă mai interesează dacă le-a creat Marian Oancea, pentru că sigur el le-a creat, ci de ce s-a dat apă la moară lui Marian Oancea fără să se gândească nimeni măcar puţin ce face şi ce nu. Eu m-am ales cu lacrimile, cu batjocura, cu neîncrederea, cu paguba, alţii nu s-au ales din dezbinare cu nimic bun.


Nu întreb ce s-a întâmplat atunci pentru că ştiu. Acum, în august, luna aceasta nu ştiu, dar restul ştiu. NU AM PUS ÎNTREBĂRI INCOMODE - ERA CLAR: MARIAN OANCEA A INTERVENIT, ALŢII S-AU LĂSAT SEDUŞI DE ASTA ŞI AU SPĂLAT CU MINE PE JOS, N-AU MAI CONTAT MUNCA MEA, EFORTURILE MELE, NIMIC - S-A CREZUT CĂ SE POATE OBŢINE O PLANETĂ PRIN MARIAN OANCEA, EU ERAM CERŞETOAREA JEGOASĂ CARE NU PUTEAM SĂ OFER NIMIC. Deci n-am cerut explicaţii, pentru că le ştiu, am cerut doar să NU se mai repete, adică măcar să am eu aparenţa că e OK. S-au repetat, iar s-a ajuns la anumite dezamăgiri, uneori mai repede, alteori mai târziu, NU CRED CĂ VA FI ULTIMA OARĂ, PENTRU CĂ NIMIC NU ÎMI GARANTEAZĂ CĂ LUNA VIITOARE, CĂ LA ANUL, NU O VOM LUA DE LA ÎNCEPUT DUPĂ SCHEMA: MARIAN OANCEA PROMITE O ABERAŢIE, INCLUSIV LUNA DE PE CER - CEL INTERESAT PUNE IMEDIAT BOTUL ŞI-I ACORDĂ DIN NOU CREDIT, DUPĂ CARE MĂ BATJOCOREŞTE PE MINE - URMEAZĂ DEVRĂJIREA ŞI MAI MARILE PROBLEME CAUZATE DE MARIAN OANCEA - REVENIREA LA MINE ŞI TOT AŞA. ESTE EXACT ATITUDINEA DE CARE M-AM SĂTURAT EU!


Dată fiind şi frecvenţa cu care s-au întâmplat astfel de lucruri, dată fiind inclusiv ideea că eu pot să suport şi jignire şi orice şi să mă întorc, ACUM SPUN CLAR: ORI LA BAL, ORI LA SPITAL. DE DATA ASTA, ORI E ALBĂ, ORI E NEAGRĂ, PENTRU CĂ ORI SE ÎNŢELEGE CĂ CU MARIAN OANCEA NU SE POATE, ORI DACĂ NU SE ÎNŢELEGE, ATUNCI DE CE NE MAI MIRĂM?


DACĂ NU NE TREZIM ACUM, NU NE VOM MAI TREZI NICIODATĂ!


Din păcate, acesta este adevărul. Dacă nu se va înţelege că mai e un an şi jumătate, să nu ne înecăm ca ţiganul la mal, dacă nu se va înţelege că rezolvarea la nenorocirile astea este PLÂNGEREA PENALĂ, DA, PLÂNGEREA PENALĂ ÎNDREPTATĂ ÎMPOTRIVA LUI MARIAN OANCEA, CORECT, CONCRET ŞI COERENT FĂCUTĂ LA DNA, DACĂ NU AM ÎNŢELES CĂ ÎNLĂTURAREA LUI MARIAN OANCEA NE POATE ADUCE ŞI LINIŞTEA, ŞI AVANTAJELE LEGITIME ŞI NORMALE PE CARE NI LE REFUZĂ MARIAN OANCEA, ATUNCI ÎMI PARE RĂU.


