Snagovul Liber

Vineri, 2018-04-27, 4:05 AM

Bine aţi venit Vizitator | RSS | Acasă | Înregistrare | Autentificare

Acasă » 2018 » Februarie » 23 » VĂ DECLAR RĂZBOI, DLE CEL CE NU EXISTĂ!!! EU VREAU RĂZBOI!!!!!!!
11:03 PM
VĂ DECLAR RĂZBOI, DLE CEL CE NU EXISTĂ!!! EU VREAU RĂZBOI!!!!!!!


Acum, da, acum vă declar RĂZBOI. Nu mai târziu, pentru că în primăvara anului trecut, chiar m-aţi convins că niciodată cu dvs. pacea NU este posibilă! Pentru ce-a trebuit să aştept ca să... îmi declaraţi război? Dar chiar aveţi impresia că o să mă fac din nou de râs, cerşindu-vă pacea şi tăcerea? NU, domnule cel ce nu există! DE AZI, DIN CLIPA ASTA VĂ DECLAR DIN NOU RĂZBOI. Pentru că nu aţi înţeles că noi suntem în război, iar mişmaşurile NU sunt deloc posibile! Cel puţin nu cu mine! VĂ DECLAR RĂZBOI, DLE CEL CE NU EXISTĂ, ÎMI PARE FOARTE RĂU, DAR PACEA, ÎNCĂ DIN DATA DE 6 MAI 2015 NU MAI ESTE POSIBILĂ! Vă declar război ca să înţelegeţi şi dvs. că suntem în război, iar împotriva mea nu veniţi cu arme ridicole, gen... deţin pisici nevaccinate în locuinţă! DACĂ SUNTEŢI BĂRBAT, PURTAŢI ACEST RĂZBOI PE TĂRÂMUL JUSTIŢIEI, AL BUGETULUI, AL DELAPIDĂRII ŞI AL CURŢII DE CONTURI. Pe acest tărâm purtaţi cu mine război, nu pe alt tărâm, iar dacă nu aţi înţeles să respectaţi legea, dacă nu aţi înţeles că este război, nu-i atunci nicio problemă, eu declar război încă o dată, ca să ne înţelegem bine că este!


DOMNULE CEL CE NU EXISTĂ, SUNTEM ÎN RĂZBOI, IAR ACEST RĂZBOI VA DURA PÂNĂ CÂND MĂ VEŢI DOBORÎ FIE DVS. PE MINE, FIE EU PE DVS. DIN DOUĂ UNA, NU VREAU NICIO ÎMPĂCARE, NU VREAU NICIUN BAN, NICI BANI MULŢI, NICI BANI PUŢIN, NU VREAU LINIŞTE, EU VREAU SĂ VĂ DISTRUG! N-aveţi decât să faceţi câtă gălăgie doriţi, să mai prostiţi cu maşina lui Călin Popescu-Tăriceanu şi cu alte aberaţii. Mă lasă absolut rece. Chiar mă lasă rece chestia asta pe mine! Ca să vă faceţi în continuare de râs, dle cel ce nu există şi să-mi daţi nouă muniţie de luptă!


DOMNULE CEL CE NU EXISTĂ, EU VĂ DECLAR RĂZBOI! NICIUN ARMISTIŢIU, NICIO ÎMPĂCARE, NICIO PACE CU MINE NU ESTE POSIBILĂ! DECI, DLE CEL CE NU EXISTĂ, CU MINE SUNTEŢI ÎN RĂZBOI! PURTAŢI-L CA BĂRBATUL, NU CA MUIEREA LAŞĂ, DLE CEL CE NU EXISTĂ!!!! Descurcaţi-vă, luptaţi, faceţi faţă, dle cel ce nu există! Dacă puteţi! Lăsaţi jongleriile şi caraghioslâcurile la o parte, că nu mă intimidez şi nu mă impresionez de ele. Aţi vrut război, acum purtaţi acest război! ACUM NU MAI VREAU EU PACEA, DLE CEL CE NU EXISTĂ! Mergeţi la Gandiaye, faceţi plecăciuni la Allah să vă scape de mine, faceţi ce consideraţi dvs. de cuviinţă, dar aici, cu mine nu o să vă iasă nimic.

În caz că aţi uitat, vă reamintesc. ACESTA ESTE IMNUL MEU DE LUPTĂ:

https://www.youtube.com/watch?v=DPxzguKAzP4

EU SUNT ŞEFA OŞTILOR ARMATE, DLE CEL CE NU EXISTĂ!


Mirela Predan

Vizualizări: 44 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Meniu site

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Februarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Sondajul nostru

Daca mâine ar avea loc alegeri, cu cine aţi vota?
Total răspunsuri: 49

Mini-chat

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0