Nu vreau să discut despre cauzele dlui Gheorghe Grigore din instanţele civile de judecată, este dreptul său particular, nu vreau să dau detalii, însă, eu, care m-am tot plimbat pe la instanţe, cunosc şi despre ce e vorba în aceste dosare civile, pentru că atunci când eşti în sală, aşteptându-ţi propriul proces, n-ai cum să nu ştii. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare, dar problema nu a fost pusă aşa niciodată nici de către dl. Grigore, nici de către avocaţii dlui Grigore, îmi pare rău pentru ei: SE CHEAMĂ PLÂNGERE PENALĂ LA DNA ÎNDREPTATĂ ÎMPOTRIVA LUI MARIAN OANCEA PENTRU ABUZ ÎN SERVICIU, ŞANTAJ ŞI HĂRŢUIRE DIN MOTIVE POLITICE. E clar că el e şantajat, e ceva de genul: stai cuminte că acuma vin şi-ţi iau terenul. Şi dacă n-a înţeles să stea cuminte, s-au făcut tot felul de dosare prin care s-au cerut tot felul de nemernicii. Am avut la un moment dat o discuţie cu dl. Grigore, scurtă de altfel, în care i-am spus că este şantajat. El a negat, a spus că nu e şantajat de nimeni. BA DA, EŞTI ŞANTAJAT, OMULE, SE VEDE DE LA ŞAPTE POŞTE, ŞANTAJUL REPREZINTĂ INFRACŢIUNE, PLÂNGERE LA DNA IMEDIAT ÎNDREPTATĂ ÎMPOTRIVA LUI MARIAN OANCEA. DESPRE CE MAI VORBIM? Nu se vede clar, e ceva de genul: "nu stai cuminte, îţi iau terenul, cer nulitatea absolută în instanţă" şi iar încolo, şi iar încoace şi 100 de procese deschise de Primărie şi nu ştiu ce comedii, iar se fac, iar se desfac, dar soluţia nu e să stea cuminte, pentru că Marian Oancea va prinde şi mai tare muşchi, oricum, soluţia este PLÂNGEREA PENALĂ ÎNDREPTATĂ ÎMPOTRIVA LUI MARIAN OANCEA. ESTE SINGURA SOLUŢIE. Nu se vede clar sau cum?


Dar eu întotdeauna ori sunt tâmpită, ori sunt dobitoacă, ori nu ştiu ce spun, pe mine nu mă ascultă nimeni, eu sunt nebună, zdreanţă, cerşetoare, geloasă, de toate... De toate, numai ce trebuie nu şi anume: UN GHIMPE ÎN COASTA LUI MARIAN OANCEA. PUNCT!

 

Pentru nemerniciile şi trădările altora NU sunt de vină eu!

 

Când am ştiut, am avertizat, când n-am ştiut, îmi pare rău, probabil mea culpa, n-am putut să ştiu, n-am avut capacitatea de a citi gânduri, e şi asta o vină, că tot ziceam că mă specializez în paranormal, dar uite că şi eu mai dau greş cu citirea gândurilor. Da, îmi pare rău, îmi pare extrem de rău ce s-a întâmplat cu Zamfirescu, e mea culpa că nu am citit gânduri, poate că nici nu m-a preocupat să le citesc. Poate că m-am complăcut să nu caut dincolo de vorbe. Da, e o vină, ÎNSĂ DINCOLO DE PARANORMALE, CA OM ÎNCARNAT,  NU AVEAM DE UNDE SĂ ŞTIU CE ARE EL DE GÂND. Pur şi simplu. Deci pentru ce fac alţii NU e vina mea. Şi e normal să NU mai vreau să se răsfrângă asupra mea vina altora. NU mai vreau să mai fiu pedepsită periodic pentru dezamăgirile avute faţă de alţii. Dacă îmi văd de drumul meu, îmi văd de drumul meu, dacă sunt utilă cauzei umanităţii snagovene, înseamnă că sunt utilă, iar atunci nu mai sunt în funcţie de cum bate vântul, ba suim, ba coborâm, ba suim, ba coborâm.


ACUM NU ESTE PREA TÂRZIU


Azi nu e prea târziu, mâine, s-ar putea să fie! După trei ani în care numai aşa am ţinut-o, UN NOU COBORÂŞ URMAT DE UN SUIŞ NU MAI E POSIBIL, PENTRU CĂ NU-L VOI MAI ACCEPTA EU! Fac tot ce pot într-o anume direcţie, dar fără o siguranţă şi fără o stabilitate nu pot. Dacă eu personal greşesc cu ceva şi nu e ca mine sau prin absurd dacă se ţine cont de mine, iese prost, eu sunt gata să se dea cu mine de pământ. Nu vorbesc de trădare, că nu se pune problema. Dar dacă nu greşesc, NU mai vreau să mă mai trezesc nici eu cu pedepse. Dacă nu avem nicio treabă unul cu altul de reciprocitate, eu mă retrag şi-mi văd de ale mele, dar dacă avem, avem. Asta e. Iar dacă avem, NU ne mai comportăm aşa unii faţă de ceilalţi. Dacă n-avem nicio treabă, nu-i nicio problemă, eu nu mă mai implic, că de aia am şters şi site-urile, pe urmă m-am mai gândit, le-am reîncărcat iar (https://vechisitepromagistratiantiinfractori.wordpress.com/) mă rog. Dar asta nici nu contează, pot să le las sau nu şi să mă retrag şi să-mi văd de treabă. CERŞETOARE NU SUNT! VREAU SĂ SE ÎNŢELEAGĂ INCLUSIV CHESTIA ASTA! Deci nu primesc de milă nimic, dacă e vorba de milă, e clar, mai bine renunţ!!!!!!!!


Dacă cu Marian Oancea nu mai am ce negocia, e clar că dacă NU se renunţă la situaţia mai sus descrisă, cu credite pentru Marian Oancea în detrimentul meu şi cu suişuri şi coborâşuri tot timpul, nici eu nu mai pot continua, PENTRU CĂ MI-AM PIERDUT RĂBDAREA ŞI ÎNCREDEREA. Cum scopul meu NU este acela de a mă răzbuna pe Marian Oancea, de aceea mi-e şi uşor să renunţ. Eu, la acest moment, nu mai am nicio problemă legată de Primărie. Personală. De aia spun că-mi vine să-mi văd de drumul meu, aşa cum fac 99,99% dintre cetăţenii acestui Snagov şi punct.


Acum nu este prea târziu să ne trezim. Dar am sperat de fiecare dată că va fi pentru ULTIMA DATĂ CÂND SE ÎNTÂMPLĂ DESCONSIDERAREA LA ADRESA MEA. Am văzut totuşi că această desconsiderare este ca o stare de fapt, ca o boală cronică ce-şi revarsă episoadele acute cu intermitenţe. De aceea, simbolic vorbind, ori operez boala, operaţia reuşeşte şi se revine la starea de sănătate, ori la groapă. Din două una, nu mai putem să stăm cu chinul şi cu boala, amăgindu-ne că suntem sănătoşi tun şi nu s-a întâmplat nimic.


Şi repet: NU vreau explicaţii de genul: păi, am avut treabă, am fost plecat, n-am avut timp. Nu, problema este exact din anul 2015 până azi. Sunt trei ani, e cam mult. Vina mea e clară: NU am reuşit să fiu suficient de convingătoare încât să mă impun, nu am reuşit să scriu suficient de bine încât ceea ce scriu eu să conteze, nu am reuşit să impun respectul prin activităţile mele din moment ce nu-l am, nu am reuşit să abordez problematici suficient de grave pentru Snagov încât să conteze. Nu am reuşit să citesc gânduri întotdeauna încât să avertizez de fiecare dată! Poate că ar trebui schimbat ceva, dar nu ştiu ce. Pentru toate celelalte, NU este, însă vina mea în mod cert! Şi dacă iese prost, NU depresia este soluţia, soluţia este lupta, este un lucru pe care cu siguranţă eu l-am înţeles. Dar acum pentru mine şi faţă de ceea ce mi-am dorit eu, am câştigat această luptă: să demonstrez că sunt jurnalistă, că nu-s nebună etc. Pentru mine lupta se poate încheia şi aici, las în seama lui Dumnezeu şi a justiţiei divine totul şi asta este. Pentru mine, personal, în condiţiile mai sus descrise, nu mai am de ce să lupt.


Săptămâna viitoare vă voi da răspuns dacă revin sau nu la procese, la activitatea de jurnalistă, la dezvăluirile legate de Primăria Snagov. Dacă revin şi se mai întâmplă nu lipsă de chef o zi, ci perioade din principiu precum cele mai sus descrise, am şters tot, am renunţat, am plecat, nici cu Marian Oancea nu mă împac, dar niciodată nu voi mai dori nici să lupt. ÎNAINTE DE ALEGERI CU O LUNĂ, CU DOUĂ, NU! ATUNCI NU! Ori stau acum la locul meu în mod constant, stabil şi asta fac: arăt lumii nemerniciile lui cel ce nu există, atac hotărâri şi ordine nelegale, ori dacă nu, nu mă mai bag, eforturile mele nu au importanţă, înţeleg perfect situaţia, asta e! PÂNĂ LA URMĂ, TREBUIE SĂ SE ÎNŢELEAGĂ CĂ NU SUNT NICI CERŞETOARE, NICI PANARAMĂ, NU POT FI TRATATĂ CA ATARE PE CALE DE CONSECINŢĂ. NU sunt un om cu toane, sunt un om stabil, NU vreau milă, ci muncă, dar munca trebuie să se poată desfăşura în condiţii normale şi decente. Măcar atât!


Mirela Predan

Vizualizări: 37 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  August 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0